Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας.

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και τα καλά νέα γιατι μέχρι τώρα σας μιλούσα για τον πόνο, τα λάθη και τις αγωνίες που συνόδευαν το κεφάλαιο θηλασμός, έτσι όπως το έζησα εγώ.

Είχαμε μείνει στο οτι το παιδί δεν έπαιρνε βάρος και δεν ήταν οτι είχε πάρει μόνο 100 γραμμάρια που είχα γράψει μετά από δύο βδομάδες, είχε χάσει κιόλας 70 γραμμάρια. Και φανταστείτε πόσο αγχωμένη ήμουν που ούτε να υπολογίσω το βάρος σωστά δεν μπορούσα.

Ήρθε λοιπόν ο παιδίατρος μας και ευτυχώς έδειξε και ψυχραιμία αλλά και σεβασμό στην προσπάθειά μου. Του εξήγησα οτι η κατάσταση ήταν προοδευτικά βελτιούμενη και μου πρότεινε να περιμένουμε τρεις μέρες ακόμα. Από την κλινική εξέταση φαινόταν οτι η μικρή μου είχε χάσει μυικό ιστό αλλά ήταν ζωηρή και διεκδικούσε το φαγητό της με σθένος. Έπρεπε λοιπόν να πάρει τουλάχιστον 60 γραμμάρια στις επόμενες τρεις μέρες. Ευτυχώς πήρε 100 αλλά σκεφτείτε πως η μάνα μου η ίδια την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως το παιδί δίνει μάχη για τη ζωή του.......και εγώ φέρομαι ως ξεροκέφαλη και δε δίνω στο παιδί συμπλήρωμα..... Φανταστείτε την ψυχολογία μου... Από εκείνη τη μέρα παίρνουμε κάθε μέρα βάρος και τις τελευταίες 2 εβδομάδες φτάσαμε να παίρνουμε 230- 250 γραμμάρια.

Με βοήθησε πάρα πολύ το βιβλίο της γιατρού Πατσούρου Θηλασμός μια υπέροχη σχέση,οι εθελόντριες μαμάδες της laleche, αλλά και εσείς και σας ευχαριστώ πολύ πολύ γι αυτό.

Όπως λέω της μικρής μου τα καταφέραμε!!!!!!!! Αν και ακόμα διανύουμε μόλις το δεύτερο μήνα της ζωής μας. Πάντως το πιστεύω πως τα πιο δύσκολα πέρασαν και απο 'δω και πέρα όλα θα είναι καλύτερα!!!!!!!

Μαντέψτε μαμάδες....η μικρούλα με φωνάζει ώρα για τάισμα.....

Δημοσίευση

Μπράβο που το πάλεψες. Αξίζει κάθε θυσία όπως θα διαπιστώνεις μέρα με τη μέρα. Μπράβο σας!! Τελικά αυτό το βιβλίο αλλά και ο Σύνδεσμος θηλασμού προσφέρουν ανεκτίμητο έργο. Ακόμη ένα μπράβο που μοιράζεσαι μαζί μας αυτή τη χαρά σου.:cheer:

Δημοσίευση

nelli μου, μπραβο κοπελα μου!! πολλα μπραβο και σε σενα και στη μπεμπουλα σου που τα καταφερατε!!!:woohoo:

καλη συνεχεια και να δεις που προοδευτικα ολα θα φτιαξουν και στην πορεια ο θηλασμος θα γινει απολαυστικος και καθολου δυσκολος.....;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Diwni η μπεμπα καλοπερναει βλεπω πρεπει να της αρεσουν πολυ οι νεροτουληθρες λες να πιανονται για λευκος ηχος🤣🤣. Κοριτσια αμα βγαινουν εξω ειναι τρισευτυχισμενα τελικα πλεον δεν εχω αμφιβολια. 
    • Καλησπερα τι ωραια που περνατε χαιρομαι παρα πολυ. Εμεις εδω λιγο καλυτερα σημερα, περιοριστηκαν αρκετα οι φωτιες και φαινεται πιο καθαρη η ατμοσφαιρα. Χθες δεν ειχαμε ουτε νερο σημερα επανηλθε και αυτο. Τα μπαλκονια ειναι γεματα σταχτες. Πηγαμε τροφιμα για τους πυροπληκτους αλλα ο μπεμπεκος καθεται σπιτι μη τυχον και δυσφορησει. Ειδα στο ινσταγκραμ που ζητουσαν και pampers γιατι καποιοι εχουν και μωρακια και στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το βραδυ τον παμε στη θαλασσα που ειναι προς Αιγιο για να καθεται λιγο εξω να δροσιζεται και εμεις να ανασαινουμε λιγο γιατι σπιτι ακομα δεν ανοιγουμε παραθυρα.  
    • Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
    • Ξημερώνει της Παναγίας εύχομαι να μας βοηθήσει όλες μας να είμαστε καλά να κρατήσουμε υγιή μωράκια !!!  Ναι κ εγώ κάθε δύο βδομάδες έχω υπέρηχο για να μετράμε τον  τράχηλο ,δεν μου είπε ακινησία βέβαια μου είπε απλά προσοχή και να ακούω το σώμα μου ! Τώρα θα με δει ο δικός  μου γιατρός πάλι να δούμε τι γίνεται με αυτόν τον τράχηλο ΠΧΙΑ 🙄  Τουλάχιστον νιώθω το μπεμπινι μου πλέον και με κάνει αισιόδοξη! ❤️ Το έχεις ακούσει;  
    • Τριβε την κοιλίτσα να εμφανιστεί η τσουπρα! 😂 Και μένα δυστυχώς μένουν μακριά... Γερμανία! Αλλιώς καλά θα ήταν να τις είχα baby sitters όλο το χρόνο! Οι γλυκούλες τις ρώτησα αν θέλουν το μωρό να είναι αγόρι ή κορίτσι γιατί πίστευα ότι θα έλεγαν κορίτσι και είπαν θέλουμε άλλο ένα ίδιο σαν αυτό! Λέω ίδιο το θέλετε; Δε θέλετε κάτι διαφορετικό; Και λένε όχι, ολόιδιο!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...