Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

παρεπιπτοντως, ειχα και γω πολλα τετοια λευκα υγρα αλλα πριν τεσσερις ημερες περιπου...τωρα αν και εχουν σταματησει νοιωθω εντονα πονακια σαν να κατεβαινει ηπεριοδος.Μαλλον ετοιμαζμαστε για αφιξη

• Απαντήσεις 333
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσακια γεια σας κ γω βαση utrogestan θα πρεπε να αδιαθετησω σημερα κ ευτυχως ακομη τιποτα εχω πτησμενο στηθος 37 θερμοκρασια τωρα το απογευμα το πρωι ειναι 5 μερες που ανεβοκατεβαινει 37.2 37.5 36.9 36.6 απογευμα 37 κ το στηθος ειναι ζεστο κ πονακια περιοδου κ υγρα αλλοτε λιγα αλλοτε πιο πολλα κ αλλοτε οχι...Λετε???

Δημοσίευση

εγώ περιμένω την Κυριακή περίοδο! : )

άντε να δούμε..με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην αγοράσω self clear..αλλά το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Θα κρατηθώ μέχρι η καθυστέρηση-αν έχω τελικά-κρατήσει 5-6 μέρες και μετά θα πάω για χοριακή..

τώρα δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα αλλά είμαι εδώ και λίγες μέρες πολύ δυσκοίλια και έχω πάρα πολύ πρήξιμο στην κοιλιά -κολίτιδα- με το παραμικρό που τρώω...δεν ξέρω γιατί με έπιασε ξαφνικά ενώ δεν έφαγα κάτι που να με πειράζει. και τώρα προσέχω πολύ τι τρώω για να μην γίνω και μπαλόνι.

Θερμοκρασία δεν μέτρησα ακόμη. Θα μετρήσω γιατί την άλλη φορά που ήμουν έγκυος ήταν όντως ανεβασμένη,και το στήθος έκαιγε..ένιωθα λες και είχα πυρετό!

Δημοσίευση

Γεια σας κούκλες!!!!!

Να προστεθώ και εγώ να γίνω η πέμπτη πιθανή μανούλα;;;;

Και εγώ περιμένω (που να μην έρθει!) περίοδο στις 4 με 5 του μήνα....

Πόνο στο στήθος δεν έχω, αλλά είναι ζεστο :) και ποτέ δεν είχα στην περίοδο πόνο σε στήθος, κοιλιά και μέση. Ποτέ μα ποτέ. Τώρα 2-3 μέρες γουργουρίζει η κοιλιά μου, λίγο ανακατεύομαι και πονάω λιγουλάκι χαμηλά στην κοιλιά... εκτος και αν αυτά είναι της φαντασίας μου και της λαχτάρας μου...:(

Αντε βρε κορίτσια να μεταφερθούμε σύντομα σε άλλη κατηγορία του φόρουμ ...!!! ;)

Δημοσίευση

Κορίτσια να προστεθώ και εγώ να γίνω η έκτη πιθανή μανούλα???Περιμένω να μην μου έρθει η ακατανόμαστη 3-4/5...Λέτε να μας στείλει ο Θεούλης σε όλες μας ένα σποράκι???Μακάρι...Το κακό είναι πως το μόνο σύμπωμα μου είναι αυτά που έχω πάντα πριν την περίοδο με λίγο περισσότερο πόνο στη μέση!!!

Δημοσίευση

anthy, και γω μην νομιζεις οτι εχω ιδιαιτερα σταθερο κυκλο. Μου ερχετει καθε 30-33 ημερες αλλα τους τελευταιους μηνες ολο σκαει μυτη νωριτερα (οπως να ναι, 3,4 ή 5 ημερες). Γι'αυτό θελω να μην πεισω τον εαυτο μου να ελπίζει και πολύ γιατί συμφωνα με τα εως τωρα δεδομενα το βλεπω πιο πιθανο να ερθει τελικα.

Κοριτσια ευχομαι μεχρι 5/5 να εχουμε ανακοινωσει 6 εγκυμοσυνες!!!!!!Αντε 5 στη χειροτερη- βγαζω τον εαυτο μου για τους λο΄γους που ειπα παραπανω)

Δημοσίευση

aaaaxxx poniri k egw xereis poso kairo trogomai alla den to kanw...

ypomoni dn ipame... alla xerw ypomoni einai mia lexi mono tpt allo...

na min to deseis kompo.. kane mia xoriaki tin deytera omos ee? na exeis k ligo kathisterisi k tha doyme!!!

egw pote dn exw kanei test na moy peis omos 3 mines prospatheis... alla k ayti i akatanomasti erxete stin ora tis oyte rantboy na eixame elpizo pantos na kathisterisi ayto to mina .. na paei diakopes gia 9 mines tis dino adeia!!!!

AMAN PIA ... xixixix

Δημοσίευση

κοριτσια βρισκομαι στην 29η μερα του κυκλου και εχω δεκατα 37,1- 37,3.και τραβηγματα χαμηλα.το στηθος μου πρησμενο αλλα δε ποναει πολυ.πιστευετε οτι μπορει και να ειμαι εγκυος;;;ο κυκλος μου ειναι 28-29 ημερες.πειτε αν καποια κοπελα ειχε παρομοια συμπτωματα

Δημοσίευση

tetoulina έγραψε:

να μαζευομαστε μαζι ολες οι πιθανες εγκυουλες κ να προσευχηθουμε για καλα αποτελεσματα...

Κι εγώ μαζί σας κοριτσάκια μου :)

Μακάρι να γεμίσει με ανακοινώσεις εγκυμοσύνης!!!!

Το έυχομαι για όλες άλλα κι αν ακόμα μια φορά αποτύχουμε μήν το βάλει κάτω καμία,θα έρθει που θα πάει...

Δημοσίευση

Φωτεινούλα σε ευχαριστούμε παρα πολύ που μας σκέφτεσε και εσύ!!!Ελπίζω αυτό τον μήνα να είναι και ο τυχερός σε όλες μας.Βέβαια αν δεν έρθει και αυτόν το μήνα τότε θα προσπαθήσουμε τον επόμενο...Φιλιά

Δημοσίευση

Ενοείτε κοριτσάκι μου ;)

Ο δρόμος είναι ανηφορικός αλλά όταν φτάσουμε στην κορυφή η χαρά και η ικανοποίηση θα είναι διπλάσια και τριπλάσια και ....:woohoo:

Ολα θα γίνουν υπομονή υγεία και αγάπη να έχουμε με τους συζύγους μας και θα έρθει και το νέο μέλος :)

Δημοσίευση

perita geia soy!!! loipon emena ta kala koritsakia edw me exoyn mathi na min dino simasia se simptomata!!! opote ta perno ola etsi...

xixi wstoso esy exis idi kathisterisi diladi xekinaei an den kartereyese mia meroyla akoma pigene gia mia xoriaki gia stadar apantisi!! s eyxomai ola kala..

as proseyxithoyme k as exoyme kali thetiki energia k poy tha paei tha mas katsei!!

filakia

foteinoyla makari na ginoyn ola opos ta theloyme k na min ginoyn emeis dn to bazoyme katw!!!

ygeia pano apo ola k epimoni agapi k i boithia toy theoy!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Φρικτές μέρες η πιο μαγική περίοδος του χρόνου έγινε η πιο λυπηρή! Σκεφτόμασταν πως θα το ανακοινώσουμε στα οικογενειακά τραπέζια και πήραμε εναν αδειο σάκο! Δεν το αντέχω, αληθεια!!! Ρωτησα και την γυναικολόγο μου και τον εξωσωματικό και μου ειπαν σταματάμε την προγεστερόνη και αναμένουμε περίοδο, λιγο πιο βαριά..ρώτησα για αποξεση και μου είπανε οχι ειναι νωρις!! Ναι κοριτσι μου πηγαμε 5+3 και είδαμε σάκο και μεσα ενα σπορακι και μετα πηγαμε χθες 6+9 και ο σακος μεγάλωσε και ήταν αδειος σοοκ για όλους μας!! Δεν ήξερε τι να μου πει η γιατρος, με τον εξωσωματικο έχουμε ραντεβου με την νεα χρονια ! Δεν ξερω τα έχουμε ψάξει ολα αιματολογικα και ανοσολογικα τα ειχαμε καλύψει ολα με αντιπικτικές με κορτιζονη.. δεν ξερω τι αλλο πρέπει να κανουμε αλήθεια! Διαβασα μεχρι  οτι και τα αποτελέσματα του προεμφυτευτικου μπορει να ειναι λανθασμένα,ή να ειχε μωσαικισμο το έμβρυο ή μεταλαξεις που δεν φαίνονται στο προεμφυτευτικο δεν ξερω τι να πω.. τα εχω χαμένα...
    • 3 στα 3 κοριτσια μου. Παμε ολες μαζι το νεο ετος. Εγω εχω να πω ευτυχώς που δεν το είδα κι έμεινα με την απορία. Βασικα για 7η εβδομάδα έπρεπε να δωσει έστω φαρμακα να βοηθήσει τη μητρα να καθαρίσει. Μην την αφήσουν ετσι με πιθανά υπολείμματα. Εγω αυτο σκεφτομαι. Ρωτα αν θες μια τη γιατρο σου.
    • Νοεμβριος και Δεκεμβριος τα κοριτσια  αποτυχαμε παταγωδως με τις εγκυμοσυνες μας...  Αμην μακαρι το 2026 να ειναι πολυ πιο τυχερο και το ονειρο μας να ερθει για να μεινει... Υπομονη, κουραγιο και δυναμη κοριτσια κοριτσια!!! Πρεπει να το πιστεψουμε οσο δυσκολο κ αν μοιαζει..🙏🙏🙏
    • @flowerv Δεν το πιστευω ρε κοριτσι μου...Και εσυ με το ελεγμενο εμβρυο;;; Τι κατραπακια ηταν αυτη 3 στα 3 φαγαμε τα μουτρα μας... και αντε εμεις πιθανολογουμε μη υγιη εμβρυα ( αναμενω καρυοτυπο) αλλα εσυ γιατι;; Δεν γινεται να μην εχουν απαντηση κατι εγινε κατι εφταιξε κ εδω θελει ψαξιμο.. αν κ λες κ σε αιματολογο πηγες κ ειχαν κ διαφορετικες γνωμες με τον γυναικολογο κ εσυ στην μεση;; εμενα ο γιατρος μου μου ειπε αν ειναι υγιες το εμβρυο θελει πολυ ψαξιμο μετα σε εσενα. Γνωριζω κοπελα που εχανε εμβρυα γιατι το ανοσοποιητικο της τα επιτιθοταν. Μετα επινε χαπια να κραταει χαμηλα το ανοσοποιητικο της. Θελω να πω πως ειναι πολλα που μπορει να φταιξουν κ θελουν ψαξιμο.  Άλλα δεν καταλαβα στον πρωτο υπερηχο ειδατε σπορακι κ στον 2ο κενο;; πως γινεται αυτο; εμεις τελος 8ης το βλεπαμε ειχε μεγαλωσει κιολας σαν φασολακι αλλα δεν ειχε καρδιακη λειτουργεια. Ειναι μεγαλος ο πονος η απογοητευση τα ονειρα που κοπηκαν ξαφνικα σε νιωθω απολυτα κ καταβαινω τα γιατι σου που θελουν απαντηση εφοσον βαλατε γερο εμβρυο.. Χρονο θελει οτι κ να σου πουμε.. Ολοι νομιζουν πως ειμαι καλα πως το ξεπερασα αλλα δεν ξεχνιεται ετσι ευκολα δεν εχει υπαρξει ακομη μερα που δεν θα κλαψω στην σκεψη αυτη. Παρε το χρονο σου κ ζητα απαντησεις κ ψαξιμο.  Επισης προσεξε μιας κ σε αφησε με φυσικη αποβολη θα πρεπει να καθαρισεις καλα. Περιεργο 7η εβδαδα που δεν σου ειπε για αποξεση. Βεβαια κ εμενα μου ειπε μπορουμε να το αφησουμε να φυγει μονο αλλα θελαμε καρυοτυπο εσυ δεν εχεις να ελεγξεις κατι απλως να καθαρισει η μητρα αυτο χρειαζεται.
    • Ααα εσύ τελείως ανάποδα από εμένα εγώ και στα δύο κορίτσια χάλια με εμετούς μου μύριζαν πολυ τα φαγητά ειδικά στην μεγάλη το πρώτο τρίμηνο κρέας δεν μπόρεσα να φάω  τώρα λίγες καούρες είχα άντε να έκανα 2-3 φορές εμετό που είχα χάλια στομάχι   αλλά μετά που μπήκα στο δεύτερο τρίμηνο  πέρασαν και οι καούρες.. αλλά θέλω να σιγουρέψω και το φύλο δεν ξέρω αν είναι αγόρι ακόμα.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...