Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ. ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ 2,5 ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΓΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑΠΙ... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΙ ΟΛΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΙ ΟΤΙΟ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΜΗΛΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΜΑ ΤΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!!ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Δημοσίευση

Αννουλα μου κανε λιγη υπομονη κοριτσακι μου!Το βασικο ειναι να ειστε γεροι και να στηριζεστε ο ενας στον αλλο.Καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη κατασταση ειστε...Αυτος ο μηνας θα ειναι βουνο αλλα σιγα σιγα θα μαζεψετε λιγα λεφτακια και δε θα τα σκεφτεσαι ολα τοσο αρνητικα!Να εισαι περηφανη που μετα απο καποια χρονια θα εχετε ενα καταδικο σας σπιτι και φυσικα την οικογενεια σας!!!!Ολα θα τα δημιουργησετε μονοι σας και γι'αυτο θα εχετε το απολυτο δικαιωμα να καμαρωνετε ,παρολα τα ζορια!

Χαμογελα και κανε ενα κουραγιο ακομα μεχρι να ξαναβγειτε στην επιφανεια!:)

Δημοσίευση

GASTROULA MOY ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΡΕ?ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΞΙΖΕ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

Να μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου! Καταλαβαίνω την ανησυχία σου αλλά να ξέρεις πως οι περισσότεροι πάνω κάτω στα ίδια βρισκόμαστε. Εμείς πλέον είμαστε με 2 μωρά και με έναν μισθό αφού όσο εγώ δεν δουλεύω δεν πληρώνομαι(πληρώνω κιόλας την ασφάλεια μου :angry: ). Κι εγώ έτσι σαν εσένα αγχώνομαι όμως έχω τον άντρα μου να μου υπενθυμίζει πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε την υγεία μας κ μεις και τα μωρά μας. Μάλιστα όταν μένουμε ρέστοι(προς το τέλος του μήνα ή ακόμη από τα μισά) ο ίδιος διακωμοδεί την κατάσταση λέγοντας μου να μείνουμε ακίνητοι στο σπίτι να μην καίμε θερμίδες και χρειαστεί να φάμε:P

Εν πάση περιπτώση κ οι δύο προερχόμαστε από οικογένειες που πάντα δύσκολα τα έβγαζαν και τα βγάζουν πέρα οπότε δεν μας κακοφαίνεται πια.

Καλά να είμαστε και εμείς και εσείς;)

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

gastroula μου επιασες ενα πολυ μεγαλο θεμα κ που απασχολει τα περισσοτερα ζευγαρια,κ εμεις αγαπη μου μ'ενα μισθο ειμαστε μιας κ η περιοχη που μενω ειναι κατα το πληστον αγροτικη κ με δυσκολια τα βγαζει περα ο περισσοτερος κοσμος,εργοστασια για δουλειες πουθενα κ ετσι κ εμεις ευτηχως που εχουμε το μισθο του αντρα μου,που παει σε δοσεις σπιτιου,εξοδα αυτοκινητου, κ μετα τις προσπαθειες για το μωρακι σε μερικες καρτες, καταλαβενετε νομιζω....οπως ειπες κ εσυ ερχονται μερες που λεμε ως εδω ηταν αλλα παλι δοξα το θεο ολα ερχονται βολικα, βοηθεια κ εμεις απο κανεναν οχι οτι δε θελουν απλα δε μπορουν ισως μερικα φαγωσιμα μονο απο το χωριο κ αυτα παλι καλα,υπομονη κοριτσια κ ολα καποια στιγμη θα φτιαξουν αυτο θελω να το πιστευω για ολες μας....;)

Δημοσίευση

Φιλεναδιτσα μου γλυκεια να μην στενοχωριεσαι καθολου!!!!Ουτε να σε παιρνει απο κατω.Λιγο υπομονη κ θα φτιαξουν τα πραγματα.

Ολοι στο ιδιο λουκι ειμαστε.Εμενα ο αντρας μου δουλευει στον ΟΛΠ.Μεχρι κ πριν 1,5 χρονο επαιρνε πολυ καλα λεφτα,βεβαια δουλευε πολυ για να τα παρει δεν του τα χαριζανε.Ειχαμε κανει το κουμαντο μαε,ειχαμε ανοιχτει οικονομικα,δανεια,καρτες,καινουργιο αυτοκινητο...τελος παντων λιγο,πολυ οπως ολοι.Και με αυτα που εγιναν(την πωληση των λιμανιων στους Κινεζους κτλ.),εδω κ 1,5 χρονο ηταν σε διαρκη απεργια.Κατεληξε να περνει τα μισα,του μισου απο το μισθο του...περριτο να σου πω τι τραβηξαμε...οχι σουτιεν,ουτε τσιγαρα, φτασαμε στο σημειο να μην μπορουμε να παρουμε...δυσκολες καταστασεις.

Ομως δεν το βαλαμε κατω.Πανω απ'ολα να ειστε αγαπημενοι με τον αντρουλη σου.Να συννενοηστε.Μην αφξσεις να σε καταβαλλουν αυτες οι δυσκολιες.

Να λες "δοξα το Θεο",να εχετε υγεια κ ολα τα αλλα γραφτα...στο κατω-κατω κατι θα γινει..παντα στο τελος κατι γινετε..ετσι δεν ειναι;;

Και εμενα ακομη με περνουν καθημερινα οι τραπεζες ε;;και;;οταν θα εχω θα τα πληρωσω τα χρεη μου.Εμεις να ειμαστε καλα κοπελα μου κ τα παιδακια μας!!!

Δημοσίευση

gastroula μας μην στεναχωριεσαι κοπελιτσα μου!!

οπως σου γραψανε και οι κοπελες ολοι ειμαστε στην ιδια φαση και καταλαβαινομαστε!!

νοιωθω αυτο που λες για το σουτιεν και οτι υπαρχουν μερες που δεν βγαινουν καθολου ουτε για μαναβη αλλα να σου πω κατι?εχεις εξασφαλισει τα παιδια σου με ενα δικο τους/σας σπιτι και εξαλλου και καθε μηνα το ενοικειο ειναι πιο ευκολο?κανε υπομονη και σκεψου οτι ολοι σχεδον στην ιδια φαση ειναι!!

Δημοσίευση

Gastroula mou,

Distixos oloi etsi imaste... :(

Ego ligo poli ola ta xronia diskola ta vgazo pera, giati edo kai 13

xronia emena moni mou Athina, opote me ena mistho (kai katalavenis poso ipsilo :laugh: :laugh: ) sintirousa olokliro spitiko!!!!

Xeris ti skeftome tis diskoles stigmes?

Oti panta etsi imoun alla panta ta kataferna, ta evgaza pera, opote kai tora kati tha gini!

Min mavrizis tin psixoula sou, to pio simantiko einai na eisai agapimeni me ton antra sou kai na exete tin igia sas kai to nini sas gero kai dinato na erthi sti zoi sas:)

Δημοσίευση

Κατ΄αρχάς βλέπεις και μόνη σου ότι τα ίδια με εσένα αντιμετωπίζουν και τόσοι άλλοι.

Έπειτα θα μου επιτρέψεις να σε "μαλώσω" γιατί στο κείμενό σου γράφεις τόσες φορές πως δεν έχεις το ένα ή δεν έχεις το άλλο, μην αναγνωρίζοντας όσα έχεις. Συγνώμη εάν ακούγομαι σκληρή αλλά πραγματικά σκληρή μπορεί να γίνει η ζωή κάποιες φορές. Δεν θέλω να σου μαυρίσω την καρδιά - κάθε άλλο - για δες όμως σε κάποια άλλα θέματα του forum μας τι περιπτώσεις υπάρχουν!!

Μετά σκέψου τους γονείς μας, την αμέσως προηγούμενη γενιά, με πόσα ξεκίνησε? Και όμως τα κατάφεραν - ότι μπόρεσε ο καθ'ένας καλλίτερα.

Τέλος δώσε μια υπόσχεση στον εαυτό σου. Δεν θα ξαναστεναχωρηθείς ποτέ για λεφτά. Τα οποία σήμερα δεν τα έχεις και αύριο θα τα αποκτήσεις ή σε άλλους θα συμβεί το αντίθετο.

Δημοσίευση

AAxx ayta ta oikonomika..

Πιστευω πως καλα κανατε και τολμησατε να παρετε το δανειο και χωρις να φοβηθειτε βαλατε μπρος για παιδι

Τωρα βεβαια ειναι και το αγχος της μητροτητας που ερχεται οι ορμονες και το βρισκω λογικο να αγχωνεσαι και να μελαγχολεις ωρες ωρες το στριμωγμα ειναι μεγαλο ειδικα αυτη την εποχη

Ειμαι σιγουρη οτι θα κοιτατε μια μερα πισω και θα απολαμβανετε οσα τολμησατε να κανετε

Ο αντρας σου οπως κι εσυ δε φοβαστε τη σκληρη δουλεια οπως καταλαβα Αυτο να ξερεις ανταμοιβεται

ευχομαι ολα να πανε καλυτερα και να ερθουν λιγο..ευκολοτερα

Καμια φορα δεν ειναι ντροπη να ζητας και τη βοηθεια των δικων σας ,αν βεβαια υπαρχει η δυνατοτητα

Δημοσίευση

Αχ κοπέλα μου. Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!Περάσαμε μια πολύ πολύ δύσκολη περίοδο 6 μηνών ου ο άντρας μου έμεινε στο κρεβάτι από την μέση χωρίς δουλεία και με ένα το δικό μου μισθό, 750 ευρώ. Με αυτά τα 750 πληρώναμε γραμμάτια, λογαριασμούς, γιατρούς, φάρμακα, τα γάλατα και τις πάνες του μωρού. Το ψυγείο ήταν μονίμως άδειο και πολλές φορες είχα ξεσπάσει σε κλάματα. Όλα όμως φτιάξανε, εντάξει δεν βγάζουμε τρελά λεφτά,αλλά τα βολεύουμε κουτσά στραβά. Γι'αυτό κάνε υπομονή κοπέλα μου και σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα, θα επιστρέψεις φαντάζομαι και στην δουλειά κάποια στιγμή. Μην λυγίζεις!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΡΙΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ! Κ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ.... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ! ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΟΛΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ! ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.... Κ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ!

Δημοσίευση

Να σου πω την αληθεια κι εμεις σκεφτομαστε να κανουμε κατι με σπιτι σαν εσας, με τη διαφορα οτι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και δε θα μενουμε παντα στο ιδιο μερος.Κι εγω σκεφτομαι τι καλα που περνουσαμε μεχρι τωρα με τις εξοδους και τα ταξιδακια στο εξωτερικο...Κι εμενα μ'εχει πιασει αγχος και με το παιδι. Αλλα και παλι τι να κανεις; Ειμαστε νεοι και αυτες οι αγορες γινονται τωρα που μπορουμε να δουλευουμε. Ολοι στα ιδια ειναι πανω κατω. Αληθεια, τι δοση πληρωνεται για το δανειο αν επιτρεπεται;

Δημοσίευση

Gastroulla mou agapi mou...

Min stenaxwriesai agapi mou...

Oloi mas kopote etsi eimaste...

Mia exoume lefta kai mia den exoume...

Ta lefta pigennoun kai erxwntai agapi mou...

Wpos leei kai o antras mou{{{TA LEFTA EINAI TOU SATANA}}}

Etsi eilikrina o antras mou pernei 2.500 euro ton mina...

Egw den douleuw...

Kai exoume 2 mwra sxedwn stin zwi mas...

Kai egw eimai mia apo autes pou oti vlepw prepei na to exw{{{ENNOW GIA TA MWRA MOU}}}

Den klaigwme gia lefta giati kapws pername...

Ela sou pw...

Den thelw na me pareksigiseis o oti dipote wmos an theleis voitheia me rouxalakia Agoristika exw re agapi mou...

Kai an theleis mporw na sta steilw...

Einai ola plimmena kathara kai fulagmena stin apothiki mas...

Emeis den tha ta xreiastoume afou perimenoume korassa auti tin fora...

Eilikrina oti thes edw eimai...

Exw rouxalakia pou na ta exei fwresei o kwnstantinos mou to poli 2 me 3 fores mono...

Perimenw eee...

An thes stile mou pm...

Filia agapi mou kai den einai antropi...

O theos mazi sas...

An den ta thes,,,

pes to mou epidi mporei na endiaferetai kamia alli kopella edw sto mammy...

Eimai prothimi na voitheisw oso mporw...

Sas agapw...

Δημοσίευση

ζουζούνα μου μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι...

κι εμείς έτσι είμαστε.

Με ένα μισθό... και τα έξοδα να τρέχουν.

αλλά και τι να κάνουμε? υπομονή, μακάρι να καλυτερέψουν τα πράγματα.

τώρα που γυρίζαμε με τον άντρα μου απ τη βολτούλα, λέγαμε τι λογαριασμούς έχουμε και του έλεγα μακάρι να μας ξεχάσουν για λίγο τα δάνεια και οι λογαριασμοί...

Υπομονή και όλα 8α φτιάξουν...

Δημοσίευση

Tι να πω κι εγω καλη μου φιλη!Καταλαβαινω τον πονο σου και τις δυσκολιες σας!Κι εμεις τα ιδια περναμε δυστηχως....απο δανεια ενα σωρο!Ανασα δεν παιρνουμε,Ουτε γαμο θρησκευτικο δεν εχουμε καταφερει να κανουμε....για να μην σου πω το θεμα παιδιου ποσο το σκεφτομαστε....αστα....εχουμε ομως κατι πολυ σημαντικο!Την υγεια μας...και ξερω οτι και να γινει αν ειμαστε υγιεις θα το αντμετωπισουμε εστω κι αν χρειαστει να κανουμε κι απο δυο δουλειες που λεει ο λογος...μετα εχουμε το σπιτι μας το οποιο ναι μεν το πληρωνουμε αλλα δεν τα δινουμε για να περνανε αλλοι καλα σε ενοικια δλδ αλλα για κατι δικο μας!!!Σκεψου τι τραβαει κι ο καημενος ο αντρουλης σου που πρεπει να δουλευει τοσες ωρες!!!Του αξιζουν συγχαρητηρια αλλα και σε ολσους κανουν τα παντα για να συντηρουν την οικογενεια τους!Εμεις πρεπει να τους στηριζουμε οσο γινεται!Ετσι λοιπον να σκεφτεσαι αυτα που εχεις και ολα θα γινουν!!!Ερχονται και καλυτερες μερες παντα!Σου μιλαω με ολη την αγαπη μου και γνωριζοντας γιατι περναω τα ιδια!:)

Τζοαννακι μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!Η κινηση σου ειναι πραγματικα πολυ συγκινητικη!!!!!!!!!!!Εισαι φοβερη!Φιλακια!!!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου ποσο σε καταλαβαινω!πριν απο 4 χρονια οταν ημουν εγκυος στο κοριτσακι μου ημασταν τοσο χαλια οικονομικα που ωρες ωρες ενιωθα πως απο το κλαμα και τη στεναχωρια θα αρρωστησω.μας επερναν συνεχεια απο τις τραπεζες,μας μιλουσαν ασχημα,ο αντρας μου δουλευε απο τις 7 μεχρι τις 11 το βραδυ και τις κυριακες,δεν τον εβλεπα καθολου,μαλωναμε συνεχεια χωρις λογο κ.τ.λ κ.τ.λ....!οταν ημουν στην 37η βδομαδα γεννησα αρων αρων λογω προεκλαμψιας η οποια ηταν αποτελεσμα ολης αυτης της στεναχωριας......μπορω να σου γραφω μερες ολοκληρες για το τι εχουμε τραβηξει αλλα τωρα,ολα αλλαξαν!ο αντρας μου δουλευει ανθρωπινες ωρες,δεν μας περνουν τηλεφωνο απο καμια τραπεζα,ζουμε μια ηρεμη ζωη κι ολα αυτα εγιναν σιγα σιγα,σχεδον απο μονα τους!αμα εχεις πιστη ολα γινονται!τωρα παλι ζουμε με ενα πολλυ μικρο μισθο αλλα δεν χρωσταμε πουθενα κι ολα ειναι καλα!μια μερα που ολα θα εχουν περασει,θα γραφεις κι εσυ ισως αναλλογα πραγματα για να εμψυχωσεις καποια φιλη!θα τα θυμασαι σαν κατι κακο που παει περασε!εχε πιστη κι ολα θα παν καλα!απλα θελει λιγη υπομονη!φιλια πολλα!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΖΕΤΕ!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ. Τζοαννα ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ? ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ. Aurore ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 1050 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΟΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 750. ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ 165000 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δημοσίευση

καλημερα!!!

κορίτσια πάνω από όλα την υγειά μας!!!! τετριμμένο μεν αλλά το πιο σημαντικό!!!

gastroula μην αγχωνεσαι και σκέψου τον μπέμπη σας!!!

κορίτσια σκεφτείτε ηρεμα και θετικά...

πάντα όλα πάνε καλά έτσι...

Δημοσίευση

gastroula μου αννουλα μου...ειναι φυσιολογικο να στεναχωριεσαι καλη μου!Μη το αφησεις ομως να σε παρει απο κατω!!Εχεις τον αντρουλη σου κ το μωρακι σου..ειστε γεροι κ νεοι...δεν ειναι πολυ ομορφο ολο αυτο?

πολλα ζευγαρια ξεκινησαν ετσι..κι εμεις χωρις βοηθεια μονο οι δυο μας..

Περασαμε πολλα,σπασαμε κουμπαραδες,καναμε υπομονη ..κ σιγα σιγα τα καταφεραμε! Οι δυο μας..κ μετα οι τρεις μας...σε λιγο θα γινουμε τεσσερις...αυτη ειναι η αληθινη ευτυχια!!

Δεν χανομαστε εδω ειμαι κ θα τα ξαναπουμε καλη μου! Μενεις αθηνα?

Δημοσίευση

happy mom ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ "Περασαμε πολλα,σπασαμε κουμπαραδες,καναμε υπομονη ..κ σιγα σιγα τα καταφεραμε! Οι δυο μας..κ μετα οι τρεις μας...σε λιγο θα γινουμε τεσσερις...αυτη ειναι η αληθινη ευτυχια!!" ΒΟΥΡΚΩΣΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΩ.. ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Δημοσίευση

Για να παρηγορηθείς θα σου πω οτι 1050 Ευρώ θα πληρωνουμε και εμεις για τα επομενα 7 χρονια και μετα η δοση μας θα ανεβει στα 1300 Ευρω για 6 χρονια ακομα, ωσπου να πεσει στα 500 Ευρω μετά απο 13 χρονια και αυτά τα 500 Ευρω θα τα δίνουμε για 30 χρόνια ακόμα!!! Σύνολο 45 χρόνια δάνειο!

Δηλαδή ζήσε Μαη μου να φας τριφύλι...

Αλλα θα ήθελα να ρωτήσω κατι, με ποιό δικαιωμα η τράπεζα τραβηξε 2,5 δοσεις μαζεμένες?!?!? :angry::angry::angry:

Έχετε δικηγόρο να συμβουλευτείτε?? Μην αφήνετε την τράπεζα να κάνει ό,τι θέλει. Τώρα εν μέσω κρίσης διεκδικήστε όσα περισσότερα μπορείτε! Στην αναγκη απειλήστε τους και με μεταφορά δανείου αν έχετε τη δυνατότητα.

Πάντως δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω... Το κεφάλι μου έχει γίνει κινητος κομπιούτερας. Καμια φορά, νομίζω οτι θα σκασει και θα ξεχειλίσουν απο μέσα λογαριασμοι, υπολογισμοί, προσθέσεις, αφαιρέσεις.. Κόβε, ραβε, ξήλωνε... Καταλαβαίνεις.

Απο τη στιγμή που έχεις το σπίτι σου, να είσαι ευχαριστημένη, δεν φαντάζεσαι τί δυστυχία κυκλοφορεί εκει έξω. Μην αναλώνεσαι σε τέτοια πράγματα. Κανείς μας δεν προκειται να χαθει!

Ό,τι άλλο χρειαστεις είμαστε εδώ!

Δημοσίευση

Καλημέρα gastroula, ειλικρινά στεναχωριέμαι όταν ακούω τόσο οριακά πράγματα. Όχι ότι εμείς τα φυσάμε αλλά δόξα τον θεό δεν έχουμε δάνεια κι έτσι πέρνουμε μια ανάσα. Δουλεύουμαι και οι δυο οπότε είμαστε καλά, άλλωστε δεν κάνουμε σπάταλη ζωή, έχουμε και δυο παιδιά.

Δεν θέλω να σου το παίξω έξυπνη αλλά θα μπορούσα να σε βοηθείσω με λίγα ρουχαλάκια. Αν ενδιαφέρεσαι μένω Αθήνα-Κυψέλη και το email: aspaalexandri@yahoo.gr

Θα περιμένω μήνυμά σου!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...