Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια αυτό ήταν, έφτασε και η δική μου σειρά. Αύριο μπαίνω Ιασώ για καισαρική. Ο μπέμπης με το ζόρι κρατιέται τις τελευταίες μέρες, είναι πολύ χαμηλά, έτοιμος να βγει. Έχω λίγο άγχος είναι η αλήθεια. Κάντε καμιά προσευχούλα και για μας. Η συνέχεια…όταν γυρίσουμε με το καλό. Ότι επιθυμείτε εύχομαι σε όλες σας.

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

Δημοσίευση

Γλυκειά μου Lazycat όλα θα πάνε καλά , θυμάμαι κι εγώ τη προηγούμενη μέρα που θα έκανα καισαρική είχα τρομερό άγχος , αλλά κάθε φορά σκεφτόμουν πως σε λίγες ώρες θα σφίξω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου και ηρεμούσα. Με το καλό να γεννήσεις και να μας πεις για την εμπειρία σου.:kiss:

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΝΕΣΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΓΑ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ! ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας και γενικά για την συμπαράσταση και τις απαντήσεις στις απορίες μου τόσους μήνες τώρα. Σαν όνειρο μου φαίνεται, καλά, καλά δεν το πιστεύω ακόμα.

Θα σας ενημερώσω για όλα μόλις μπορέσω, ή ίσως να μπει και ο άντρας μου για να σας πει τα νέα. eleni83 η γιατρός μου λέγεται Μάχη Τράκα. Πηγενω σε αυτήν τα τελευταία 17 χρόνια και ευτυχώς την εμπιστεύομαι πολύ. Πολλά φιλιά σε όλες σας και σας ευχαριστώ και πάλι. Πάω να ξαπλώσω τώρα αν και για ύπνο...δεν το βλέπω.

Δημοσίευση

ευχομαι η ωρα η καλη αγαπη μου!!!!!Ολα θα πανε καλα,να μην ανησυχεις,ενα σωρο γυναικες γεννανε με καισαρικη καθε μερα,δεν θα καταλαβεις τιποτα και θα εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου αυριο!!!!:woohoo: Με το καλο,με την αγαπη μας και τις ευχες μας!!!Περιμενουμε τα νεα σου και φωτο του μπεμπουλη!!!!Φιλακια πολλα!:kiss:

Δημοσίευση

ολα καλ θα πανε και εγω με καισαρικη γεννησα στο ιασω πριν 5 χρονια ειναι όλα πολυ καλα μην ξεχασεις να παρεις νυχτικια η πιτζαμα δεν βοηθαει λογω καθετηρα .Αντε με το καλο και ενημερωσε μας

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.... ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.... Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ! ΣΕ ΦΙΛΩ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...