Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια! Να κανω μια χαζη ερωτηση? Πρεπει να υπαρχει καθυστερηση για να φανει στη χωριακη μια εγκυμοσυνη? Δηλαδη αν εγω εχω την υποψια οτι ειμαι εγκυος θα πρεπει να περιμενω μεχρι να εχω καθυστερηση? Σας ρωτω γιατι σε κυκλο 26 ημερων ειχαμε επαφη με τον αντρα μου την 11η μερα και την 13η μερα. Εχω αγωνια λοιπον για το αποτελεσμα:unsure: Θελω παρα πολλη ενα δευτερο μωρακι, αν θυμαστε ειχα μια παλινδρομη τον Δεκεμβρη:(

Δημοσίευση

Bibibo mou kalimera agapi mou...

To kserw pws enthousiazesai kai pws thes aron aron na kaneis mia xoriaki...

Wmos egw tha sou elega na perimeneis ligo akomi...

Logou psuxologia dikia sou meta...

Kalitera na deis an exeis prwta kathisterisei kai meta...

Sou euxwme ta kalitera agapoulla mou...

Filia...

Kai o theoullis mazi sou se oti ki an kaneis...

Δημοσίευση

bibibo μου καλημέρα και από μένα!!

Η χοριακή δείχνει 14 ημέρες μετά την πιθανή ημερομηνία σύλληψης! Νωρίτερα μπορεί και να μην δείξει! Σίγουρα όμως δείχνει μετά από 14 ημέρες! Δεν χρειάζεται να έχουμε καθυστέρηση!

Σου εύχομαι να δεις το αποτέλεσμα που θέλεις!

Δημοσίευση

Κουκλιτσα η χοριακη δειχνει κ μια εβδομαδα μετα τη συλληψη,αν εισαι εγκυος θα στο δειξει,με χαμηλη τιμη βεβαια αλλα θα στο δειξει.Αν εχεις υποψιες κ δεν κρατιεσαι με τιποτα(που το καταλαβαινω απολυτα) κ εισαι περιπου μια εβδομαδα μετα τη συλληψη,κανε χοριακη θα σου δειξει.Ευχομαι τα καλυτερα!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσια ευχαριστω παααρα πολλη για τις γρηγορες απαντησεις:) Απ' τη στιγμη που παλινδρομησε η εγκυμοσυνη μου το Δεκεμβρη εχω πεισμωσει παρα πολλη. Εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου το καλοκαιρι να με βγαλει εγκυουλα, μακαρι Παναγια μου να το κερδισω:unsure: Εχω και την κορη μου που μου χαιδευει τη κοιλιτσα και μου λεει "τι εχει η μαμα στη κοιλιτσα" κι εγω της απαντω "φαγητο εχει η μαμα στη κοιλιτσα" κι εκεινη μου λεει "οχι, μωρακι εχει η μαμα στη κοιλιτσα":P Συγνωμη αν γινομαι κουραστικη αλλα θελω το μωρακι μου πισω......:kiss:

Δημοσίευση

Καλημερα κι απο μενα καλη μου!Αληθεια σε ποια μερα του κυκλου βρισκεσαι?Κι εγω πιστευω οτι δειχνει πριν την καθυστερηση αλλα ισως με χαμηλη τιμη!Χα χα χα χα αχου μωρε το κοριτσακι σου ετσι λεει?Τι γλυκο!!!Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οντως να εχεις ενα μωρακι στην κοιλιτσα!!!!Η Παναγια να βοηθησει!!!Δεν γινεσαι καθολου κουραστικη!!!!

Δημοσίευση

Σημερα ειμαι στην 18η μερα του κυκλου, δεν εχω βεβαια καθυστερηση αλλα ειχα μια απορια. Οταν ειχα μεινει παλι εγκυος τον Οκτωμβρη απο την αρχη την προετοιμαζα για το αδερφακι της χωρις φυσικα να πηγαινει το μυαλο ποτε στο κακο, οτι δηλαδη υπηρχε περιπτωση να μη συνεχιστει η εγκυμοσυνη. Ισως να το θυμαται απο τοτε! Μακαρι να ειμαι εγκυος και να πανε ολα καλα....

Δημοσίευση

Bibibo μου (αχ! τι όμορφες παιδικές αναμνήσεις μου ξυπνάει το όνομα σου!)

Ο γιατρός μου μου ειχε πει να κάνω χοριακή 14 μέρες μετά την πιθανή σύλληψη, αλλά αφού τόσα κορίτσια σου λένε ότι δείχνει και νωρίτερα, τρέχα να την κάνεις!

Λυπάμαι πολύ για την περιπέτεια που πέρασες, σου εύχομαι αυτή τη φορά να σε βοηθήσει η Παναγίτσα και να σου πάνε όλα καλά!! Να παίρνεις δύναμη από την κορούλα σου και θα δεις ότι το αδερφάκι της θα ειναι στο δρόμο!! Καλά αποτελέσματα γλυκιά μου! :kiss:

Δημοσίευση

ΜΜΜΜΜ βασικα δεν εχουν περασει και πολλες μερες απο τις επαφες!Αχ δεν ξερω....να περιμενες λιγακι ακομα?Αν δεν μπορεις κανε αλλα μην το δεσεις το αποτελεσμα αν ειναι αρνητικο.Αν και εγω θα ακολουθησω την διαισθηση σου αλλα και της ζουζουνας σου!!!Μακαρι μακαρι καλη μου!!!!Και αν εισαι να πανε ολα καλα με την βοηθεια της καλης μας Παναγιας!!!

Δημοσίευση

Προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή, bibibo...

Μόλις σιγούρεψα ότι είμαι έγκυος και είμαι ήδη με συμπληρωμένη την 1η βδομάδα, όχι μέρα, καθυστέρησης...

Έτυχε απλώς σε αυτόν τον κύκλο μου (ενώ οι προηγούμενοι ήταν σταθεροί) να είχα καθυστερημένη ωορρηξία... αν δεν έμενα έγκυος, η περίοδος θα μου ερχόταν ούτως ή άλλως με μία βδομάδα καθυστέρησης...

Σκέψου αν έκανα χοριακή τη 18η μέρα θα έδειχνε 0!!!

Καλή τύχη σου εύχομαι!!!

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου καλημερα σας, εχετε δικιο θα περιμενω να βγει ο μηνας ελπιζοντας και προσευχοντας να εχω καλα νεα... Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο πρωτον γιατι η προηγουμενη εγκυμοσυνη παλινδρομησε και δευτερον χτες ειχα ενα ατυχηματακι στο σπιτι κι επρεπε να παω στο νοσοκομειο για ενεση ξιλοκαινης, ραμματα και δεσιμο χεριου...Πηρα τηλεφωνο και το γυναικολογο μου, του ειπα της μερες του κυκλου μου τις μερες επαφης και μ' απογοητευσε λιγο:dry: Μου ειπε οτι μια εγκυμοσυνη φαινεται μετα απο τεσσερις μηνες:unsure: Υπομονη λοιπον:cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Έκανες τεστ τελικά; 😄  Πότε έχεις γιατρό;; Άσε οι μέρες αργά και βασανιστικά μου φαίνεται ότι περνάνε, ενώ πλάκα πλάκα περνάνε, πάει και το Πάσχα ! Παρασκευή έχω υπέρηχο.. από συμπτώματα έχω σε κάποιες φάσεις ναυτία, κούραση κλασικά και τις τελευταίες μέρες φαγουρα στο στήθος. Και σαν να άρχισα να φουσκώνω λίγο. Ο,τι είναι.. αρκεί να κυλάνε όλα καλά!! 
    • Καλημέρα κοριτσια! @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπαμαι... Να είστε καλά να τον θυμάστε. Τα πετρώματα αφορούν τη μητρα κ δ επηρεάζουν ατ μωρο. Ίσα ίσα στη βδομάδες π εομαο τα θέλουμε. Πάει να πει ότι η μητρα κάνει δουλιτσα κ δ ειναι αδρανης. Προετοιμάζει για τη μεγάλη εξοδο. @Katerinioo περαστικα του κορίτσι μου. Δύσκολο με μικρο παιδι κ χωρις βοηθεια. Απο αϋπνίες ειναι βραδια π ξεραινομαι κ βραδιά π περιφέρομαι στο σπίτι μέχρι τ ξημερώματα. Εγω βαλίτσα ακόμα δ εκανα. Απο βδομαδα λεω να την ετοιμασω κι αυτήν μιας π μπαινω στο μήνα μου. Επισης πλέον έχω κάθε μέρα συσπασουλες. Κ μέσα στη μέρα κντ βράδυ αλλά πολύ ακανονιστες. Δ με αγχώνουν. Πως θα τ πείτε τ μωρακια σας ? Έχετε σκεφτεί?
    • @Zenia z μ' άρεσε αυτό.. αλήθεια είναι. Όσο υπάρχει ο σύζυγος που είναι ο συνδετικός κρίκος παριστάνουμε τις οικογένειες..!!! 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...