Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

epsaksa kai ematha .

lipon einai apoti katalaba fragmenos poros sthn thilh .fenete panw sthn thilh ena aspro shmadaki kai auto paei na pei oti exei graksei kai den bgazei gala .mporei na emfanisei to stithos kai petroma an exei kati tetio .

o tropos antimetopishs einai opos kai to petroma zestes kompreses zesto pmanaki kai masazaki kai fysika to moro panw sto sththos gia na ksemagosei .

MamaToBe an to exeis pathei mhn anisixeis kane auta kai mexri to telos ths meras tha sou fisgei .

Δημοσίευση

MamaToBe έγραψε:

Κορίτσια μου είχε καμμιά σας milk blister κατα τη διάρκεια του θηλασμού? Είναι σαν να κατακρατήθηκε μια σταγόνα γάλα μέσα σε ένα πόρο της θηλής. Πώς το αντιμετωπίσατε?

Με ζεστες κομπρέσες , ζεστό μπανιο και μετά θηλασμος και με μασαζ ! Βοηθάει πολυ να θηλάζεις το μωρο σκυβοντας απο πανω του . Κατάλαβες πως?

Οτι χρειαστεις ειμαστε εδω :)

Δημοσίευση

Eυχαριστώ πολύ!!! Αυτά για τις κομπρέσες και το μασαζ τα είχα βρει και τα έχω κάνει. Μειώθηκε μεν αλλά δεν έφυγε τελείως. Έλεγα μήπως το έβγαλε και καμια άλλη μανούλα.. Έχω ψιλοαγχωθεί μη μου δημιουργήσει κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα δείξει!

Δημοσίευση

MamaToBe μην ανησυχεις,αν κανεις αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια μαζι με θηλασμο οσο μπορεις πιο συχνα,θα φυγει!!!!το επαθε και μια αλλη κοπελα απο δω μεσα και εκανε αυτα[ζεστες κομπρεσσες,συχνο θηλασμο]και εφυγε!!!!Υπομονη κοριτσι μου και περαστικα!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια!. Γυρισαμε κ μεις στο σπίτι μας την Τρίτη ψοφησα στα πλυντήρια κ τις δουλειές και σήμερα ηρθαμε Λάρισα στο χωριό τ άντρα μου. Και γω περιμενω περιοδο αυτές τις μέρες. Δ ξερω κιολαε δηλ γτ με τ θηλασμο μπορεο να κανει νερα ο κύκλος. @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Εγω μια φορα π ειχε μυξουλες της εβαλα αυτα τ σπρει π ειναι σε μπουκάλι τυπου physiomer και διαπίστωσα οτι ειναι πολυ καλύτερο απο τις αμπουλες. Μια χαρα κ το βάρος της! @ΜαρίαΔημήτρης καλα η δικιά σου ειναι μπεμπαρα! Τι να λέμε! Εμεις λογικα θα ξεκινησουμε στερεές αφου κλείσει τον 5ο. Μεσα στον Οκτώβριο δηλαδη. Τουλ με τ κορίτσια τότε μαε ειχε ξεκινησει ο γιατρός. Επισης μαλλον μπηκε σε αλμα. 2 μερες τώρα θελει μονο αγκαλια. Μπηκα μέτρησα τις βδομαδες, διανύει την 16η. Κατα τ άλλα θελω να ανοίξουν τα σχολεία να μπούμε σε σειρά. Οι μεγάλες μ.ειναι πολυ ζωηρά παιδια, άσε π τρώγονται ολη μερα. Δεν παλεύονται αλλο στο σπίτι.
    • Κι αλλα καλα νεα ❤️ μπραβο, το μπουμπουκι μεγαλωνει γρηγορα! εχουμε και τοσους γαμπρους σε αυτο το γκρουπ 😅αυτο με την καλλιεργεια δεν εχω ιδεα γιατι δεν μου εχει τυχει....ισως εισαι πιο ευαισθητη στην περιοχη?
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Είμαι λίγο κότα με το θέμα του τοκετού,  αλλά δε θέλω και να  μπω στη διαδικασία καισαρικής.  Βέβαια είχα κάνει ενα χειρουργείο για κύστη στην ωοθήκη,  αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δε πιστεύω να εχω θέμα...
    • Σταθερός @Maria Tsal! Καμία κακη εξέλιξη και η μπεμπουλα μια χαρά σε όλα της! Ουυυυυφφφφ μείον ένα βάρος για ακόμα μια φορά... Σε 2 εβδομάδες πάλι μετρηση, αλλά προς το παρόν για μια εβδομάδα πιστεύω θα είμαι ήρεμη 😀
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...