Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 150
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες !:kiss: :kiss: :kiss:

mom3 φοβερό το δωμάτιο του Ορεστάκου!:woohoo: Έχουμε και την ίδια κουνουπιέρα χιχι:silly:

beoutsaki πολύ ζεστό το δωμάτιο της πριγκίπισσας σου!:kiss:

pebi απίθανο το δωμάτιο της μικρής σου!Τα αυτοκόλλητα του τοίχου απο πού τα πήρες;:woohoo:

Δημοσίευση

ΕλένηΧ έγραψε:

mom 3 έγραψε:

Απορια απο ποιον μηνα μπορει να μπει το μωρο σε παρκοκρεββατο?????[/quote:77yvdr6t]

Πραγματι απο τη πρωτη στιγμη με βολεψε το παρκοκρεβατο μιας κι εχει δευτερο οροφο και αλλαξιερα ωστε να μη πηγαινω τη νυχτα στο δωματιο του να τον αλλαζω ...μεγαλη ευκολια!Στα αλλα δυο παιδια ειχα και καλαθουνα και λικνο αλλα μετα απο τους πρωτους μηνες δε τα ξαναχρησιμοποιεις!!Το παρκοκρεβατο ομως θα το παρεις μαζι σου και σε εκδρομη και θα το εχεις να παιζει μεσα το παιδι αργοτερα!!Ασε που εχει και ροδακια και παει οπου θες!!

Τη κουνουπιερα απο το Ικεα τη πηρα!!Εντυποσιακη και παμφθηνη ε!!χαχαχα!!

Pedi μου τελειο το δωματιο σας!!Και σενα beoutsaki μου πολυ ομορφο το ροζ!!Αλλα και εσενα annamaria πολυ ωραιο και με πολυ προτοτυπα επιπλακια!Φιλακια σε ολες να χαιρεστε τα μπουμπουκια σας!!

Δημοσίευση

η κουνια ειναι απ τα Λητώ αλλα μας την εδωσαν περασαν πρωτα τα δυο ανιψια μου απο μέσα και τωρα η κόρη μου. Εγω της εχω παρει ενα παρκο με δυο οροφους ρόζ τ οποιο χρησιμοποιησα στην αρχη αλλα τωρα με βολευει η κουνια αυτη παρολο που δεν ειναι καινουρια

Δημοσίευση

αχ αχ αχ !!!!!!! τωρα ειδα η χαζη αυτο το ποστ!!!!!! και μπηκα μεσα και ερωτευτηκα ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΑΞΙΕΡΕΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΚΑ,ΟΛΕς ΤΙς ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ,ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΡΑΦΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπο............ζημια.....................................επαθα ζημιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ο χρηστος θα την πληρωσει παλι!!!αυρι εχει ικεα για βολτα στα παιδικα!!!!!!!!!!!!! κοριτσια αν με χωρισει επειδη ειμαι τρελη,ποια θα με παρηγορησει....????

αχ βαλτε κιαλλα δωματιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! και μωρακια!!! πολλα μωρακια μεσα στις κουνιτσες να βλεπω θελω!!!!

Δημοσίευση

καλα ε?? επαθα πλακα με το παρκοκρεβατο!!! δεν ηξερα οτι εχουν ανακαλυψει τροπο να τα συνδιασουν!! τα θελω ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!! παρτε μου τις πιστωτικες γιατι εγω σας το λεω....θα περνω κουνιες και κουνουπιερες απο αυριο!!!!

Δημοσίευση

steisi έγραψε:

Μπραβο σας κοριτσια!!!!! Τελεια τα δωματια των κουκλιων σας!!!!! ΕλενηΧ απο που το πηρες το παρκοκρεββατο? ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω παρει ακομα παρκοκρεββατο!!!:lol: :lol: :lol:

Οντως ειναι πολυ ομορφο αλλα ειναι της mom 3

Απλα παιρνω ιδεες!!!!

Δημοσίευση

Παρκοκρεβατα σε πολυ καλες τιμες εχει το ΗΡΑ... εγω εχω παρει 2... το ενα το πηγα στο εξωχικο μας και το αλλο το ειχα στον κατω οροφο (επειδη μενω σε μεζονετα)... τωρα που μεγαλωσε το εδωσα στην πεθερα μου και οταν τον κραταει εκεινη τον κοιμιζει εκει και στη θεση του εχω βαλει παρκο...:)

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Άσχετο... (μου επιτρέπετε να κάνω μια συννενόηση ε; :P )

Μαρινάκι είναι φορητό? Θα το φέρεις μαζί σου το ένα?

Μαλλον οχι αλλα αν αλλαξω γνωμη θα σε ειδοποιησω...!:) (επρεπε να απαντησω...);)

Δημοσίευση

KIDER να σου πω οτι ειμαι στη Θεσ/νικη....

Τον πολυελαιο τον πηρα απο ενα μαγαζι στο κεντρο...

Την κουρτινα την σκεφτηκα ετσι και εξηγησα στο μαγαζι που πηγα πως να μου τη φτιαξουν.Απο το ιδιο μαγαζι πηρα και το χαλι.

Τα διαλεξα μαζι για να πετυχω την αποχρωση!

Ειναι λευκο διχτυ και το ριντω κουμπωνει απο πανω.

Η κουνουπιερα και η προικα ειναι απο τη σειρα της disney με τη μινι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...