Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοίτα και γω επειδή είμαι ξανθιά φυσική (δεν θέλω σχόλια) δεν μαυρίζω πολύ εύκολα αλλά αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου.

Το sollarium το θεωρώ βλαβερό για το δέρμα γιατί επισπεύεις μια διαδικασία. Το οποίο κρατάει για λίγες μόνο μέρες μετά τι θα κάνεις θα πας πάλι μέχρι να βγεις στην παραλία και στον ήλιο;(όχι ότι ο ήλιος δεν είναι βλαβερός) αλλά γίνεται σιγά σιγά.

Και τι έγινε που είσαι άσπρη; κάνεις τη διαφορά.

Δημοσίευση

και εγω ειμαι πολυ λευκη και δεν μαυριζω ευκολα, για να πω την αληθεια κοκκινιζω.στην θεση σου δεν θα εκανα, θεωρω οτι ειναι βλαβερο.αλλωστε το λευκο ειναι αριστοκρατικο!!:P

Δημοσίευση

Κατα τη γνωμη μου τιποτα δεν ειναι ακινδυνο,γενικα δηλ σημερα τα παντα εχουν το ρισκο τους,ολα,απο το τι τρωμε μεχρι και τον αερα που αναπνεουμε!!!!Εγω κανω σολαριουμ καθε χρονο γυρω στα 10 περιπου γιατι θελω να προετοιμαζω το δερμα μου για τον ηλιο και για να μην ξεφλουδιζω μετα!Εαν κανεις να προσεξεις εκει που θα πας να εχει φιλτρα ειδικα το σολαριουμ και να εχει γινει προσφατο σερβις!Επισης να ακολουθεις πιστα τις οδηγιες χρονου παραμονης μεσα και να φορας τα ειδικα γυαλια!Ρωτησε και για ποιες κατηγοριες ανθρωπων αντενδεικνυται!

Δημοσίευση

Εγώ έχω ένα χρώμα άσπρο φωσφορούχο... :P

Αλλά σολάριουμ δε θα έκανα ποτέ! Όπως και ηλιοθεραπεία εξάλλου.

Ναι, κάνω τη διαφορά, είμαι η μύγα μέσα στο γάλα! ;)

Και όσες φορές προσπάθησα να μαζέψω ήλιο, τσουρουφλίστηκα, έγινα σαν της μαιμούς τον ποπό και έπαθα και αλλεργικό σοκ! Γι'αυτό απαπαπαπαπα...

Απαπαπαππαπαπαπα και για το σολάριουμ. Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορώ! :unsure:

Ε, κανένα μαντηλάκι από το hondos, έτσι λίγο να μαυρίσουνε τα μπρατζάκια μου και το ντεκολτέ μου σε καμιά βραδινή έξοδο και μέχρι εκεί!

Πάντως πρόπερσι που ήμουν στην Τήνο και πήγαινα για μπάνιο κάθε μέρα, ένα καλοκαίρι ολόκληρο, διαπίστωσα πως σε ένα μήνα μέσα, με αντιηλιακό με δείκτη προστασία 30 και πάντα κάτω από την ομπρέλα, έκανα το πιο ανώδυνο, και ομοιόμορφο ψιλομαυρισματάκι.

Φιλάκιαααααααα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

κι εγω καπως ετσι,δεν τον μπορω τον ηλιο,καιγομαι και σχετικα ευκολα,ειμαι παντα στη σκια,αλλα στο τελος εχω ενα ελαχιστο χρωματακι:blush:.Υβοννη μου αν τελικα κανω, θα το ψαξω,εχεις δικιο,γιατι μ'αυτα τα θεματα δεν πρεπει να το παρακανεις 'η να πας οπου να 'ναι,φιλακια:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...