Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αλεξανδρα ειναι πολυυυυ ωραιο το δωματιακι της μπεμπας κι ας μην ειναι ετοιμο οπως λες!!!Ειναι συνεχεια ετσι με μπαλονια κ κορδελες????Και στη φωτο ειναι η μπεμπουλα????????

Καντινου καθολου σπασιμο το δωματιο!!!!!!!Αντιθετως...Προσκληση για παιχνιδι ειναι!!! :woohoo: Ανετα καθομουν στα καρεκλακια να παιξω με την κορουλα σου!!!Φυσικα η καταληξη θα ηταν κλαματακια γιατι σιγουρα θα τα εσπαγα ολα-καρεκλες-τραπεζι- με το βαρος μου!χαχααχαχχαχαχααχ

Δημοσίευση

καντινου μου εχεις φτιαξει εναν ονειρεμενο παιδοτοπο!!!!! σαν παλατακι ειναι μπραβο σου εχεις πολυ καλο γουστο και φαντασια

αντε την αλλη εβδομαδα θα σας βαλω και εγω νεες φωτογραφιες του δωματιου μας που θα το φτιαξουμε το σαββατο αναμενετε!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΟΝΤΩΣ, ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΣΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΩ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ. ΕΒΑΛΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΤΗΣ.

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ! ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΣΙΡΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΑΛΛΗ ΕΓΩ, ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΜΙΝΙ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΕΜΠΕΡΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΙΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ. ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΣΧΕΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ. ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.

Δημοσίευση

πω πω,τί όμορφα δωμάτια!ονειρεμένα!αχ βρε κορίτσια τόση χαρά κ ενθουσιασμό με το δωμάτιο κ εγώ του μπεμπούλη μου,δεν αισθανόμουν ούτε όταν έκανα ολική ανακαίνιση το σπίτι!θα σας βάλω κ εγώ φωτογραφίες σύντομα,δε το έχω τελειώσει ακόμη!αφήστε που,όπως πάω,δε με βλέπω να το ολοκληρώνω σύντομα,όλο κ κάτι καινούριο μου έρχεται να προσθέσω!αφού η μαμά κ η πεθερά μου γελάνε κ μου λένε πως μάλλον για εμένα το φτιάχνω,παρά για τον μπέμπη!!:

μακάρι μέσα σε αυτά τα παραμυθένια δωματιάκια να μεγαλώσουν υγιή κ ευτυχισμένα παιδάκια!φιλάκια σε όλες σας γλυκές μανούλες!!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ...............

Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΒΑΨΑΜΕ ΜΩΒ-ΡΟΖ(ΤΟΥΣ 2 ΤΟΙΧΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΤΟΥΣ ΒΑΨΑΜΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΜΠΕΖ-ΖΑΧΑΡΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ...........Κ ΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ......

Δημοσίευση

Τα δωματιάκια σας είναι όλα υπέροχα!!!

Ανυπομονώ να φτιάξω κι εγώ το δικό μου!!!

Πρέπει να ομολογήσω οτι τα κοριτσίστικα είναι πολύ πιο χαριτωμένα...

Παρατήρησα, επίσης, οτι τα ΙΚΕΑ έχουν πολύ μεγάλο σουξέ:laugh:

Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό γιατί σημαίνει οτι είστε ευχαριστημένες!!!

& γω από κει θα τα αγοράσω όλα!

& μάλιστα αυτά που μου έχω στο μυαλό μου είναι αυτά που έχει η momtobe... εκτός από την ντουλάπα γιατί υπάρχει στο δωμάτιο...

Να χαίρεστε όλες τα υπέροχα νινάκια σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...