Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kοριτσακια μου καλημερα!! Ειχα μια ιδεα ...να φτιαξω ενα video με φωτο και ημερομηνιες γεννησης των μωρων μας!!Εννοειται πως εχω βαλει μονο μερικα απο τα τοσα πολλα κουκλακια μας γι αυτο αν θελετε γραψτε μου εδω ημερομηνιες γεννησης και ανεβαστε αντιστοιχες φωτο των μωρων σας!!Ελπιζω να σας αρεσει το videακι...Φιλακια!!!:kiss:

http://www.youtube.com/watch?v=aYwey_n5 ... r_embedded

• Απαντήσεις 138
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Thouli μου αν εχεις φωτο εδω πες μου που ειναι και θα τη βρω να τη βαλω!Α και ημερομηνια ε!!Οσο για τη ταινιουλα εχεις το movie maker των windows?Aν το εχεις πες να σου εξηγησω πως γινεται...Φιλακια!!

Δημοσίευση

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Ολα τα μωράκια είναι πανέμορφα να ευχηθω σε όλα να είναι και καλότυχα. Ανυπομονώ να γεννηθεί και ο δικός μου εδω κλαίω βλέποντας τα δικά σας φανταστείτε τι κλάμα θα ρίξω όταν αντικρύσω και το δικό μου αντράκι...

Δημοσίευση

Αχ τι καταπληκτικό βιντεάκι...σε ευχαριστούμε πολύ......ειναι τελειο...κ πολύ συγκινητικο...ποτε ειμασταν έγκυούλες κ ποτε γεννησαμε αυτά τα κουκλάκια...εισαι υπέροχη...σε ευχαριστούμε κ πάλι mom 3:blush: :);):cheer:

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! ΕΧΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!ΑΧ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΡΑ!ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΖΟΥΛΗΓΜΑ? ΤΟ ΧΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ!!!!!!!! ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ:cheer:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΟΛΟΓΛΥΚΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΚPAP-17/03/2009.KAI MIA ΑΛΛΗ ΦΩΤΟ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!:cheer:

Δημοσίευση

Sorry ΚΡΑΡ ,ναι θα το αλλαξω!!Ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια!Θα κανω update το video καθε μερα βαζοντας τις φωτο που θα στελνετε!!Χαιρομαι πολυ που σας αρεσε!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...