Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 22/3 ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 34 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ 2340 kg. ΕΜΕΙΝΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΕΟΓΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΥΓΙΕΣΤΑΣΤΟΣ ΚΑΙ 3500 kg πλέον!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση

ΥΡΩ να σας ζήσει ο μπεμπούλης σας! Που με το ρυθμό που αναπτύσσεται θα γίνει ένας ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΜΑ ΤΙ ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ!!! :)

Υγεία, αγάπη και τύχη στη ζωή του... Τα 3 εφόδια για να ευτυχίσει και να πετύχει στη ζωούλα του!

Καλά σαράντα σε σένα! Πλησιάζουν...:)

Δημοσίευση

Υρω μου να σας ζησει το παιδακι σας!!!!!Να ναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!Κι εσεις καλα να το χαιρεστε!!!!!Ενα μηνα ε?Αξιζε τον κοπο ομως ε?Χαιρομαι που ολα πηγανε καλα και ειστε σπιτακι σας!!!!Ειναι οντως η μεγαλυτερη χαρα και θα ειναι και καθε μερα απο δω και περα που θα το βλεπεις σε καθε του βημα να κανει πραγματακια που θα σε κανουν να πετας απο χαρα!!Ευχομαι και σε σενα και την οικογενεια σου τα καλυτερα!!!Να στε παντα καλα!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 11/4 35 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ 2800.

ΚΑΙ ΕΓΩ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΟΡΟ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΩΡΩΝ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΦΛΕΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΕΣ.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ.

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλή και η επιστροφή στη βάση πάντως!! Θα δουλέψεις μέχρι τέλους;; Καλή αρχή και στους δυο σας! 
    • Εγώ πήρα αυτό το εξάρτημα για την ζώνη και βολεύει πολύ είναι η αλήθεια! Πάντως και να μην πρέπει, εγώ σίγουρα χρειάζομαι το να ξαπλώνω λιγάκι! Βέβαια με την μικρή τα πρωινά δύσκολο 🤣 
    • Νοσηλέυτηκα στο Γένεσις τον Νοέμβριο του 2019 πριν τον τοκετό. Η χρέωση ήταν 75ευρώ τα 5 βράδια με εοπυυ.  Ο γιατρός μου φοβόταν για προεκλαμψία οπότε κάθε πρωί έδινα ούρα για ανάλυση, αυτή την εξέταση την πλήρωνα ολόκληρη χωρίς εοπυυ. όταν έγινε η νοσηλεία μου έκαναν ένα πακε΄το εξετάσεων το οποίο το κάλυπτε το εοπυυ.  Τον Δεκέμβρη του 2024 έκανα απόξεση πάλι στο γένεσις και πλήρωσα 100 ευρώ με εοπυυ και 30 ευρώ ο αναισθησιολόγος.  Μπορείς να πάρεις τηλεφωνό και να μάθεις αναλυτικά τι χρεώνουν. 
    • πριν την αποβολή πέταγαν συνέχεια "μπηχτές" αλλά δεν έδινα σημασία ούτε ικανοποιούσα την περιέργια τους. Αφού έμεινα έγκυος και απέβαλα κανένας δεν με ξαναρώτησε τίποτα. 
    • Μην εξαντλείστε κορίτσια. Αν το σώμα υπαγορεύει ότι πρέπει να ρίξετε ρυθμούς να το κάνετε! Εγώ ακόμα δεν έχω τίποτα ευτυχώς, μόνο λίγο βάρος χαμηλά. Ανυπομονώ να τη δω βέβαια να σιγουρευτώ ότι είναι καλά... Κατά τ άλλα γυρίσαμε σήμερα Αθήνα μετά από πολλές διακοπές που πήγαμε φέτος, ένα μήνα σχεδόν συνολικά και σήμερα όλη μέρα ο ένας τρέχει πίσω από το μικρό και ο άλλος κάνει δουλειές στο σπίτι εναλλάξ 🤪. Αρχές Σεπτέμβρη ο μικρός ξεκινάει παιδικό και η μαμά δουλειά! Μετά έχω να φτιάξω το δωμάτιο της μπομπιρινας μου που μοιάζει με αποθήκη προς το παρόν να μπούμε λίγο σε μια καινούρια σειρά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...