Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ALKOST!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ...............:blush:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????ΦΙΛΗ ΣΟΥ?????????????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ???????

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ????????????????????

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

alkost εγώ θα σου έλεγα να είσαι λίγο επιφυλακτική κ να κρατήσεις την αποσταση που χρειάζεται.

Τέτοια λόγια δεν τα λέμε όση οικειότητα κ αν έχουμε με τον άλλο.Είμαστε διακριτικοί , κυρίως όταν γνωρίζουμε το δικό του πρόβλημα.

Εγώ βλέπω μια δόση ζήλιας στα λεγόμενα της γνωστής σου.Γιατί δε λέγεται φίλη.

Στο λέω γιατί είμαι παθούσα!:laugh: Από φίλη-συνάδελφο που είχα όλη μέρα στο σπίτι μου κ την ειχα σαν αδερφή,την πάτησα κανονικότατα!

Κ επειδή η γεύση που σου αφήνει όλο αυτό είναι πολύ πικρή,:( ,καλό θα ήταν να μην την πολυβάζεις στη ζωή σου,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τσακωθείς κιόλας.Με το γάντι!

Με το καλό να αποκτήσεις όσα παιδάκια επιθυμείτε με τον άντρα σου κ όποτε το επιθυμείτε!χχχ

Δημοσίευση

ρε παιδια που πηγε η αλκοστ???????? γιατι βγηκε και εχω αγωνια???????? καντε και εσεις καμια προσευχουλα να ειναι εγκυουλα να τρελαθουμε ομαδικως!!!!!!!! με εχει πιασει και κανω γενικη ολο το σπιτι παλι(τι εχω παθει,την εχω δει πολυ νοικοκυρα!!!) νμα ξεφυγει το μυαλο μου μεχρι να παει 6.30 η ωρα!! πηρε ο αντρουλης μου και κατι ωραιοτατες φετες ψαρι μαγιατικο ολοφρεσκο, θα κανω ενα φαι μουρλια!! :P

αλκοστ μεχρι και ψαρι πιανω απο την αγωνια μου για σενα!!!!!!! να δεις ποσο σε λατρευωωωωωωωωωωωω!!!!!! μπες καλε μεσα δεν μπορω....παλι μονη μου μιλαω.....!!! χιχιχιιχχιχιχι

Δημοσίευση

αντριαννα μου καλα τα λες, αντε απο εκει τη χαζη που θα πει για την φιλη μας!! εγω ειμαι χειροτερη, λεω ουτε με το γαντι!!! να της φερει το γαντι στη μουρη ,ναι το δεχομαι!!! χιχιιχχιιχχι να μην της ξαναμιλησει,ειναι αυτες κατι γρουσουζες!!!απαπαπαπααπ!!! μονο αρνητικη ενεργεια θα της φερει της αλκοστ μας!!!

Δημοσίευση

αντριαννα....εχω στη κοιλιτσα μου το ψαρακι και κολυμπαει!!! ποποοοοοοοο μουρλια ητανε!!!! γιαμι γιαμι!!! :P :P :P φανταστικο!!! :P με λαδολεμονο... και με σαλατουλα ντοματουλα αγγουρακι τυρακι φετουλα μεσα!! μμμμμ!!!και κρουτονακι για παπαρα!(με τη καλη εννοια η παπαρα!!) χιχιχιχιχιχιχι ονειρο σου λεω ονειρο!!!! :P α!και πατατουλες τηγανητες!!!! :P καλο ε??????? χιχιιχχιχιχιιχχιχιχι ενταξει ζηλεψες???????? :)

Δημοσίευση

δεν ειμαι εγκυος τελικα...

δεν πειραζει,τι να κανουμε...το κακο ειναι οτι πρωτη φορα εχω τοση καθυστερηση και νομιζα οτι σταθηκα για μια φορα τυχερη...

παντως ευχαριστω παρα πολυ για τη στηριξη..ευχομαι τουλαχιστον οι αλλες κοπελες που αναμενουν αποτελεσμα να ειναι πιο τυχερες απο μενα...

σας φιλω γλυκα...

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αντριαννα....εχω στη κοιλιτσα μου το ψαρακι και κολυμπαει!!! ποποοοοοοοο μουρλια ητανε!!!! γιαμι γιαμι!!! :P :P :P φανταστικο!!! :P με λαδολεμονο... και με σαλατουλα ντοματουλα αγγουρακι τυρακι φετουλα μεσα!! μμμμμ!!!και κρουτονακι για παπαρα!(με τη καλη εννοια η παπαρα!!) χιχιχιχιχιχιχι ονειρο σου λεω ονειρο!!!! :P α!και πατατουλες τηγανητες!!!! :P καλο ε??????? χιχιιχχιχιχιιχχιχιχι ενταξει ζηλεψες???????? :)

Τώρα τι θες mikroulaxristos???Να πέσω κάτω απ΄τη λιγούρα????

Έλεος!!!!

Πω πω...ψαράκι κ πατατούλες κ σαλατούλα ε???πωωωωωωωωω:ohmy:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...