Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου γεια σας οταν ημουν εγκυος δυστυχως δεν το ειχα ανακαλυψει.οταν γεννησα και ετρεχα στους γιατρους με τον μπεμπουλη μου πηγαινα στα internet cafe και ψαχνοντας να βρω πραγματα που θα με βοηθουσαν στους πρωτους μου μηνες με το μωρο επεσα πανω στο ΜΑΜΜΥ! εμπαινα σαν επισκεπτης στην αρχη μιας και δεν ειχα internet στο σπιτι και ειδα ποσο φιλοξενο περιβαλον ειχε,ποσο βοηθαγε η μια την αλλη και ποσα χρησιμα πραγματα εμαθα απο εσας.απο τις δικες σας εμπειριες πηρα κουραγιο και στηρηξη,μου δωσατε πολυτιμες συμβουλες χωρις καν να γνωριζομαστε και ετσι περναγε ο καιρος.....καποια στιγμη λεω οτι δεν θα ειμαι επισκεπτης και οτι ηθελα κι εγω να μπω σαυτην την υπεροχη μεγαλη παρεα!!! ετσι εβαλα το internet και εδω και 3 περιπου μηνες ειμαι μελος (ελπιζω χρησιμο και αγαπητο)

και απο τοτε πραγματικα αλλαξε η ζωη μου απεκτησα φιλες πραγματικες που ειναι παντα προθυμες να με στηριξουν φιλες που ενιωσαν τις ανησυχιες μου,τους φοβους μου,τους προβληματισμους μου.φιλες που με τα λογια τους τα ζεστα με εκανα πιο δυνατη,φιλες που μου φερθηκαν σαν να ειμαι αδερφη τους,φιλες που μου συμπαρασταθηκαν στην λυπη αλλα και που χαρηκαν με την χαρα μου.εχω ολες εσας τωρα πια και δεν φοβαμαι τιποτα.το mammy ηταν οτι καλυτερο για μενα και μακαρι να το ειχα γνωρισει πιο πριν.ειναι η συντροφια μου η παρηγορια μου η παρεα μου.MAMMYLAND ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!

post-7176-13873934691531_thumb.gif

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου, πόσο δίκιο έχεις!!! Κι εμένα μου έχει γίνει πλέον απαραίτητη συντροφιά... λείπει κι ο αντρούλης μου πολλές ώρες από το σπίτι, αλλά πλέον αισθάνομαι πως έχω μεγάλη κι όμορφη παρεούλα!!! Έχω μάθει τόσο απίστευτα πράγματα...

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ! Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΩ Κ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ !:kiss:

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΠΟΛΥ! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ: ΕΜΕΝΑ! ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ! ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΙΔΑΤΕ? ΦΙΛΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ!!!!!!:)

Δημοσίευση

Εμείς σε ευχαριστούμε Αναστασία, που με τα ποστς σου και τις φωτογραφίες του ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ σου (με το τυρογαριδάκι του το γίγας ...χεχε) ομορφαίνεις το σάιτ μας!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...