Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 333
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tetoulina καλησπέρα!

παρακουλουθώ τόσες μέρες αυτα που γράφεις κ είμαι σχεδόν σίγουρη οτι είσαι έγκυος.. γι αυτό μην διστάζεις, πάρτο το ρημάδι, να σου φύγει έστω η αγωνία.. εδώ σκέφτομαι να κάνω εγώ που δεν έχω καθυστέρηση!!!! (σε άλλο θέμα θα σας πω κ εγώ τον πόνο μου..)

άντε άντε!!!!!!!! κ αρνητικό να βγει που δεν σου το εύχομαι, θα πάρεις δυνάμεις κ βουρ στο ψητό πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!

άντε άντε, περιμένουμε νέα...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Δημοσίευση

koritsia kalhspera sas!!! eimai nea sto forum kai parakolou8w edw kai meres thn kouventoula sas.

kat'arxas polla polla sugxarhthria sta koritsia pou 8a ginoun manoules. me to kalo koritsia. kalh lefteria kai me ena ugiestato mwraki oles sas.

sta koritsia pou perimenoun euxomai na ma8oun polu suntoma to pio uperoxo neo ston kosmo kai

sta upoloipa koritsia (sta opoia anhkw kai egw): koritsia mhn apogohteuomaste. pame gera ton epomeno mhna!!! exei o 8eos kai gia mas.

oso gia sena tetoulina mou aporw pws kratiesai akomh kai den exeis parei ena testaki? toulaxiston 8a sou fugei ligo to agxos vre kopela mou!!!

Δημοσίευση

tetoulinaki, περιττο να σου πω οτι μας εχει φαει η αγωνία!!!!!!!!!!!!Βρηκες φαρμακειο; εκανες το τεστ;;τι εδειξε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μακαρι να σου πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια εγω πάλι εχω τρομερη αγωνια και λαχταρα, αυριο εχω ραντεβου με το γιατρο (πρωτη επίσκεψη) να δουμε αν σε πρωτη φαση ειναι ολα οκ).Ευχομαι να πανε ολα καλα!Σας φιλώ

Δημοσίευση

Τετουλίνα μου, μην στενοχωριέσαι γλυκιά μου. :( Μην σε παίρνει από κάτω. Σκέψου ότι ίσως και να κάνει λάθος το test. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία εξάλλου. Καλού κακού πήγαινε αύριο το πρωί να κάνεις μια χοριακή. Έτσι θα ξέρεις σίγουρα. Έχω περάσει κι εγώ από την ίδια φάση τον προηγούμενο μήνα και ξέρω τα συναισθήματα. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται... κοίτα να χαλαρώσεις και όλα θα πάνε καλά!!! Είμαι σίγουρη!!! Φιλιά!!!

Δημοσίευση

Τετουλίνα μήπως να πήγαινες για χοριακή;

Έχω κακή εμπειρία με τα τεστ. Με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα αρνητικό και η κολλητή μου με πέντε μέρες καθυστέρηση επίσης αρνητικό. Αμάν πια κι αυτά τα τεστ! Ένα κάρο λεφτά και δεν ξέρεις και τι σου γίνεται στο αρνητικό.. :(

Ελπίζω να'χει κάνει λάθος το τεστ σου! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...