Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Tokyo μου σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. Κάπου είχα δει ότι γέννησες μέσα στο καλοκαίρι;; Μπεμπούλα πάλι; Να τα χαίρεσαι και τα δύο❤️ Να είναι γερά🙏 Εγώ τότε που μιλήσαμε, πρέπει να ήμουν λίγο πριν την ετ, δυστυχώς δεν πετύχαμε τότε. Είχαμε βάλει δύο "άριστες" βλαστοκύστες, αλλά είχα βιοχημική. Από τότε ο γιατρός με αποθάρρυνε πολύ, μου είπε ότι παίζω με τις πιθανότητες, και γενικώς δεν τον είδα πρόθυμο να με βοηθήσει παραπάνω. Ήταν εως ... προσβλητικός στα λόγια του. Προσπάθησα να συνεχίσω σε άλλον γιατρό, πολύ γνωστό, αλλά ούτε αυτός μου πήγε καλά για άλλον λόγο. Δεν φτάσαμε καν σε ωοληψία. Το άφησα το θέμα κάπως απογοητευμένη, κάπως μπερδεμένη, κάπως ξενερωμένη. Προς το παρόν προσπαθούμε μόνοι μας. Και αν είναι τυχερό να έρθει το δεύτερο θα βρει τον τρόπο! Εσύ πώς πας με δύο παιδάκια; Η μεγάλη σου πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη απ' την δικιά μου, θα έχει εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα απ' το μωρό πια. Πώς της φάνηκε η αλλαγή;
    • Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!💙💙 Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις και να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου που μετά από τόσες δυσκολίες κατάφερες να φτιάξεις μια τόσο όμορφη οικογένεια! Μπράβο σου! Η εμπειρία του τοκετού στο νερό συγκλονιστική πραγματικά να την μοιράζεσαι, για κάθε κοπέλα που θα ήθελε να το δοκιμάσει!🤗
    • Καλησπερα κοριτσια και καλη κυριακη. Μια εβδομάδα εμεινε για να μαθω αν θα εχουμε ευχαριστα. Ποσες είναι μαζι μου στην αναμονη;
    • Να σας ζησει ο μπεμπης να ειναι γερος και δυνατος ❤️❤️❤️
    • Αχ ρε κορίτσια πόση δύναμη παίρνω από ολες μας εδώ πέρα… Ειλικρινα. Χθες βράδυ με έπιασαν πάλι τα κλάματα. Είναι εντελως «ακατάλληλο» το περιβάλλον μου αυτή τη στιγμή, είμαι κι εγώ ιδιαίτερα φορτισμένη, δε μου κάνει καλό. Οχι ότι έχουν κάτι οι άνθρωποι, αλλά συνεχώς κουβέντες γύρω από βρεφάκια, οι γονείς του φίλου μου χθες ήρθαν στο σπίτι λίγο να μας δούνε κ μου έφεραν λαμπάδα, εννοείται συνοδευόμενη από την ευχή  «καλό Πάσχα, με ένα μωράκι κι εσύ του χρόνου, μην αργείτε άλλο». Δεν ζηλεύω με κακία, τα χαίρομαι τα παιδάκια, ωστόσο συνεχώς σκέφτομαι μετά , όταν μένω μόνη, πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι κι εγώ σε αυτή τη φάση… Κι αυτό δε μου κάνει καλό, με στεναχωρεί.  Ούτε εγώ είμαι παντρεμένη @Lilaki93 μένουμε μαζί έχει γίνει η πρόταση αλλά για του χρόνου το σκέφτομαι.. όχι ακόμα.  Σε άλλα νέα έκανα τεστάκι σήμερα, αρνητικό εννοείται… Τι να πω… Καλη Κυριακή σε όλες  κορίτσια! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...