Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι πανέμορφος! Γλύκας!! Κοριτσάρα μου, να σου ζήσει το μωράκι σου! Να έχει πάντα ΥΓΕΙΑ και ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ στην ζωούλα του! Να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!

Καλή λοχεία και σε σένα!!

Κι εμείς ευχαριστούμε και για τις συμβουλές που μας δίνεις και θα μας δώσεις φυσικά... σαν μαμά πλέον... και για τις ευχούλες σου! Κι ότι χρειαστείς.. ξέρεις!! Εμείς..εδώ είμαστε!!

  • Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Mama σκέτο (:P) και όσο σε αναζητούσαμε την προηγούμενη εβδομάδα!

Να χαίρεστε τον ομολογουμένως πανέμορφο Φοιβάκο σας! Να ζήσει μια ζωή παραμυθένια και γλυκιά σαν μέλι! Να έχει υγεία, αγάπη και καλή τύχη!!!

Καλά σαράντα και σε σένα!

Και θα το ξαναπώ!

Πεθαίνω για πρησμένο ματάκι από νεογέννητο! :woohoo:

Δημοσίευση

Ειναι υπέροχος!!Και έχει πολύ πλάκα έτσι όπως κοιμάται!!! :D Να τον χαίρεστε και να τον δείτε όπως επιθυμείτε! Να είναι πάντα γερός και με υγεία!!

Κ εχθές είδα ένα μηνυμά σου που έλεγε ότι γεννας πρωτομαγιά και αναρωτιόμουν τι να έγινε τελικα!:) Μπράβο!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το μωρουλίνι είναι πραγματικά ομορφούλης. Τις καλύτερες ευχές μου, να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος.

Μάλλον τώρα θα πρέπει να αλλάξεις και το όνομά σου ίσως σε became mama ή happy mama ή πριγκηπομαμά!! ή...... όπως αλλιώς θέλεις.

Θα γιορτάσεις και την γιορτή της μητέρας!!!!:silly: :)

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ! ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ! ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΛΑ!;)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ!ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ 4ΚΙΛΟ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ!!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΙΓΚΗΠΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥ!!ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΟΚΕΤΟ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ Ε;;ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια,κοπέλα μου!!!!!!!!!!!Τι παιδί είναι αυτό;Εμ...με τόσο κούκλα μαμά.Να σας ζήσει,να είναι τυχερό και ευτυχισμένο σε όλη του τη ζωη.Ανυπομονώ κι εγώ να γεννήσω...για να αισθανθώ αυτές τις στιγμές.Περιμένουμε κα λεπτομέρειες από την εμπειρία σου!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!! να σας ζησει το παμεμορφο μικρουλι σας!!!:cheer:

ειναι ενα αληθινο αγγελουδακι!!!:cheer:

υπεροχη γεννα, τσακ-μπαμ!!! μπραβο γλυκια μου, μακαρι ΟΛΕΣ οι κοπελες να γεννουν ευκολα και γρηγορα!!!;)

με το καλο να σαραντισετε!!!:kiss:

Δημοσίευση

Mamtobe agapi mou...

Se gureua...

Agapoulla mou kali na sou zisei to mwraki sou to omorfo...

Ma einai teleios sou lew...

Eilikrina sou miazei mwro mou...

Kala saranta na exetai...

Na ton xeresai...

Kai ola ta kala tou kwsmou apo mena na exetai...

Filia polla polla polla...

Na sten panta eutixeis kai ugeihs...

O theoullis pantote mazi sas...

X.x.X

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ μέσα από την καρδιά μου!!! Ο μπεμπάκος σε λίγο θα ξυπνήσει και θα τρέμει πάλι το χειλάκι του από την πείνα, οπότε γράφω ό,τι προλαβαίνω :laugh: Κορίτσια είναι φτυστός ο άνδρας μου! Μπαίνει χτες ο παιδίατρος, τον βλέπει, κοιτάζει και τον Μάρκο και του λέει "ωραία φωτογραφία" :laugh: :laugh: :laugh: Η γέννα ήταν γρήγορη μεν αλλά επισκληρίδιο μου έβαλαν στις 2 ώρες και ένα τέταρτο, όταν πλέον άρχισα να φωνάζω "κάντε κάτι, δεν αντέχω άλλο". Μετά, όλα έγιναν απίστευτα γρήγορα.. Προς το παρόν θηλάζουμε αποκλειστικά και αγαπιόμαστε υπερβολικά! Ο άντρας μου ήταν παρόν στον τοκετό και με βοήθησε απίστευτα όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και πρακτικά και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν σταμάτησε να μας φροντίζει και τους δυο. Τους λατρεύω απίστευτα τους δυο άντρες της ζωής μου!!! Νιώθω απίστευτα ευτυχισμένη και ευλογημένη και εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν, γρήγορα να γίνουν κι αυτές μανούλες! Αν και το πρόγραμμά μας είναι ακόμα λίγο "σκόρπιο", θα προσπαθήσω να μπαίνω και να τα λέμε όπως και πριν. Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

Δημοσίευση

μια πολυ πολυ πολυ γλυκια καλημερα κ απο μενα mamatobe δ εχω λογια να σας ζησει αυτος ο υπεροχος ανρακλας να ειναι παντα γερος κ δυνατος καλο σαραντισμα ευχομαι κ σε εσενα να τον χαιρεστε φιλια πολλα :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ μόνο στο πρώτο παιδάκι δυσκολεύτηκα 1,5 χρόνο ειχα λίγο ανεβασμένη την προλακτινη και δεν έκανα καλή ωορρηξία έχω και πολυκυστικες κάνω μεγάλους κύκλους ο γυναικολόγος μου είπε να πάω σε ενδοκρινολόγο βρήκα το θεματάκι με την προλακτινη πήρα αγωγή και βιταμίνες και μετά απο λίγο καιρό που πήρα την αγωγή τα καταφέραμε  Εμένα το λαθος μου ήταν πως περίμενα πάνω από χρόνο ώστε να κάνω έναν ορμονικό έλεγχο αν ειχα ψαχτεί λίγο νωρίτερα δεν θα είχα φάει τόση ταλαιπωρία  Παλιά που είχα ξανά κάνει ορμονικό είχα βρει ότι είχε λίγο θέμα με την προλακτινη αλλά ο τότε γιατρός δεν μου είχε πει πως αν θελήσω να κάνω κάποια στιγμή παιδάκι θα πρέπει να το ρυθμίσω  Μετά τις επομενες 3 φορες που ξανσ έμεινα έγκυος (το ένα δεν προχώρησε) έμεινα από τον πρώτο μήνα προσπαθειών   
    • Πήρα ντεπόν εκείνη την μέρα για να μου περάσει αλλά εμένα δεν με πιάνει συχνά όμως  εγώ ο ιδιώτης που είχα παλιά 14 εβδ έβλεπε φύλο ξεκάθαρα  λογικά στο επόμενο ραντεβού αν έχει και καλή θέση θα το δει 🙂
    • Έχεις δίκιο είναι μεγάλο το οικονομικό όφελος για εξωσωματικες. Θεωρώ ότι και με τη στάση τους σε προτρέπουν να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.  Σκέψου εμάς μας είχε πει και ο ουρολόγος και ο γυναικολόγος ότι είναι όλα μια χαρά (έχω κάνει και επέμβαση για αφαίρεση πολύποδα οπότε και ο γιατρός είχε γνώση από το ενδομήτριο), οι εξετάσεις όλες μια χαρά, είχα το θέμα με τους ακανονιστους κύκλους, που δεν ήξερα πότε θα κάνω ωορρηξία.  Πήγαμε σε έναν άλλο γιατρό γιατι ήθελα να κάνω μια σαλπιγγογραφια (για να έχουμε ελέγξει όλους τους παράγοντες). Ο γιατρός που ήταν για την εξέταση μας είπε τα χειρότερα ότι πρέπει να δείτε και την εναλλακτική της εξωσωματικής και διάφορα περι ηλικίας (είμαι στα 31) που αρχίζουν και χάνονται τα υγιή ωάρια και μένουν τα κακής ποιότητας και διάφορα τέτοια. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και να μην έχεις θέμα προσπαθούν να σου δημιουργήσουν τέτοια πίεση και άγχος έτσι ώστε να προχωρήσεις. Μπράβο που τα καταφέρατε μόνοι σας, δε σας αγχωσαν με αυτά που σας έλεγαν; 
    • Με την πλάτη ήταν και σε μας στην αυχενική και προς τα κάτω γυρισμένο. Έχουν πλάκα μωρέ. Τόσο μικρούλια και μας παίζουν. Εν τω μεταξύ σε ένα άρθρο που έλεγε πως θα καταλάβετε ότι το έμβρυο στην κοιλιά είναι έξυπνο.. μια απ τις απαντήσεις ήταν.. ότι καταλαβαίνει όταν εκτίθεται σε κάτι και κρύβει το πρόσωπο του.  Εμάς μας είχαν ξεγραμμένους λόγω ηλικίας και μάλιστα μια γιατρός μας είπε ότι και με εξωσωματική δύσκολο να πετύχει. Τους διαψευσαμε όμως όλους.  Γερή βιομηχανία οι εξωσωματικές.  Ενώ είχα καλή άμη για την ηλικία μου απλά δεν είχα ρυθμισμένο θυρεοειδή και είχαμε και θέμα με την ποσότητα στο σπέρμα Εγώ ρύθμισα τον θυρεοειδή και ρυθμίστηκε και ο κύκλος μου και ο σύντροφος πήρε τα Ovasem και στο δεύτερο σπερματοδιάγραμμα είχαμε αύξηση 70%.  Τώρα όπου μπορώ το λέω. Να πάνε σε ενδοκρινολόγο και ουρολόγο, γιατί οι γυναικολόγοι είναι μιλημενοι κατευθείαν για εξωσωματική. Δεν σε βοηθούν σου κόβουν τα φτερά.
    • @Elk πώς κατάφερες να σου φύγει ο πονοκέφαλος; Γτ σε εμένα φεύγει μια και καλή το βράδυ με τον ύπνο.  @NannanΤο πρώτο μου είναι κι εμένα, ήρθε σε μήνα που ούτε καν το περιμέναμε, περίμενα να φύγει ο μήνας γτ θα ξεκινούσαμε χάπια για πρόκληση καθώς είχα ακανόνιστο κύκλο. Τελικά ήρθε μόνο του!! Σε σας ήρθε γρήγορα; Ούτε εμείς έχουμε δει το φύλο, μας είπε ο δικός μας γιατρός ότι μάλλον θα το δούμε στην επόμενη επίσκεψη. Το μικρό στην εξέταση είχε σταυροπόδι και στο τέλος όταν το πίεσε και λίγο ο γιατρός μας γύρισε και τη πλάτη 😅
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...