Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ .ΕΓΩ ΠΧ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΔΩΑΜΤΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Δημοσίευση

Ολα τα δωματιακια ειναι πανεμορφα γιατι ειναι φτιαγμενα με αγαπη, δεν εχει σημασια πως ειναι γιατι φιλοξενουν τα αγγελουδια μας. Εγω δεν εχω ακομα δωματιο της μικρης γιατι μενει και ο κουνιαδος μου μαζι μας οποτε το δευτερο υπνοδωματιο του σπιτιου ειναι γι αυτον. Οταν ομως θα της φτιαξω το δωματιο της θα εχω παρει τις καλυτερες ιδεες απο εσας:) Φιλακια πολλα:kiss:

Δημοσίευση

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΟΛΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.

Δημοσίευση

νελλη αμαν ε.... παλι τα κλαμματα εβαλα παλιοπαιδο......εκει κανει νανι ημπουμπουκα σου......... αστο καλο πια ολο κλαιω.. κουκλα μου εσυ!!!! το εχεις κανει ονειρεμενο....!!!!!!!! καθολου μικρο δεν ειναι!!!!! αλλα και μικρο να ηταν,ειναι τοσο μεγαλη η καρδουλα σας σαν παλατακι!!!!!! αλλα αληθεια δεν ειναι μικρο, ειναι παραμυθενιο...... ψυχιτσα μου εσυ!

Δημοσίευση

Νελλυ πανεμορφοοοοο!!!Μου αρεσε τρελλα η προικουλα-κουνουπιερα!!!!Το ροζ ειναι η αδυναμια μου!!!!!!!!!Να το χαιρεστε το δωματιακι σας!!!!Να την δειτε να μεγαλωνει και να σας παιρνει το μυαλο εκει μεσα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!!:woohoo:

mikroula ναι εδώ θα κοιμάται η υπναρού μου:P

Ελένη για τις πεταλούδες είχα ψάξει όλη την Αθήνα και τελικά τις βρήκα στο jumbo!:laugh:

bell χιχι δεν νομίζω να μας την σκάσει ο γαμπρός απο την εκκλησία ε;;:silly:

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΤΟΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ

Θα προσπαθησω και γω να βαλω μια φωτο!! για αρχη βεβαια γιατι δεν το εχουμε ολοκληρωσει ακομα.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!!;)

ΤΙΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΔΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ...ΝΕΛΛΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ, ΑΠΛΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ!!!:cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...