Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου καλημέρα!

Αν μπορούσε το μωράκι σου να σου μιλήσει θα σου έλεγε ότι προτιμάει το δικόσου χαμόγελο και την γλυκιά αγκαλία σου απο όλα τα καινούργια φορμάκια του κόσμου.Μην στεναχωριέσε για αυτά τα πράγματα και χαλάς την εγυμοσύνη σου.

Και πάνω απο όλα μη στεναχωρείς και τον αντρούλη σου που αυτή την δύσκολή περίοδο προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την οικογένεια του.

Θα έρθει η στιγμή που τα δύσκολα θα περάσουν, και τότε θα καμαρώνετε και οι δύο που τα καταφέρατε!!!!

Το μυστικό της ευτυχίας κρύβεται μες στην αγάπη

Να είστε γεροί να χαρείτε το μωράκι που έρχετε:kiss:

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια ότι όλοι λίγο-πολύ στην ίδια κατάσταση είμαστε. Ξέρεις τι σκέφτομαι όμως και παίρνω κουράγιο; Τους γονείς μου, που πέρασαν πολύ χάλια όταν γεννήθηκα, μιας και είχαν απολύσει τον πατέρα μου και έμεινε κανένα χρόνο άνεργος... Πηγαίναμε κάθε εβδομάδα στη γιαγιά μου και μας έδινε σακούλες από το super market που μας είχε ψωνίσει... Δεν είχαν ούτε για τα βασικά!

Μου περιγράφει η μάνα μου ένα σκηνικό και ακόμη κλαίει... Όταν τελικά έπιασε πάλι δουλειά ο πατέρας μου, είχαμε πάει βόλτα στη γιαγιά και όταν πήγαμε να φύγουμε εγώ δεν έφευγα γιατί δε μας έδωσε σακούλες με πράγματα... Κλαίγοντας λοιπόν η γιαγιά μου, έβαλε ένα πακέτο ζάχαρη σε μια σακούλα και μου το έδωσε για να είναι γλυκιά η ζωή μας από εδώ και πέρα... Και ξέρεις κάτι; Όσα προβλήματα κι αν είχαμε, τίποτα δε μας πτόησε! Είμασταν οι τρεις μας και δε μας ένοιαζε τιποτα! Αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο...

Δημοσίευση

ioannouli έγραψε:

Μου περιγράφει η μάνα μου ένα σκηνικό και ακόμη κλαίει... Όταν τελικά έπιασε πάλι δουλειά ο πατέρας μου, είχαμε πάει βόλτα στη γιαγιά και όταν πήγαμε να φύγουμε εγώ δεν έφευγα γιατί δε μας έδωσε σακούλες με πράγματα... Κλαίγοντας λοιπόν η γιαγιά μου, έβαλε ένα πακέτο ζάχαρη σε μια σακούλα και μου το έδωσε για να είναι γλυκιά η ζωή μας από εδώ και πέρα... Και ξέρεις κάτι; Όσα προβλήματα κι αν είχαμε, τίποτα δε μας πτόησε! Είμασταν οι τρεις μας και δε μας ένοιαζε τιποτα! Αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο...

Τι γλυκια κ συγκινητικη η ιστορια αυτη!Ανατριχιασα!

Ο θεσμος της οικογενειας ειναι πολυ σημαντικος νομιζω...Μην το ξεχναμε κοριτσια!Αυτο μας δενει και μας κραταει!Ουτε θρησκειες ουτε πατριδες μπορουν να το κανουν αυτο!!Αποψη μου βεβαια!

Δημοσίευση

gastroula μου καλημερα!δεν ηξερα κοριτσακι μου πως εισαι εγκυος.με συγχωρεις αν σε αγχωσα με το μυνημα μου!μην κανεις ομως το ιδιο λαθος που εκανα κι εγω!απολαυσε την πιο ομορφη περιοδο της ζωης σου και σκεψου θετικα!ολα γινονται οταν εχουν σχεση με τα λεφτα.κανεις δεν χανεται!μην μαυριζεις αυτες τις ομορφες στιγμες!σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα και με συγχωρεις!πολλα και γλυκα φιλακια!

Δημοσίευση

Να μην απογοητεύεσαι και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Το σημαντικό είναι να είσαι γερή εσύ και η οικογένειά σου. Ο ένας χρειάζεται τον άλλο και μόνο εσείς μπορείτε να τα καταφέρετε.

Κοίτα τα καλά. Ότι έχεις μια πολύ όμορφη οικογένεια, είστε υγιείς, έχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε γύρω σας, έχετε το δικό σας σπιτάκι...δεν είναι και λίγα.

Μια άσχημη περίοδος είναι και θα περάσει γρήγορα. Σκέψου και τον αντρούλη σου πόσο προσπαθεί γι' αυτή την οικογένεια. Χρειάζεται τη στήριξή σου.

Είναι θέμα χρόνου για να περάσουν όλα και να πάτε παρακάτω. Μην αφήσεις τίποτα να σας τσακίσει. Είστε ο ένας για τον άλλο.

Καλή τύχη και να περάσει γρήγορα αυτή η άσχημη περίοδος.

Δημοσίευση

ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! mirlitsa ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ Η ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΕ ΜΠΕΜΠΕ. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ. :P ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ. ioannouli ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΖΟΡΙΑ. K.T.K. ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕΣ ΒΡΕ!! ΓΙΑΤΙ? ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ ΤΟΥ!:woohoo: ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΑΠ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ!! ΑΥΤΑ. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΗΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ. ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...

Δημοσίευση

Κορίτσια η περιόδος που διανύουμε είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για όλους!

Πιστευω πρισσότερο για αυτόυς που έπαιρναν μεγαλύτερους μισθούς οι οποίοι έπεσαν θεαματικά:unsure: Τουλάχιστον όσοι ήταν πάντα χαμηλόμισθοι το πήραν πιο ψύχραιμα.Εγώ είμαι καθηγήτρια,παίρνω μικρό μισθό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως θα τον έχω κάθε μήνα.Ο σύζυγος μου είναι φαρμακοποιός...

Αχ κορίτσια μου,δεν φαντάζεστε τι έχουμε να δούμε ακόμη!Η οικονομική κρίση θα έρθει στην χώρα μας τον Σεπτέμβριο...:dry:

Να παρακαλάμε να είμαστε καλά,να έχουν υγεια τα παιδάκια μας και όλα τα υπόλοιπα λίγο πολύ λύνονται!

Δημοσίευση

ΓΑΣΤΡΟΥΛΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΟΥΠΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΝΑ ΜΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ 1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΑΣ, ΟΧΙ!!!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.

Δημοσίευση

Θα συμφωνήσω κι εγώ με xenianek & mamaka_4.

Κι εγώ με τον άντρα μου προσπαθούμε μόνοι μας.

Κι αν καμιά φορά οι γονείς προθημοποιηθούν να βοηθήσουν τσατίζομαι.

Αν είναι έτσι , τι καναμε οικογένεια? για να τα έχουμε συμισακα?

Όλοι περνάνε λούκι.Άλλος πολύ , άλλος λίγο.

Το θέμα είναι να κάνεις σωστο κουμάντο και ν ακρατάς πάντα πισινή.

Γιατί εάν έχεις την υγεια σου όλα παλεύονται.

Λέω στον άντρα μου επειδή ανοιχτήκαμε πολύ με επιχειρήσεις σπίτια κλπ, να κάνουμε το σταυρό μας να ξυπνάμε κάθε μέρα ,γιατί αλλιώς θα μας βρίζουν από τα χρέη που θα αφήσουμε πίσω.....:P

Είναι φορές που η αγάπη δεν μπορεί να σε σιτίσει.Δεν τα νικά όλα.

Και η αφραγκία φλερνει πολλά προβλήματα στο ζευγάρι.

Αλλα είμαστε και για τα δύσκολα.......

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια, οι περισσότερες απο εμάς είμαστε πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση..

Χαίρομαι που σε βοήθησε μια κοπέλα με τα ρουχαλάκια, και της μικρής μου τα περισσότερα είναι απο ρούχα που μου έχει δώσει μια ξαδέρφη μου.

Μην στενογχωριέσαι, άσχημη περίοδος είναι και θα περάσει, και εμείς μια έτσι μία αλλιώς είμαστε, αλλες φορές απο την μέση του μήνα έχουμε ξεμείνει..

Κάπου διάβασα οτι μένεις Αγ. Παρασκευή, εκεί μένω και εγώ, αν θέλεις τα λέμε και απο κοντά

Δημοσίευση

gastroula καλη μου ΜΗΝ στενοχωριεσαι! εχεις το μωρακι σου μεσα στην κοιλια σου και ΠΡΕΠΕΙ να το φροντισεις.Να εισαι ηρεμη! Ειναι δυσκολα τα πραγματα,το καταλαβαινω αλλα εχεις αλλο χρεος τωρα ,το υψηλοτερο να σαι ηρεμη για το μωρο σου!

Θα συμφωνησω με την xenianek,οι παλιοι μπορεσαν και εκαναν σπιτια και γενικα φροντισαν για τα παιδια τους,αλλα οι εποχες εχουν αλλαξει πολυ,το μεγαλυτερο χρεος απεναντι στα παιδια μας ειναι να τους δωσουμε αγαπη!να τα κανουμε δυνατα,υπευθυνα για να μπορουν να αντιμετωπισουν τη ζωη. Δεν θα πεθανουμε απο το αγχος να φτιαξουμε σπιτια και εξοχικα.αυτα ειναι τα εφοδια για τη ζωη? Ο μπαμπας μου μου εμαθε ενα πραγμα ,οτι γινεται με λεφτα να μην το φοβαμαι,αλλα εχουν σημασια στη ζωη μας.

σε φιλω και αν χρειαστεις κατι για το μπεμπακι σου στειλε mail slitsa@hotmail.com. Οτι μπορει η μια για την αλλη να κανει ειναι καλο. Μπραβο και στη mirlitsa!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...