Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια.τετοιες οχιες δεν μπορουμε να τις αποκαλουμε φιλες αλλα δυστυχως ο κοσμος ειναι γεματος απο τετοιους ανθρωπους, αξεστους και αναισθητους.και εγω ακουω διαφορα τετοια σχολια απο δηθεν φιλους και γνωστους.εγω ειμαι παντρεμενη 3 1/2 χρονια και προσπαθουμε για μωρο και η αδερφη μου που ειναι 7 χρονια μικροτερη απο μενα παντρευτηκε τον αυγουστο και τωρα ειναι ηδη εγγυος 4 μηνων.φανταζεσαι τι εχω ακουσει?"ε, εσυ τι περιμενεις?δεν βλεπεις την μικρη?"τωρα πια τους απανταω αποτομα και τους το κοβω.δεν ανεχομαι πια τετοιες εξυπναδες.μην στεναχωριεσαι,εσυ και ο αντρουλης να στε καλα, να αγαπιεσται και ολα θα γινουν.δεν μπορει θα ρθει και σε μας το πολυποθητο μωρακι:)

• Απαντήσεις 84
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Alkost mou kalimera agapi mou...

To kserw pws exeis stenaxwrethei,,,

wmos oxi min stenaxwriesai...

Auti den einai pragmatiki sou fili...

An itane den tha sou elege tetia pragmata...

Agapoulla mou makria kai agapimena egw tha sou elega...

Sou euxwme oti kalitero...

Suntoma ena paidaki stin kilitsa sou...

Kai o theoullis pantote mazi sou...

Filia polla apo mena...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ALKOST ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΕΤΣΙ. Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΕΧΕΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ. ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ. Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΙΩΘΟΥΝ. ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ !!!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!ΣΩΣΤΑ?

Δημοσίευση

δεν ξερω αν ηθελε να σε τσιτωσει ή αν απο την χαρα που εχει γα την εγκυμοσυνη της προσπαθει να σε παρακινησει και σενα με ακομψο τροπο. δε θελω να σκεφτομαι οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι. εσυ την ξερεις καλυτερα την φιλη σου. επειδη για καποιες ειναι ευκολο θεμα η εγκυμοσυνη νομιζουν οτι για ολες τις αλλες κοπελες ειναι ετσι. αν σε χαλαει η παρεα της αποφυγε την. και οταν σε ρωτανε ποτε θα κανεις παιδακι να τους λες οτι το εχεις παραγγειλει και ερχεται. να γελας κουκλα μου γιατι υπαρχουν πολλοι που χαιρονται με την στεναωρια των αλλων.

Δημοσίευση

καλημερα ζουζουνες!!!

μου φτιαξατε τη διαθεση μολις διαβασα τισ απαντησεις σας.ημουν τοσο χαλια που σηκωθηκα απο τις εφτα παρα εικοσι για να κανω δουλειες και να μη σκεφτομαι το χθεσινο.

τωρα εκατσα να πιω ενα καφεδακι εδω μαζι σας γιατι πραγματικα ειστε η καλυτερη παρεα για καφε.

χθες οταν εφυγε η λεγαμενη αρχισε να βρεχει και της εδωσα μια ομπρελα να μη γινει μουσκεμα και μου την επεστρεψε πριν μια ωρα.

τωρα μετα απο τις απαντησεις σας τη νιωθω εντελως διαφορετικη. ειχε το γνωστο υφακι το οποιο ποτε δε με ενοχλουσε(μα καλα,δε βλεπω μπροστα μου?)"ολο δουλειες κανεις εσυ!στους αντρες δεν αρεσει η γυναικα ολη μερα να ασχολειται με τις δουλειες!τον εαυτο σου τον περιποιεισαι τοσο οσο το σπιτι?"

(θα τη δειρω)

και λεω "ο δικος μου ο αντρας εχει να το λεει οτι η γυναικα του εκτος απο νοικοκυρα και πολυ καλη μαγειρισσα ειναι και παντα ομορφη και περιποιημενη..πρεπει να τα συνδυαζεις ολα οσο και αν δε σου μενει χρονος.τωρα αν καποιες δεν μπορουν,τι να κανουμε δεν ειναι ολοι τελειοι!!!"

(ε, θα εσκαγα!)

και μετα μου ειπε να τις γραψω σε ενα χαρτι τι απορρυπαντικα και τι μαλακτικα χρησιμοποιω για να παιρνει και αυτη τωρα που θα κανει σπιτι και να της πω πως τακτοποιω τα ντουλαπια μου και τα ρουχα και να της γραψω και καποια φαγητα πως γινονται για να ξερει..παντα αντεγραφε οσα εκανα αλλα αυτο δε με ενοχλουδσε,με κολακευε που κανω ωραια πραγματα και εμπνεω τους αλλους.

επισης τωρα θυμηθηκα οτι στο γαμο μου το πρωτο πραγμα που ειπε ηταν οτι δεν της αρεσε το νυφικο και οτι δε μου πηγαιναν ουτε τα μαλλια ουτε το βαψιμο αλλα παλι δε με πειραζε.ειλικρινα.δε θελω να το παιξω αγια αλλα επειδη στη ζωη μου γνωρισα υποκριτριες νομιζα οτι αυτη η κοπελα λεει ευθεως τη γνωμη της οσο και να ακουγεται ακομψη και αρα ειναι ντομπρα οταν μου λεει οτι κατι δεν της αρεσει και το προτιμω απο κατι αλλες που ολα τα λενε ωραια μπροστα σου ενω μολις γυρισεις την πλατη σου κουτσομπολευουν και κατηγορουν.

αλλα τωρα που εθιξε το θεμα της εγκυμοσυνης τοσο σκληρα εχω αλλαξει γνωμη..δεν ξερω αν κανω λαθος μαζι της και αν οντως τα λεει καλοπροαιρετα αλλα κατι εσπασε μεσα μου απο χθες.

ασε που για να λετε εσεις οτι δεν ειναι φιλη,παει να πει οτι δεν ειναι!!!!

οπως ειπα οι μονες φιλες που εχω ειστε εσεις και εχετε παντα δικιο σας αγαπω πολυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλά μιλάμε φούντωσα!!!:woohoo: Με τετοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς?Υποτίθεται οτι αυτή είναι έγκυος και μόνο από αυτό, θα έπρεπε να στάζει μέλι.Σε καταλαβαίνω πάντως είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται!Εμείς όποτε πάμε π.χ στην εκκλησία που είναι όλες οι κατίνες της γειτονιάς με κοιτάζουν στην κοιλιά!!Και μια θεία του αντρα μου (η οποία έκανε 15χρόνια να κάνει παιδί)όταν γυρίζαμε από μια βάπτιση μου είπε "στου παιδιού σου τη βάπτιση να δούμε πότε θα πας"!!!Μου ήρθε να της επιτεθώ αλλά κότεψα.Δεν πρέπει να αφήνουμε να εισβάλλουν έτσι στη ζωή μας κορίτσια ή μάλλον στα κρεβάτια μας!!!

Δημοσίευση

εγω ακομα πληγωνομαι οταν με ρωτανε,αλλα οσο περναει ο καιρος πληγωνομαι και λιγοτερο.στο τελος θα παθω ανοσια και δε θα με αγγιζει.ο αντρουλης μου τους απαταει πολυ ωραια,λεει οτι θελει να με χαρει λιγο ακομα και οτι θελει να περιποιουμε μονο αυτον για την ωρα γιαυτο δεν κανουμε παιδι.

εγω ομως οταν με ρωτανε θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει και μαλλον το δειχνω αυτο το πραγμα γιαυτο οι περισσοτεροι απο μονοι τους αλλαζουν κουβεντα.

αλλα δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΝΕ!!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ???ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ"ΑΝΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?" ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ????ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ ΓΝΩΜΗ???

ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ??ΟΥΦ ΕΣΚΑΣΑ!!!

Δημοσίευση

Alkost εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!! Κι εγω μαζι σου!

Απλα ειναι καποιες φορες που δεν εχουνε καποιοι τι να πουνε και ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ!!!

Εδω ταιριαζει το λεγομενο "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ"

Αστους να λενε Ο,ΤΙ Θελουν!!!!

Παρομοια εμπειρια δεν εχω αλλα επειδη η μανα μου μου περιεγραφε τις δυσκολιες που ειχε για να μας κανει εμενα και την αδερφη μου τα ξερω.

Ειχε μια πεθερα (γενικα ολο το σοι του πατερα μου) που την πρηζανε!!!

"Μικρη εισαι ...και μηπως εχεις καποιο προβλημα?" μεχρι και στειρα την ειπανε...

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!

Χεστους!

Κουμαντο στο....κρεββατι σου μονο εσυ και ο αντρας σου!!!

Δημοσίευση

alkost καθολου παραλογη δεν εισαι και δεν περνεις τιποτα στραβα!!! γιατι αν ηταν ετσι,τοτε με την ατυχια που ειχες,δεν θα εμπαινες εδω να μας δινεις κουραγιο,συμβουλες και να κανεις πλακα. η φιλια ειναι κατι πολυ σχετικο,ευθραυστο,και δυσκολο... ειμαι 24 χρονων και εχω μια φιλη!! ολα τα αλλα κοριτσια που ξερω ειναι γνωστες ή παρεα... δεν την εκοψα για φιλη μια κοπελα που δεν εχει πιασει καν το πωςαισθανεσαι και δεν εχει μπει στη διαδικασια να καταλαβει τι περασες και πως νοιωθεις... χαμπαρι δεν εχει παρει,και συγγνωμη που μιλαω ετσι,αλλα αν η φιλη μου ειχε χασει 2 παιδακια,θα την αφηνα εκεινη να μου μιλησει,να μου πει πως αισθανεται,θα της ελεγα αυτα που επρεπε και που θα ενοιωθα να της πω...θα ελεγα οτι εσυ θα αποφασισεις ποτε θα κανεις μιαπροσπαθεια και αν γουσταρεις να την κανεις....και θα εβγαζα νυχια να γδαρω οποιον της μιλουσε ετσι οπως εσενα η ''φιλη'' σου.. οπως επισης εαν ειχα μεινει εγκυος και εκεινη ειχε τη ατυχια αυτη που ειχες εσυ, δεν θα προκαλουσα συζητησεις για παιδικα δωματια κτλ!!!! θα περιμενα εσενα να μου πεις αν θελεις κατι για τα διαδικαστικα θεματα της εγκυμοσυνης!!!! μονο αν εσυ ηθελες να πεις κατι ή να ρωτησεις κατι.... αυτη που στα ρωτουσε ολα αυτα δεν ειχε αλλον ανθρωπο να τα πει???επρεπε με εσενα να γινει αυτη η κουβεντα.???? ποπο τα πηρα στο κρανιο τωρα....συγγνωμη που μιλαω ετσι και ζητω συγγνωμη και απο τα κοριτσια που διαβαζουν τι γραφω,αλλα εχω πολυ δικο μου ανθρωπο που εχει περασει ακριβως το ιδιο και μια τετοια την εχω κανει καλοκαιρινη!!!!!!!!!! οσο αυτο που ειπες που σχολιασε το σπιτι σου και τον αντρα σου,προσεξε το λιγο....παρατηρησε την λιγο παραπανω γιατι εμενα σε ζηλια μου κανει αυτο! φτου φτου να εισαι εσυ καλα με τον αντρουλη σου και να εχεις τα καλα του Θεου παντα και ολα θα γινουν κοπελαρα μου.... ποπο αληθεια συγνωμη για αυτα που ειπα αλλα το πηρα προσωπικα...το εχω ζησει μεσω ενος δικου μου ανθρωπου και δεν μπορω.... και μονο που σου αφησε μαυριλα οταν εφυγε δεν ειναι φιλη.....

Δημοσίευση

ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.

ΚΑΚΙΑ, ΖΗΛΙΑ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΑ.

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΣΣΠΤΕΜΒΡΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΕΣ ΧΟΝΤΡΗ ΚΤΛ.

ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ.ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΣΟ ΦΟΡΤΩΝΑ.

ΕΙΧΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 25 ΚΙΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.

ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ.

ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.B)

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ?? ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΑΥΤΟ??

Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΩ.

ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑ.

ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ???

ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΟΣΟΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ.

ΠΧ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ(ΕΚΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΕΣΤ).ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΘΕΤΙΚΟ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΕΤΟΙΑ,ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ.ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΟΥΤΕ ΤΗΛ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕ ΚΙΟΛΑΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΩ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΓΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΝΥΦΗ,ΔΕΝ ΗΡΘΕ.ΗΡΘΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΩΡΑΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΚΡΥΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!!(Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΣΤΑΝΟΠΡΑΣΙΝΑ.ΔΗΛ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΞΑΝΘΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΑ!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΙ ΧΑΖΗ ΘΕΕ ΜΟΥ?ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ,ΟΜΟΡΦΑ ΞΕΟΜΟΡΦΑ ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ,ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ.ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΝΕΣΕ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ..

ΠΩ ΠΩ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΗ

ΔΗΛ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!!!!

ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ..

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ..ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΩ..

Δημοσίευση

ΕΦΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ!!!

ΣΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ..ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΑ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΑΧ ΠΩΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΝΕ!!

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!

Δημοσίευση

Ρε γαμωτο διαβαζω τις ιστοριες που ολες γραφουμε και ειλικρινα στεναχωριεμαι...

Δεν μπορω να αντιληφθω γιατι-το λογο-που εμεις οι γυναικες γινομαστε ετσι ...πικροχολες.

Εγω αναφερθει αρκετες φορες σε δημοσιευσεις μου για τις "φιλιες" μου που δεν κρατησαν στον χρονο.

Καποτε ημουν πιο μικρη και δεν μου "εκοβε" που λενε να καταλαβω ποια κοπελα-φιλη μου ηθελε το καλο μου και την ευτυχια μου και ποια ειχε σκοπο μονο να με πικαρει και να με μαυρισει.

Ημασταν μια παρεα απο 6 συμμαθητριες...

Η μια κοιταζε να βγαλει το ματι της αλλης οσο μεγαλωναμε.

Ζηλευαν πολυ τα οσα εκανα...Τελειωσα το πανεπιστημιο στην ωρα μου, επιασα δουλεια πολυ μικρη σχετικα ενω εκεινες ανοιγαν το χερακι για χαρτζιλικι απο το μπαμπα, παντρευτηκα πρωτη, εκανα παιδι πρωτη (γιατι ετυχε)...Κι ομως οπως λετε ποτε δεν ακουσα ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν τις τηλ. για να βρεθουμε να δωσω τα προσκλητηρια του γαμου μου ουτε που ασχοληθηκανε με την εγκυμοσυνη μου. Μαλιστα το επικεντρο της συζητησης ητανε ενας γκομενος που δεν επαιρνε τηλ. σε μια απο αυτες και η μετακομιση μιας αλλης με τον δικο της γκομενο σε γκαρσονιερα.

Προσπαθησα να συμμετεχω στη συζητηση αλλα οταν πηγα να επεκταθω στην αγορα ηλεκτρικων συσκευων...μου λεει η μια (η πιο κολλητη μου -υποτιθεται) " Καλα δεν θα μιλαμε τωρα και για κατινιστικα-δεν εγινα ακομα γυναικουλα να ασχοληθω με κουζινες και σιδερωστρες..."Δαγκωθηκα, 5 μηνων εγκυος τοτε...Ενιωσα τοσο ασχημα...

Για να μην τα πολυλογω εριξα ενα ομορφο ΧΙ και ηρεμησα.

Τωρα εχω φιλες απο το Πανεπιστημιο που δυστυχως καταγονται απο αλλες πολεις, την αδερφη μου, την κουμπαρα μου και φυσικα εσας...τις διαδικτυακες φιλεναδες μου.

Α! Και παρεπιπτοντως τωρα που γεννησα ουτε μου εστειλαν μηνυμα,ουτε τηλεφωνο φυσικα...ποσο μαλλον να ερθουν να με δουν εμενα και την μπουμπου.

Για να ειμαι ειλικρινης????

Χιλιες φορες καλυτερα γιατι πιστευω και στην κακοτοπια και στο κακο ματι...ή την γλωσσοφαγια.

Ηρεμησα τωρα.:)

Δημοσίευση

ΑΝΙΩ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΔΕ "ΜΟΥ ΕΚΟΒΕ" ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑΜΕ..

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ....ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

Δημοσίευση

μη μασας alcost!

εγω ετσι τις εκανα περα ολες!!!!!

κ ηταν πολλες!!!!! και καναμε χρονια παρεα και ξενυχτουσαμε πριν γνωρισω τον αντρα μου μιλαμε για κρεπαλες!!!:woohoo: εκει ηταν ολα καλα.B) !Οταν καναμε το σπιτι και αρραβωνιαστηκαμε,αρχισανε τις μα....ες,λεγοντας παντα οτι αυτες ειναι καλυτερες και εχουν τους καλυτεροτερους,ε καθιστε τωρα γεροντοκορες να βαλετε μυαλο!!!:S

τις σουταρα κ γω αδιαφορωντας κ ειμαι καλυτερα εδω κ χρονια:laugh:

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!

Δημοσίευση

αμα αρχισουμε να ρωταμε ολες τις κοπελες του mammy θα εχουν ολες να μας πουν μια σχετικη ιστορια!!

ολες ειχαμε πανω απο μια ασποδη φιλη (και επιεικως το λεω ετσι,αλλιως πρεπει να τις χαρακτηρισουμε)

ειναι παντως τραγικο να απομακρυνεσαι απο μια φιλια.η πληγη ειναι μεγαλη.υποτιθεται οτι δεν υπαρχει κατι να χωρισεις με τη φιλη..γιατι ομως συμβαινει??

τι να πω ρε γαμωτο,δεν ξερω.ας ελπισουμε ολες μας να βρουμε σωστους ανθρωπους να ειναι διπλα μας γιατι αυτο μας αξιζει!!!

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΚΙΑ! Ποσο ασχημο ειναι οταν σου συμβαινει κατι τετοιο να εχεις και καποιους να σου λενε τετοια λογια; Εγω οταν εχασα το παιδι μερικες μου λεγαν: Ελα μωρε δεν επαθες και τιποτα, ουτε καν ειχες νιωσει το παιδι, και αλλα χειροτερα. Και δυστυχως ειναι κοπελες αυτες που τα λενε. Τελος παντων, ας εχουμε τα αυτια μας κλειστα και ας ακουμε μονο την καρδια μας, που μονο αυτη ξερει πως περναμε.

Δημοσίευση

Τελικά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!

Είχα και εγώ μια εντίστοιχη εμπειρία.... Πολύ καλή φίλη και (δυστυχώς) συνάδελφος.

Εμεινε έγκυος πέρυσι τον Μάιο. Όταν μου το είπε χάρηκα και ζήλεψα... (όχι με την κακή έννοια, απλά σκέφτηκα ότι ίσως να αρχιζα και εγώ να προσπαθώ...) Εγώ ήμουν παντρεμένη απο το 2005 ενώ εκείνη απλά συζούσε. Μου είχε πει μάλιστα οτι ειχε αγχωθει για μενα κ ειχε ρωτήσει τον γυναικολόγο της (ειχα καρκίνο κ στα 15 μου αφερεσαν την μια σαλπιγγα και την μια ωοθήκη). Είχε αγχος, αν μπορω να κανω παιδιά...

:angry:

Τον Ιούνιο απέβαλε και ειλικρινά στεναχωρέθηκα πολύ... Την πήρα τηλέφωνο κ της είπα όποτε θέλει να μου μιλήσει (όχι απαραίτητα για αυτό το θέμα) μπορούσε να με πάρει. Ο γιατρός της της είπε ότι μπορούσε να ξαναπροσπαθήσει μετα απο 4 μήνες (και ναι, τον Οτώβρη ήταν πάλι εγκυος). Πάλι χάρηκα για αυτήν, αν και είχα πληγωθεί (το καλοκαιρι, πριν ξεκινησουν οι προσπάθειες, ανακάλυψα μια κύστη, η οποία δεν έφυγε με αντισυληπτικά...). Τελικά έκανα λαπαροσκόπηση τον Νοέμβριο.

Εκεινη ήταν εγκυος και με κορόιδευε. Δουλεύουμε μαζι και μέσα στον Οκτώβρη μου έλεγε "πρέπει να αδιαθετησα, παω τουαλέτα"... "τωρα, τωρα, μου ήρθε, είμαι σίγουρη". Κορίτσια, ήταν έγκυος και το ήξερε και με δούλευε... Λες και θα της το έτρωγα. Όχι μόνο αυτό, στη δουλειά βασίστηκε στην προηγουμενη αποβολή κ τα είχε φορτώσει σε μένα. Και με αφορμή μια εξέταση που δεν είδε το ρινικο οστο (ενώ όλες οι άλλες εξετάσεις ήταν άψογες) κλαιγοταν οτι το μωρό της είχε συνδρομο down. Εγω ειχα παει να παιθανω από την στενοχώρια και η κυρια επαιρνε τις (αγραφες) αδειες λες και ήταν χαρτοπετσετες... και όλη μερα χαζευε στο facebook!

Οταν της εβαλε ο διευθυντης χερι και μιλησε για "περικοπή μισθού" νευριασε κιολας και αποφάσισε να παρει κανονική άδεια. Εφυγε και ηρέμησα. Εβαλα την δουλεια σε μια σειρα (καλύτερα τωρα παρα όταν δουλευαμε -υποτιθεται- μαζι). Μου την ειπε κι ολας, οτι αυτή ήταν η "κακομοιρουλα η εγκυος" και εγω εβγαζα όλη μου την κακια πανω της. Ξεκατινιαστήκαμε μεσω facebook (ευτυχώς με πριβε μηνύματα ) 14 φβλεβάρη (ποτε δεν την πήγαινα αυτή τη μέρα...)

Από τότε ηρέμησα ακόμα πιο πολύ! Και μαντέψτε... Ειμαι 8 εβδομαδων! Ευτυχώς (αν όλα πάνε καλά) θα την δω το 2011 που θα επιστρέψω στην δουλειά!

Δημοσίευση

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΟΧΗ.

ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΚΑΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΚΟΥΣΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΙΛΗ" ΣΟΥ ΜΗ ΣΚΑΣ.

ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

ΕΣΥ ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

ΠΕΡΑΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.

Δημοσίευση

Δυστηχώς ο κόσμος μας δεν ειναι αγγελικά πλασμένος και για μενα δεν υπάρχουν "κολλητηλίκια" και "αγαπίτσες" μεταξύ φίλων και τέτοια...σε σφάζουν με το φτερό...Και γω κάποτε πίστευα σε φιλίες και μάλιστα έδινα τα πάντα για μια φιλία..την θεωρούσα ιερο πράγμα και παραταγα τα πάντα για να ειμαι διπλα στις φιλες μου και να τις στηριζω σε καθε δυσκολια αλλα και σε καθε χαρα να ειμαι δίπλα τους...Τελικά όμως ειμαστε μόνοι!!!Πρεπει να εισαι πολύ τυχερη για να έχεις με ολη την σημασια της λέξης ένα έμπιστο ατομο διπλα σου που να ξερεις οτι σε αγαπαει και να το εμπιστευεσαι!!Και γω πηρα δυστηχώς πολύ ζηλια και κακία απ τις υποτιθέμενες φίλες μου!!!!Γέννησα και ουτε τηλεφωνο δεν με πήρανε...φαντασου....!!!Εχουν δουλειες βλέπεις και δεν προλαβαινουν...!!!!!!!!!!!!!!!

τελοσπάντων...αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να μην δινεις σημασια στα πικροχολα σχολια της καθεμιας και ουτε να τα παιρνεις τις μετρητοις...να εισαι καλα εσυ με τον αντρα σου..και μην συγχιζεσαι ουτε να χαλας την ζαχαρενια σου για κανεναν..ασε τις μπηχτες και τις σπόντες να περνανε αδιαφορα...τοσο πιο πολύ σκάνε..πιστεψε με!!!και γω καποτε ειχα μια κολλητη που με συμβουλευε ταχα για το καλο μου...και τελικα μου διελυσε το σπιτι...φυσικα εγω ειμαι υπευθηνη γι αυτο..γιατι ημουν άμυαλη και ανωριμη..τωρα πια δεν δινω σημασια..ουτε καν να τις απομακρυνω μερικες δεν μπαινω στον κόπο..αστες να λένε ότι θέλουν και οτι φαρμάκι να σταζουν..ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!!!εγω να ειμαι καλα και το παιδάκι μου!!!!

φιλάκια και μην σκάς!!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!πιστεψε με!!

Δημοσίευση

thalia7 έγραψε:

μη μασας alcost!

εγω ετσι τις εκανα περα ολες!!!!!

κ ηταν πολλες!!!!! και καναμε χρονια παρεα και ξενυχτουσαμε πριν γνωρισω τον αντρα μου μιλαμε για κρεπαλες!!!:woohoo: εκει ηταν ολα καλα.B) !Οταν καναμε το σπιτι και αρραβωνιαστηκαμε,αρχισανε τις μα....ες,λεγοντας παντα οτι αυτες ειναι καλυτερες και εχουν τους καλυτεροτερους,ε καθιστε τωρα γεροντοκορες να βαλετε μυαλο!!!:S

τις σουταρα κ γω αδιαφορωντας κ ειμαι καλυτερα εδω κ χρονια:laugh:

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!

Ετσι ακριβώς ειπα γω..αμα ηταν για κανα γκόμενο ή για καμια εξοδο για ποτάκι τα τηλέφωνα θα πέφταν σύννεφο:angry: :angry: :angry: περιέργο πάντως που πριν την εγκυμοσύνη με παιρναν 10 τηλεφωνα την μερα η μια να μου πει τον πόνο της για τον δικο της η αλλη ποιος της γυάλισε και δωσε ραντεβου γαι εξω και δωσε να παμε στο ταδε μερος και δεν συμαζευεται...:blink: :blink: Κατα εναν περιεργο τροπο με το που έμεινα έγκυος και φουσκωσε η κοιλίτσα το τηλέφωνο δεν χτυπάει πια!!!:dry: Και οχι οτι απαιτησα να με παρουν να δουν εστω πως ειμαι και τι κανω..αλλα τετοια γαιδουρια δεν ξαναειδα!!!λες και τους ενοχλησε η εγκυμοσυνη μου!!!και με έκαναν πέρα..Δεν βγάζω κακια αλλα ΝΑΙ!!Στεναχωρήθηκα παρα πολύ γιατι ημουν μόνη μου και δεν περιμενα αυτη την συμπεριφορα απ τις κολλητες μου ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ!!!γι αυτο και πια δεν με νοιαζει ΤΙΠΟΤΑ!!!ουτε κρυο ουτε ζ΄εστη!!!καλα να ειναι και απο κει και περα δεν θελβω τιποτα απ αυτες!!!!εδειξαν με τον τροπο τους και την συμπεριφορα τους ποσο φιλη με θεωρουσαν και ποσο ταχα μου ταχα μου με αγαπούσαν!!!ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!ο καθενας την παρτη του κοιτάει!!!

συγνωμη για τα σκληρα μου λόγια αλλα τα θυμηθηκα τωρα και ετσι μου βγηκαν να τα πω..

Δημοσίευση

Εμενα το παραπονο μου ειναι απο την κολλητη μου απο το σχολειο... εχουμε ψιλοχαθει τα τελευταια χρονια εξ'αιτιας της αλλα βλεπομαστε παρ'ολα αυτα... ηρθε να δει το μωρο οταν ηταν 7 μηνων... 7 μηνων το διανοειστε; ηρθαν στο μαιευτηριο ενα σωρο αγνωστοι, στο σπιτι μετα αλλοι τοσοι και αυτη ηρθε μετα απο 7 μηνες...!!! βεβαια εχει κανει και αλλα, αλλα αφηστε τα τωρα...:P

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Κ ΤΗ ΔΙΛΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.... ΕΓΩ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 Κ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ... ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΚΑΛΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ? ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ 2 ΚΡΕΜΕΣ DIOR ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ..... Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ..."Ε ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΧΥΝΕΙΣ Θ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ Κ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ....ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΕΤΣΙ... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ Κ ΠΩΣ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ Κ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ Κ ΥΔΑΤΩΝ... ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΦΟΡΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΟΝΤΗ ΦΟΥΣΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΧΥΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΩΝ... Κ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...? ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ Κ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΣΤΡΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Κ ΕΚΕΙΝΟΥ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ? ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ Κ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ.... ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΠΑΛΙ.... Η ΚΡΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ....ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ Κ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ? Η ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ? ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ... ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ...ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!! ΤΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ Κ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.... ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ... ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ Η ΜΙΑ ΑΠΡΟΧΟΡΗΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΩ,

ΕΓΩ ΑΚΟΣΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!

Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΜΕΡΧΙ ΤΟΤΕ ΕΙΜΟΥΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ..! ΑΧ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ!!!

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΤΥΧΙΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΤΥΧΑΙΡΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...