Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χίλια μακάρι Alice!!! Στο εύχομαι από την καρδιά μου!!!!!!

Όμως κάνε υπομονή να το κάνεις το τεστ όσο πιο αργά μπορείς!!! Εγώ αν είχα ακούσει τον άντρα μου και το είχα κάνει σήμερα, όπως μου είχε πει ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα, δεν θα είχα περάσει τόση αγωνία το ΣΚ!!!

;) ;)

  • Απαντήσεις 136
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου!!!!!!!!Τωρα ειδα οτι ξανακανες το τεστ κ βγηκε θετικοτατο!!!!Μην εχεις αγχος βρε...καθολου,μα καθολου!!!!!Να δεις το απογευμα κ μια ωραια χοριακη κ μεγαλη που θα εχεις!!!!!!!

Εγω σου λεω απο τωρα τα συγχαρητηρια!!!!!!!!!Πολλα φιλακια...να ηξερες πραγματικα ποσο χαιρομαι για σενα...κ για ολες τις κοπελες που τα καταφερνουν!!!!!

Βρε τι γουρλιδικο που ειναι αυτο το mammy πια;;;;;;;;:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Αντε φτανει κ η σειρα μας!!!!!!!!

Δημοσίευση

constantinag, Μπράβο κοπέλα μου!! Συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα σου! Θα δεις που και η χοριακή το απόγευμα θα δείξει ανεβασμένη! Απόλαυσε το! Είναι το καλύτερο κομμάτι!! Να έχεις μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη! Σε σκέφτομουν το Σ/Κ, και σήμερα μόλις κατάφερα μπήκα στο θέμα σου να δω τα νέα!! Πολύ χάρηκα κορίτσι μου!!! Μπράβοοο και πάλι!!

Alice μου, εύχομαι και πάλι κορίτσι μου να είσαι εγκυούλα και σύντομα να μας το ανακοινώσεις κι επίσημα!! Κάνε λιγάκι υπομονή, και στο τέλος της εβδομάδας κάνε μια χοριακή, είναι πιο αξιόπιστη!

Δημοσίευση

169!!!!

Καλό δεν είναι;;; Ο γιατρός είπε οκ, ότι είναι καλό, να μην σηκώνω βάρη και να μην κάνω (ξέρετε τι) για δύο βδομάδες και μετά θα με δει...

Επίσης μου έδωσαν πεβαρίν για τα υγρά...

Είμαι ενθουσιασμένη και σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!

Εύχομαι σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν, να έχουν γρήγορα ένα θετικό αποτέλεσμα!!! Με το που βλέπεις το + ξεχνάς την αναμονή, τα ξεχνάς όλα!!!

Μια συμβουλή μόνο μπορώ να δώσω: όχι άγχος... σε μένα δεν είχαν βρει πρόβλημα, εκτός από κάτι αντρικές ορμόνες αυξημένες... οι οποίες όμως από μόνες τους δεν ήταν λόγος υπογονιμοτητας!!! Νομίζω όλο το κακό το έκανε το άγχος μου!!!

Και πάλι ευχαριστώ!!! ;)

Δημοσίευση

γιουπι!!!!!!!!!!! :):):)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!!! ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!

δεν το πιστευω,μεσα σε ενα μηνα εχει γινει χαμος,τα εχουν καταφερει πολλες κοπελες!!!! ειναι απιστευτο!!!!!!!!!!! αχ τι καλααααα!!!!!!!

Δημοσίευση

το τικεράκι πως μπαίνει;;; :huh:

mikroulaxristos, είναι γούρικο το 2009, έφερε ότι δεν έφεραν τα προηγούμενα!!!μέχρι το τέλος του καλοκαιριου θα τα έχουν καταφέρει ΟΛΕΣ, θα δεις!!!! άσε που με τον ήλιο, τη θάλασσα και την ανεμελιά που θα διώξουν το άγχος, όλα θα γίνουν!!!!!

Δημοσίευση

κωσταντινακι λες?????????? μακαρι παναγιτσα μου,απο το στομα σου και στου Θεουλη το αφτι!!!!!!!!!! αχ αχ να ειναι ιουλιος μηνας και να ημαστε ολες με κατι ωραιες κοιλιτσες!!!!!!! εστω και μικρες,φρεσκιες φρεσκιες!!!! εστω και να μην φαινονται ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παντως με σπορακι μεσα!!!!!!! ποποοοοοοοο τελεια θα ειναι!!!!!!! μας φανταζεσαι σε μια παραλια με ξαπλωστρες η μια διπλα στην αλλη και να ημαστε ολες εγκυουλες και να καθομαστε και να πινουμνε φυσικο χυμο????? (ο αραπης να μας κανει αερα λειπει χαχαχαιχιχιχιχιχιχαιαχιαιχιαχαιαχιαχ)!!!

τι καλα!!! δεν ξερεις τι χαρα εχω παρει που αλλη μια κοπελα (ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ!!! ετσι για να το εμπαιδωνεις!) θα κανει ΝΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos και σε σένα και στις άλλες κοπέλες ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

Δεν ξέρω γιατί αλλά το πιστεύω, αυτό το καλοκαίρι θα γίνει χαμός... σχεδόν θα καταργηθεί το θέμα "Προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό" από το μάμμυ, αφού όλες θα μετακομίσουμε λίγο παρακάτω και θα μιλάμε για κοιλιές, καρότσια, λιγούρες, κλωτσιδάκια κλπ!!! ;)

Δημοσίευση

ΑΧ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!! ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ?????? ΧΙΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΗΡΑΜΕ!!!!!!!!! Ε ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΣΤΗΛΗ ''ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ''!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗΓΙΝΑ ΜΑΣ???? ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ!!! ΛΕΕΕΕΝΑ!!!!!!!!????!!!!! ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!

αχ....πολυ θετικη ενεργεια νοιωθω!!!ειναι που πηγα χτες στη συναντηση???>...ειναι που ειδα την κοιλιτσα της ελενας και την χαιδεψα και ερωτευτηκα τον γιο της πριν τον δω???????? ειναι που εκανα εναν ερωτα ολα τα λεφτα χτες ολο θετικη ενεργεια και αγαπη???? παντως κωσταντινακι εχεις δικιο!!!! ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΠΑΝΩ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ζουζούνα μου (mikroulaxristos) κι ο γιος μου σ'ερωτεύτηκε!! :):) Και η μαμά του!!! Χαίρομαι που σ'ακούω έτσι!! Όσο για την συνάντηση και εγώ πέρασα super και χάρηκα που σε είδα κι από κοντά επιτέλους!!

Constantinag, αν θες σαν το δικό μου τικεράκι, πάτα επάνω και βάλε την πιθανή ημερομηνία τοκετού την οποία μπορείς να υπολογίσεις από την αρχική σελίδα του mammyland βάζοντας την τελευταία ημερομηνία περιόδου! Μετά αφού φτιάξεις το τικεράκι, θα κάνεις πάνω σ'αυτό δεξί κλικ, αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας, θα πας στο προφίλ σου, επεξεργασία και εκεί που λέει υπογραφή, θα γράψεις [ i m g ] επικόλληση αυτό που αντέγραψες [ / i m g ] ( χωρίς κενά)!!Κι έτοιμο!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...