Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Α περνατε πολυ ωραια καλε εσεις😊😁😁 αφπυ εχετε φτιαξει κ παρεακι μια χαρα σε βρισκω!!κ εγω κοριτσια απο μαμαδοφιλες τπτ,οταν αρχισει παιδικο μας βλεπω κατι να κανουμε😄 
    • Τελικα λιγη καουρα με επιασε για κανα 2ωρο μετα απο οταν εφαγα( με το που τελειωσε η τελευταια αιμοληψια δλδ).Στελνω θετικη ενεργεια να το περασεις τοσο ανωδυνα κ εσυ ☺️
    • Η αλήθεια όταν την βλέπω μπρούμυτα επειδή φοβάμαι την γυρνάω και πάντα ξυπνάει..  Εγω το φρούτο της το δίνω 2 ώρες μετά το γάλα και το μεσημέρι τα λαχανικά αντίστοιχα.    Ξύπνησε σημερα με μπούκωμα και δέκατα.. το άγχος μου σε άλλο λεβελ.. έχει πολυ μυξα ρε κορίτσια.. εσείς που έχετε και πιο μεγάλα παιδάκια είχατε ποτέ παρόμοια εμπειρία σε τόσο μωράκι; 
    • Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τράχηλο αλλά κάνω αντιπηκτικες οπότε δε θα με αφήσει μέχρι τέλους από φόβο ότι πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 24 ώρες από την τελευταία ένεση. Και σε μένα μη νομίζεις ένα άτομο έχουν δει και μ είπαν με αυτόν θα προχωρήσουν κι ας μην ήταν ότι έψαχναν γιατί είχαν απογοητευτεί πολύ από τα βιογραφικά😆 αλλά μέχρι να υπογράψει...καλά δε συγκρίνεται με το άγχος την πρώτων εβδομάδων αλλά παραμένει.🙃 βέβαια είμαι και άνθρωπος που δε το έχω δύσκολο να αγχωθω ακόμα και για ασήμαντα, για αυτό δε θα βρω αφορμές να αγχωθω?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...