Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ

Recommended Posts

Κοριτσια οταν εμεινα εγκυος η χαρα μου ηταν τοσο μεγαλη οταν εκαν το τεστ και βγηκε θετικο δεν το πιστευα δεν ηθελα να το πεταξω το κοιταγα και το ξανακοιταγα ετσι πηρα την αποφαση να μην το πεταξω , το εβαλλα στο κοτακι του μεα και το φυλαξα στο συρταρι μου μεσα , οποτε με επαιρνε απο κατω η ειχα ανασφαλειες το κοιταγηα και μου εφτοιαχνε η διαθεση .Αργοτερα που ειχα στα χερια μου τα υπερηχογραφηματα αντικατεστησαν το τεστ βλεπετε τωρα ειχα τις πρωτες φωτωγραφιες του μωρου μου .Οταν γεννησα απο την PAMBERS μου εστειλαν μια πρασινη κουτα και ειχε διαφορα δωρακια διαφημιστικα ετσι ξαφνικα μου ηρθε η ιδεα να αρχιζω να μαζευω εκει μεσα όλα τα σημαντικα αντικειμενα του μωρου μου και οταν ενηλικιωθει και παντρευτει να του τα δωσω .

Καθετοσο εβαζα και κατι στην αρχη το τεστ , την πατουσα που πηραμε απο το Ιασω τα υπερηχογραφηματα αργοτερα ολες τις καρτες που του γραφω στη γιορτη του -γενεθλια καθως και για τα χριστουγγεννα εβαλα μεσα ολες τις ευχετηριε καρτουλες για τη βαφτιιση του .

Εχει μεσα το πρωτο του κερακι το βιβλιο των αναμνησεων τα ρουχαλακια που του φορεσα οταν τον πηρα απο το νοσοκομειο τα παπππουτσακια τα λαδοπανα και τα βαππτιστικα του παππουτσια τη κουδουνιστρα του τη πιπιλα του το μπιμπερο του και καθε τοσο μαζευω και τωρα ηρθε η σειρα για τα ναμνηστικα απο το σχολειο του .

Ειναι η δικη μου σχεση με το γιο μου το δικο μου δωρο κομματι -κοματι καθε ενα πραγματακι και τοσες ανμνησεις .

Σας προτεινω να το κανετε ειναι συναισθηματικα τελειο .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο Βανια... πολυ ωραια σκεψη... εχω κι'εγω ενα τετοιο απο το γαμο μου και τωρα εφτιαξα και ενα για τον μπεμπη μιας και πλησιαζει και η βαπτιση... φιλακια πολλα...:kiss: :kiss: :kiss:

χτες εβαζα και αλλα αντικειμενα μεσα και ειδα τα πρωτα παππουτσακια και δακρυσα ξερεις βλεπω τη διαφορα ειναι πολυ ωραιο τωρα θελω απλα να παρω αλλο κουτι να βαλω ξεχωριστα απο δω και περα .

Φοβερό αυτό που κάνεις! Σε λίγα χρόνια θα είναι ανεκτίμητης αξίας! Όχι ότι δεν είναι ήδη, αλλά όσο περνούν τα χρόνια μεγαλώνει η αξία του!!!

Μας έδωσες πολύ ωραία ιδέα! Και εγώ κρατήσει το τεστ που είχα κάνει, αλλά έχει αρχίσει και ψιλοχαλάει! Αλλά έχω και μια χοριακή!!

Να χαίρεσαι τον πανέμορφο γιο σου!! Κουκλί..

πραγματικα ειναι πολυ ομορφο αυτο που κανεις..

και εγω εχω καποια πραγματα(χωριακη την πρωτη πανα-ποσο μικρη ηταν θεε μου-)και καποια αλλα πραγματα..

δεν το ειχα σκεφτει να τα μαζεψω ολα, θα το κανω μου εδωσες πολυ ωραια ιδεα!!

αχχχχ βανια μου και εγω το ιδιο κανω εχω ενα κουτι και εχω μεσα ολες τις εξετασεις με υπερηχους κτλ,το πρωτο του φορμακι,φανελακι,καλτσακια την πρωτη του κουδουνιστρα εγω βαλει το τετραδιο των γευματων του γιατι μεχρι 9 μηνων εγραφα ποσο γαλα πινει και ποτε,ενα γραμμα που του εγραψα οταν γεννηθηκε,τα πρωτα παπουτσακια που του εφεραν οι νονες του για πλακα και δεν του κανουν,θα βαλω μεσα το αγαπημενο του παιχνιδι οταν το βαρεθει 1-2 σεντονακια,την πρωτη του κουβερτουλα ενα παμπερς:laugh: (καθαρο χιχι)ενα αλμπουμ δικο του που του εχω φτιαξει,το πρωτο του λευκωμα οταν τελειωσει,και γενικα σκευτομαι πολλα να βαλω και απο το σχολειο οταν μεγαλωσει την πρωτη του ζωγραφια κτλ

και εγω σαν ενθυμιο το σκευτομαι μιας και εγω ουτε φωτογραφια δεν εχω απο μωρο βεβαια μπορει να ειναι θεοβαρο αλλα θα ειναι κοτζαμ αντρας οταν θα του το δωσω

εγω ακομη συγκινουμαι οταν βλεπω τα βαπτιστικα μου και πρωτη μου κουβερτουλα που ποτε δεν αποχωριζομουνα ειναι υπεροχα τετοια ενθυμια

Βάνια πολύ όμορφο!:laugh:

Και εγώ το κάνω αυτό ,μόνο που χρησιμοποιώ τα κουτιά απο την βάφτιση γιατί είναι αρκετά ευρύχωρα:P

Έχω και εγώ ένα τέτοιο κουτί που μου το έφτιαξε η μανούλα μου και μου το έδωσε όταν σπούδαζα και έμενα στην επαρχία.Μόνο που εκείνη έχει προσθέσει σχολικούς ελέγχους,διπλώματα,φωτογραφίες απο εκδρομές,ραβασάκια απο το πρώτο μου αγόρι:blush: και άλλα πολλά...Η αλήθεια είναι οτι όσο έμεινα μακριά απο το σπίτι μου και δεν είχα την ευκαιρία να βλέπω την οικογένεια μου καθημερινά με βοήθησε πολύ αυτό το κουτί...Και τώρα που μεγάλωσα με κάνει να μην ξεχνώ τα παιδικά μου χρόνια και την εφηβεία.Ανοίγοντας το,δεν σας κρύβω οτι νιώθω λίγο ''μαγικά'':P

Είναι υπέροχη ιδέα!:kiss:

αυτο που κάνεις ειναι υπεροχο. Θα το κάνω κι εγω. Κ εγω εχω ακομη το τεστ γιατι δεν το πιστευα μετα απο τοσα αρνητικα και ετσι το κρατησα. εχω κρατησει και τον λωρο που επεσε και το βραχιολακι απο το μητέρα κ ετσι θα το φτιαξω και εγω μ οτι εχω ειναι πολυ ωραια ιδέα. και οταν ξαναμεινω εγκυος θα το φτιαχνω σ ολη την διαρκεια.

Vania mou agapi mou kalimera...

Akrivos to idio pragma kanw kai egw...

Episeis kai to kouti ton vaftisiwn tou kwnstantinou mou...

To prwto tou paixnidaki...

Ta pio mikra rouxalaki & papoutsakia tou ktl ktl...

Einai teleio sunaisthima...

Exw kia egw to test egkumwsinis akomi...

Tou kwnstantinou kai tis eleanas mas pou einai sto dromo...

Filia apo mena...

Kai na sas sten oles kala agapes mou...

O theos mazi sas...

Αχ πολυ πολυ τρυφερο και πραγματικα σαν παιδι κι εγω αν καποιος μου τα ειχε κρατησει η συγκινηση μου θα ηταν μεγαλη καθε φορα που θα τα εβλεπα οποτε πιστευω οτι ειναι φανταστικη ιδεα!!!!

Αχ Βάνια μου... μ' έκανες κι έκλαψα πρωϊ-πρωϊ! Τί καταπληκτική κίνηση! Μου έδωσες φοβερή ιδέα, για όταν με το καλό αποφασίσει ο Θεούλης και κάνω κι εγώ μπεμπάκι, και μάλιστα, έχω κι ένα πάρα πολύ όμορφο μπαουλάκι (δώρο της αγαπημένης μου ξαδελφούλας στο γάμο μου) που σκοπεύω να χρησιμοποιήσω γι' αυτόν τον λόγο! Φιλιά!

Βανια μου πολυ με συγκινησε αυτη η σκεψη σου κ δε σου κρυβω πως μου εδωσες κ ιδεα για το τι να κανω κ εγω ;) θα τα κοιταζουμε οταν τα μωρα μας θα ειναι ολοκληροι αντρες κ θα μας περνουν τα ζουμια....:P

επειδη το κουτι εχει αρχισει καιδ εν χωραει θα παω να παρω ενα μπαουλακι και θα τα βαζω μεσα .Εχω τον ομφαλιο λωρο τα ρουχαλακια τοπ τεστ τα υπερηχογραφηματα τα εχω βαλει σαν αν ειναι σε αλπουμ με τις ημερομηνιες απο κατω και θα βαλω και το δοντακι του οταν βγει .Επισης ξερετε αυτο το βιβλιο που γεραφουν μεσα ποσο ειναι ποτε εβγαλε το δοντακι και αλλα πισω εχει χωρο φαι φωτο αλλα εγω το εδωσα στους συγγενεις και φιλους και εχουν γραψει αφιερωση μεσα

Βανια μου καταπληκτική κινηση κ το ιδιο κανω κ εγώ...

εχω φυλαξει το τεστ, τα υπερηχογραφήματα. τον αφαλό του, κ γενικώς οτι θα ηθελα να θυμαμαι ... κ οτι χωραει εννοείται...

ειναι τρομερή ιδέα κ πολύ συγκινητική...κ εγω βλεπω ακομα το τεστ κ δακρύζω (τοτε δεν το ειχα παρει ετσι αλλα τελοσπάντων)..

αντε...με το καλο κ οι επομενες μανούλες..

ΑΧ....

ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΕΣ....

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΤΕΣΤ-ΥΠΕΡΗΧΟΙ-ΑΦΑΛΟΣ-ΕΥΧΕΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΛΠ....

ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΓΩ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ Η ΝΥΦΗ:P :P

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ.

ΚΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΦΥΛΟΥΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ:blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...