Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

lovie μου πραγματικα ειναι παραμυθενιο το δωματιο της μπουμπουκας!!! ειναι πραγματικα πριγκιπισσουλα εκει!!!! εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!! να την χαιρεσαι και να ειναι γερο το πουλακι μου, και εσυ φυσικα να την καμαρωνεις τη ν πριγκιπισσουλα!!! εχεις γουστο και μερακι και μολις μεινω εγκυος και γεννησω σε θελω για ν α μου δειξεις πως να στολισω το δωματιο!!!!!!!

• Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Lovie teleio to dwmatiaki sas!Kai mena to fwtistiko mou arese poly!!!Genika poly paramythenio to eftiakses.Mpravo sou

Mam to be k tou mikrou sou einai poly wraio.Auto sto toixo me ta zwakia einai tapetsaria e?Skeftomoun k gw gia tapetsaria alla pisteua tha einai ligo dyskolo na th valw kala.

Eseis th valate?

H ntoulapitsa sas h allaksiera k olh h synthesh einai fandastikh!Poso kostise peripou?Poly voliko tha einai!

Δημοσίευση

Ολα τα δωματιακια ειναι ενα κι ενα, οταν ειναι ετοιμο το δικο μας θα σας το δειξω...Προς το παρον ειναι σιδερωτηριο - αποθηκη :blush: Αλλα θα αλλαξει μεσα στην αλλη εβδομαδα ...ελπιζω !!! Ειναι βεβαια βαμμενο αλλα θελει τη διακοσμηση του ... Ελεγα να το ζωγραφισω εγω αλλα δεν μπορεσα:( Θα το κανω οταν μεγαλωσει λιγο και καταλαβαινει μηπως μου πει αυτος τι θέλει:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αχ αχ αχ !!!!!!! τωρα ειδα η χαζη αυτο το ποστ!!!!!! και μπηκα μεσα και ερωτευτηκα ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΑΞΙΕΡΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ,ΟΛΕς ΤΙς ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΡΑΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπο............ζημια.....................................επαθα ζημιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο χρηστος θα την πληρωσει παλι!!!αυρι εχει ικεα για βολτα στα παιδικα!!!!!!!!!!!!! κοριτσια αν με χωρισει επειδη ειμαι τρελη,ποια θα με παρηγορησει....????

αχ βαλτε κιαλλα δωματιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! και μωρακια!!! πολλα μωρακια μεσα στις κουνιτσες να βλεπω θελω!!!!

Συμφωνώ μαζί σου MIkroulaxristos κι εμένα μου αρέσει πολύ να τα κοιτάζω αυτά παρ'ολο που δεν έχω παιδάκι, τρελαίνομαι για τις κούνιες και τις αλλαξιέρες, είναι όλα τόσο γλυκά. Μπράβο σε όλες κορίτσια, πολύ όμορφα δωμάτια. Κι εμείς οι υπόλοιπες, γρήγορα να ...βγούμε για ψώνια!!!

Δημοσίευση

mom to be, καλα φοβερο!!!!!

Ηθελα να σε ρωτησω τα σχεδια στον τοιχο ειναι ζωγραφια η αυτοκολλητα;

Απλως φοβερα!!

Ξετρελαθηκα μιλαμε!πολυ μου αρεσουν τα ζωακια,σε παιδικο δωματιο δειχνουν μια αγνοτητα κ μαθαινει κ το παιδι απο τετοια ερεθισματα.

Εγω αδυνατον να βρω αυτοκολλητα τοιχου με τετοιες παραστασεις,ολο barbie,micki κ κατι τετοια χαζα,το παρατησα κ γω ετσι:(

Δημοσίευση

lovie φοβερο κ το δικο σας δωματιακι!

εχουμε το ιδιο χρωμα στον τοιχο μονο που εμεις καναμε κ δυο δοκαρακια σε ροζ-λιλα αποχρωση.

Που βρισκετε βρε κοριτσια αυτα τα αυτοκολλητα τοιχου,θα σκασω!:(

Εψαξα σε ολα τα παιχνιδαδικα κ εχουν ολο βλακειες,πηρα ενα κ μολις το κολλησα γυρω γυρω στο δωματιο μεσα σε 1 ωρα ξεκολλησε:dry:

Δημοσίευση

Κορίτσια τί δωμάτια είναι αυτά?!!! Λες και τα βλέπεις σε περιοδικό! Για να πώ την αλήθεια ντράπηκα να βάλω φωτο δικές μας, γιατί λόγω οικονομικών το δωμάτιο δεν φτιάχτηκε όπως θα έπρεπε. Όμως θέλω να το δείτε.

Δημοσίευση

SOFOU έγραψε:

Κορίτσια τί δωμάτια είναι αυτά?!!! Λες και τα βλέπεις σε περιοδικό! Για να πώ την αλήθεια ντράπηκα να βάλω φωτο δικές μας, γιατί λόγω οικονομικών το δωμάτιο δεν φτιάχτηκε όπως θα έπρεπε. Όμως θέλω να το δείτε.

Καλε SOFOU ειναι πολυ ομορφο το δωματιακι των μωρων σου!!Μες στο ροζ!!Ονειρεμενο!!ΜomToBe εχουμε την ιδια κουνουπιερα!!Ας ειναι καλα τα Ικεα!!ΑΑ για καποια κοπελα που ρωτησε για το παρκοκρεββατο το πηρα απο το jumbo!!Lovie μου τελειο και το δκο σας δωματιακι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...