Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ. ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ UPLOAD.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΑΩ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημερα σε όλες! Ποναει πολύ η κοιλια μου, εχω τόσο έντονη καφέ κόκκινη ροή και νιώθω λιγακι αδύναμη. Πρέπει να προσέξω κάτι; Γνωρίζετε εαν έτσι ειναι η περίοδος μετά από μια βιοχημική;  
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!! Μη ψάχνεις να βρεις απαντήσεις γτ δεν θα σε καλύψουν πίστεψε με κ δεν νομίζω να σου πει κ όλη την αλήθεια. Κράτα μόνο το ποσό άνανδρος κ χεστης φάνηκε στο τέλος.... Γτ όλο αυτό το δουλεύε στο μυαλό του καιρό, δεν πατήθηκε ξαφνικά ένα κουμπί απλά βρήκε την ευκαιρία με το 3μερο να πει τέλος. Να ξέρεις κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πετάει μια μακροχρόνια σχέση χωρίς πολύ πολύ σκέψη. Απλά εσύ δυστυχώς δεν είχες καταλάβει κάτι όχι από χαζομαρα αλλά επειδή το έκρυβε καλά, ήσασταν κ μακριά οπότε ειναι λογικό. Κ ναι μπορεί να υπάρχει κ άλλο πρόσωπο αλλά θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που σε νοιάζει,  χάρισμα της.  Για την περίοδο ναι κορίτσι μου έτσι είναι είχε ξεκινήσει μια εγκυμοσύνη κ τώρα η περίοδος θα είναι πιο βαριά από την κανονική κ σε ροη κ σε πόνο για να καθαρίσεις. Πάρε παυσίπονα κ να τρως κ να ενυδατώνεται καλά κ θα περάσει!!! 
    • Τίνα μου ευχαριστώ τόσο τόσο τόσο πολύ για τα λόγια σου! Η Παναγία, ο Θεουλης κ ο Άγιος Στυλιανος που τον έχουμε τάξει και τον έχουμε ήδη βαφτίσει στο όνομά του θα μας βοηθήσουν και πάλι. Έχουμε περάσει ξυστά κυριολεκτικά από τόσα προβλήματα με αυτό το μωράκι που πιστεύω και τώρα θα την γλιτώσουμε πάλι.  μακάρι αν πρέπει κ μπορούμε να δώσει ο Θεός και ένα ακόμα παιδάκι 🙏🏼 πως είσαι εσύ; Πως νιώθεις; 🙂🩷
    • @Katerinioo εγώ το θερμός το πλένω με βρεφικό σαπούνι και μετά τον γεμίσω με βραστό νερό 2 φορές για λίγο και μετά βαζω το νερο. Χθες πηρα και τον μεγαλυτερο τον επλυνα και σημερα θα του βαλω λιγο νερο με ξυδι ,θα τον ξαναπλυνω και θα βαλω παλι βραστο νερο και μετα θα βαλω το νερο για το γάλα. 
    • Καλημερα κοριτσια. Χθες ολη τη μερα ηταν πολυ καλα ευτυχως. Πηγαμε και για ψωνια το πρωινκαι μετα κοιμοταν σχεδον ολη μερα. Το βραδυ ειχαμε παλι ανησυχια αλλα οχι πολυ. Ελπιζω και σήμερα να μας πάει καλά γιατί είπαμε μήπως πάμε έξω για φαγητό το μεσημέρι. @Sotiria_94 και @Maria98 που χαθηκατε καλε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...