Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Και η @Eliza Kats, μαζι είμαστε.. σε μια βδομάδουλα περίπου.. τέλος της εβδομάδας θ κάνω κανένα.. ετοίμασε τα κυάλια σου!!
    • Εγώ, κορίτσι μου, να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν κατάφερα να επιστρέψω στα κιλά προ εγκυμοσύνης και εξωσωματικής και να μείνω. Λες και άλλαξε ο μεταβολισμός μου. Δεν πήρα πολλά, αλλά κι απ' αυτα που πήρα, μου έμειναν 5-6 κιλά. Ανέβηκα νούμερο στα ρούχα. Το ίδιο μου λένε και φίλες που γέννησαν τα τελευταία χρόνια (δεν είμαστε και πρώτα νιάτα βεβαια, ίσως φταίει κι αυτο). Τον πρώτο χρόνο ήμουν πολυ κουρασμένη με το μωρό, δεν γυμναζομουν καθόλου, δεν κοιμόμουν... Ούτε έτρωγα πολύ, αλλά δεν έφτανε. Με βοήθησε μία διατροφολόγος που μου έδωσε μια διατροφή στα μέτρα μου και κατάφερα να χάσω 2,5 κιλά. Όμως τα ξαναπήρα. Το τελευταίο εξάμηνο ξεκίνησα γυμναστήριο, όπου κάνω 4 χλμ τη φορά και πρόγραμμα κοιλιακών, κι έχω δει διαφορά. Όχι τόσο στη ζυγαριά όσο στο σώμα μου, την ενδυνάμωση. Επίσης έκοψα τα γλυκά, τουλάχιστον στην καθημερινότητα. Θέλει συνδυασμό άσκησης και διατροφής και πολλή προσπάθεια. Με δυο μωρά είναι πολύ δύσκολο. Προσπάθησε να βρεις έναν τρόπο που σου ταιριάζει, να μην σε εξαντλεί, ώστε να το τηρήσεις. Εγώ πχ τις αυστηρές δίαιτες δεν τις αντέχω, τα παρατάω. Μια φίλη μου μόνο με αυστηρή διατροφή, χάνει, το παίρνει απόφαση. Πες και στο γυμναστήριο να σου βγάλουν ένα πρόγραμμα για απώλεια βάρους. Μην τα παρατήσεις.🥰😉
    • Αχ! κορίτσια.. δεν ξέρετε τι δύναμη και τι παρηγοριά είστε όλες σας.. και όλες μαζί και η κάθε μία ξεχωριστά.! Δεν ξέρετε πόσο στήριξη δίνουν τα λόγια σας σε τούτες τις δύσκολες ώρες. Πόσο θέλω τέτοιους ανθρώπους να με στηρίζουν και να έχω στο πλάι μου.. αυτό ναι! αυτό κι αν δεν είναι ευλογία! Ξέρω, τώρα τα βλέπω όλα μαύρα γιατί είμαι σε μια στασιμότητα και μια αναμονή περιόδου που είναι βασανιστική.. και πως μόλις έρθει & περάσει, θα βγει το 🌈. Θέλω να έχω θετική σκέψη, ξέρετε πόσο θετικός είμαι σαν άνθρωπος και πόσο πίστη έχω μέσα μου.. αλλά για τους άλλους... όχι για τον εαυτό μου.. ίσως γι' αυτό και η μάνα μου με το δίκιο της να με λέει άπιστο Θωμά.. περιμένω την Κυριακή να ρθει πως και πως, θα ρθει ο πνευματικός μου στην πόλη και θέλω πάρα πολύ να τον δω. Έχω μεγάλη ανάγκη να τον δω... ίσως η ψυχή και τα γιατί μου να παρηγοριθούν λιγάκι. Ίσως απαλύνουν και τον πόνο μου.  Όσο όμως δεν έρχεται περίοδος και οι ορμόνες κάνουν πάρτι, δύσκολα τα γραμμένα μου....😔
    • @melitiniღ κοριτσι μου σου γραφω γιατι σε αυτα που διαβασα ειναι σαν να διαβαζω δικες μου σκεψεις πριν αποκτησω τον γιο μου. Ενιωθα οτι δεν αξιζω να γινω μαμα την ωρα που ολες στο περιβαλλον μου παντρευονταν και στο διμηνο ειχαν την εγκυμοσυνη που ηθελαν. Κλαματα και θλιψη. Μετα ξεκινησε το ταξιδι της εξωσωματικης. Ενεσεις φαρμακα πρηξιμο πνευμονια με 30 ωαρια να με περιμενουν που τελικα δεν τα πηραμε ποτε καθως νοσηλευτηκα και ξανα ενεσεις και φαρμακα. Μετα απο αγωνα το θαυμα ηρθε και σκεφτηκα πως ο Θεος ηξερε τι εκανε με εμενα. Μου εδωσε ολα οσα μπορουσα να αντεξω και να διαχειριστω. Ειμαι υπερηφανη που εδωσα αγωνα για να αποκτησω κατι που αλλες το εχουν για πλακα..Υπαρχουν πολυ χειροτερα απ αυτα που βιωσα εγω ισως καποιες απο εδω μεσα να τα εχετε περασει κι εγω ενδεχομενως δε θα τα αντεχα. Παρε μια ανασα και προχωρα. Ευχομαι συντομα να ερθει το θαυμα σου και ολες οσες προσμονατε να αποκτησετε συντομα ενα μωρακι καλο μηνα με υγεια σε ολες! 
    • @melitiniღ ο καθένας κορίτσι μου σε αυτή τη ζωή...ζει τον δικό του Γολγοθά... το μόνο που  μπορούμε να κάνουμε είναι ναα προσευχηθουμε να έρθει η ώρα της δικής μας προσωπικης Ανάστασης... Προσευχή και πίστη και όλα θα γίνουν! 🙏
  • Προσθήκη...