Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ

Recommended Posts

Καλημέρα, σημερα το πρωι παρακολουθούσα την Πρωτη Γραμμή στη ΝΕΤ και ακουσα ενα νεο που πραγματικα με ταραξε. Μια γυναικα εγκυος στον 6ο μηνα οδηγούσε και ειχε στο αυτοκινητο και το 3 χρονων παιδακι της. Εχασε τον ελεγχο του αυτοκινήτου της και τρακαρε με αποτελεσμα να εκσφενδονιστει το παιδακι απο το καθισμα(δεν ξερω αν ηταν το μπροστινο ή το πισω), να περάσει απο το παρμπριζ και να σκοτωθει. Τραγικο.

Πραγματικά δεν ξερω αν αυτή η γυναικα θα καταφερει ποτε να συνελθει αλλα σιγουρα μπορει να ταρακουνήσει ολες εμας που ξεχναμε τη ζωνη ασφαλειας. Η αλήθεια είναι οτι εγω τη φοράω σπανια. Πιστευω ομως οτι απο τη στιγμή που στο αμάξι ο πολυτιμότερος επιβάτης θα είναι το παιδακι μου δεν προκειται ποτε μα ποτε ξανα να την ξεχασω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:dry::S κορίσια μην το συζητάτε καθόλου ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΩΝΗ. Σας μιλάω από πείρα γιατί εμάς μας έτυχε να πήγαίνουμε κανονικά και να έρθει ένας ανεγκέφαλος που ήθελε να το παίξει μάγκας και να πέσει απάνω σε τρία αμάξια τα παιδιά μου αλλά και εγώ γλυτώσαμε λόγω ζώνης αλλά στο πρώτο αμάξι είχαν ένα κοριτσάκι και δυστυχώς πετάχτηκε εκτός αμαξιού. Αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ.

Δυστυχώς άκουσα κι εγώ αυτή τη δυσάρεστη είδηση. Στην προσπάθεια της να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το διερχόμενο και το παιδάκι ήταν στο πίσω καθισματάκι του όχι όμως δεμένο. Γιατί τόσα λάθη....θεέ μου.

Αν έφτανε λίγο αργότερα στον προορισμό της τι θα άλλαζε?

Γιατί το παιδάκι δεν ήταν δεμένο?

Πραγματικά με έχει συγκονίσει αυτή η είδηση, βέβαια το τι έγινε πραγματικά δεν μπορείς να το ξέρεις...

Δεν είμαι κι εγώ απόλυτα σωστή γιατί επιτρέπω στην κόρη μου να κάθεται στο πισω κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς το καρεκλάκι της επειδή ζαλίζεται, όμως πάντα κάποιος είναι δίπλα της, και ο γιος μου πάντα στο καρεκλάκι του δεμένος φυσικά. Πότε δεν τρέχω...ποτέ με τα παιδιά μέσα.

Κοριτσια δεν το συζηταω...Οχι μονο ζωνη κ καθισματακι αλλα και μαξιλαρες γυρω γυρω και καικαι....(που λεει ο λογος)

Αλλα χθες που ακουσα εγω αυτην την ειδηση ελεγε πως το παιδακι ηταν στο πισω μερος και μαλιστα δεμενο στο καθισματακι του αλλα παρολα αυτα επειδηη συγκρουση ηταν μετωπικη,χτυπησε...Δεν ειχε πεθανει γμτ κ ειχα ελπιδα...

Και το αποκορυφωμα?Σταματησε ενα αυτοκινητο με 2 ατομα και καλα για να βοηθησουν και αντι γι'αυτο...Της εκλεψαν την τσαντα...Που ζουμε???????

Τραγικο το γεγονος!!Εαν μου συνεβενε εμενα δεν ξερω τι θα εκανα μετα...ποσες τυψεις και ενοχες και πονο θα εχει αυτη η μανα!!!!!:ohmy: Μα εννοειτε οτι μολις μπενεις μεσα στο αυτοκινητο φορας ζωνη και οσοι ειναι μεσα σε αυτο,μπροστα πισω!!Μα και παλη εννοειτε πως τα παιδια θα φορανε ζωνη!!Δεν μπορω να καταλαβω βρε παιδακι μου οτι υπαρχουν ανευθυνοι γονεις!!που ζουμε;τι φταινε τα αγγελουδια;:angry: Καθε φορα που ταξιδευω για Αγρινιο δεν μπορειτε να φανταστητε τι βλεπω στα αυτοκινητα που ταξιδευω....τα παιδια χωρις ζωνη και να χοροπηδανε και μωρα στην αγκαλια των μαμαδων μπροστα,που οδεποτε η μπροστα η πισω εισαι και κρατας μωρο παιδι φοροντας την ζωνη σου μαζι του.Κατι να γινει ενα αποτομο φρεναρισμα και αμεσως ολο το βαρος σου πεφτη επανω στο παιδι!!:blink: Δεν ξερω και δεν μπορω να καταλαβω πως το σκεφτετε καθε γονιος!!Αλλα εγω με κατι τετοια ενευριαζω!!:angry: :angry:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΖΩΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΑΥΤΟ? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΘΩ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΛΛΑ. ΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΑΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

τραγικο αλλα μυαλο δεν βαζουν δυστυχως..οχι ζωνη δεν βαζουν στα παιδια τους στα πισω καθισματα αλλα οι ανεγκεφαλοι.....και μαλιστα μιλαω για μια ανεγκεφαλη μανα(τροπος που λεγει μανα!!!!) η οποια τις προαλλες που πηγαινα σπιτι μου με τον μπεμπη δεμενος και εκεινος και εγω ΠΑΝΤΑ!!!! εκανε μανουβρες και ηθελε να με προσπερασει μα καλα σκευτηκα το σημα οτι υπαρχει μωρο στο αυτοκινητο και γιαυτο παω σιγα δεν το βλεπει? και δεν το σεβεται? ενταξυ δεν πηγαινα σαν χελωνα και ουτε εμποδιζα την κυκλοφορια πηγαινα νορμαλ. με τα πολλα πολλα την αφηνω να με περασει και τι βλεπω???????????????θεε μου........οδηγουσε και αναμεσα σε εκεινην και στο τιμονι υπηρχε....ενα μωρο ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ειπα ειναι [/b]ΤΡΕΛΗ???? επαθα σοκ μα καλα αναμεσα στο τιμονι που οτι και να γινει θα το σκοτωσει? τι το περασε το παιδι της αεροσακο?????

εχω ακουσει κατι γελοιες δικαιολογιες του τυπου κλαιει το παιδι δεν του αρεσει η ζωνη κτλ ε και???? ας κλαιει μπροστα στην ασφαλεια του ας κλαιει δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω κανει στην ακρη το αυτοκινητο και τον εχω βγαλει εξω για να τον ηρεμησω αν τον επιαναν τα κλαματα ειδικα στις αρχες μεχρι να συνηθησει τη ζωνη του καθισματος

emeis panta forame zonh kai fysika to moro apo thn prwth mera einai sto kathisma tou .an klapsei perimenoume ligo mipos apo to kounima stamatisei kai kimithei kai auto kanei tis perissoteres fores alla an den stamataei kanoume sthn akrh ton bgazoume kai ton hremoume .

einai adianoito ayto pou kanoun oi "ellinares" kai xerome polu otan blepw autokinita me kathismatakia ston dromo ,an kai ta blepw spania :angry: oi perissoteroi ta exoun eleuthera na armenizoun .proxthes metaksi athinas trikalwn eida thn mama pisw kai ton gio mprosta !!!!an einai dinaton den mporoune na epiblithoun sto paidi tous gia na to exoun zontano?!!!!

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΛΑΙΝΕ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ??ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΕΓΩ!!ΜΗΝ Τ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ Κ ΑΙΣΧΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΚΑΝΤΙΝΟΥ , ΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ Κ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ CRASH TEST Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ Κ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Κ ΜΟΥ ΕΔΙΞΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Πραγματικά πολύ τραγική είδηση.:(

Η ασφάλεια των παιδιών μας πρέπει να είναι πάνω απ' όλα!

Θυμώνω με τους γονείς που είτε βάζουν τα παιδιά τους στο μπροστινό κάθισμα είτε δεν τους φορούν ζώνη ασφαλείας.

Μια φορά είχα δει έναν μπάρμπα μ' ένα αγροτικό να οδηγεί και να έχει στην αγκαλιά του ένα μικρό παιδάκι-αν είναι δυνατόν!

Το χειρότερο όμως που έχω ακούσει είναι από ένα συγγενή του συζύγου μου, ο οποίος μετέφερε το τριών μηνών εγγονάκι του με το αυτοκίνητο έχοντάς το κάτω στο πατάκι του μπροστινού καθίσματος!! Το διανοήστε?

Όσο και να κλαίει το παιδί, όσο και να χτυπιέται ποτέ στο αμάξι αν δεν είναι στο καθισματάκι του και δεμένο! Η ανιψιά μου η μεγάλη ήταν όλη την ώρα μέσα στην γκρίνια μέχρι που την έβγαλε η μαμά μου! Τις έβαλα τις φωνές! Ενώ η μικρή αν δεν έχει καθισματάκι φοβάται να μπει στο αμάξι! Πραγματικά τραγικό αυτό που συνέβη στην γυναίκα! Ο Θεός να της δώσει κουράγιο!

Δυστυχως αλλα ειναι πολλοι εκεινοι που δεν βαζουν τα παιδια τους σε καθισμα η τα βαζουν και δεν τα δενουν. Εγω παντα την βαζω και εννοειται οτι την δενω. Πολλες φορες κλαει αλλα καλυτερα να κλαψει εκεινη παρα εγω.

Εχω ακουσει τοσα πολλα απο τους συγγενεις μου αλλα δεν με νοιαζει.

Κριμα για το παιδακι.

http://www.youtube.com/watch?v=L1iXHxX1tJM

Εγω δεν μπορω να πω τιποτα αλλο απο το να παραθεσω το πιο κατω βιντεο πιστευω οτι αν το δουμε καλα και ξανα και ξανα θα καταλαβουμε για πιο λογο πρεπει να υποχρεωσουμε οχι μονο τα παιδια μας αλλα και τους αντρες μας που οδηγούν οτι η ζωνη ασφαλειας ειναι τοσο απαραιτητο οσο και το νερο και το φαι που δινουμε στα παιδια μας .Πολλες φορες ο αντρας μου φωναζει στο Σταυρο γιατι δεν φοραει τη ζωνη ενω ο ιδιος αρκετες φορες δεν τη φοραει και οταν του λεω τοτε το θυμαται δεν ειναι το θεμα μην τυχον και μας κοψουν κληση η μας παρουν το διπλωμα αυτα ερχονατι και παρερχονται η ζωη του παιδιου μας ΟΧΙ .

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ.

ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ.ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ.ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

εεγω προσωπικα δεν μπορω να ριξω φταιξιμο στη μητερα η στο πατερα η σε οποιονδηποτε δεν νομιζω οτι αυτοι ηθελαν να συμβει κατι τετοιο το ξερω και εγω απο το Σταυρονικολα ο οποιος αντιδρα παρα πολυ με τη ζωνη κλαιει διαμαρτυρετε οτι ποναει η κοιλια του και ολα αυτα .Δυστυχως και μενα σχεδον ποτε δεν τη φοραει ολοκληρη πηρα την αποφαση να του δειξω το βιντεακι για να μαθει ποσο πρεπει να προσεχει .Σαφως και συλληπητηρια στην οικογενεια

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.....ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ 2 ΕΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.....ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΟΡΘΙΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΟΝΟ ΤΖΑΜΙ...........ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ??? ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΑΠΑΡΙΑ Η ΜΑΛ....ΙΑ????????? ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΑ!!!!:angry: :angry:

• 8 years later...

Οταν ημουν 3 ηχαμε ενα ατιχιμα.Η μανα μου με ειχε στην αγκαλια στο πισω αριστερο καθισμα  χωρις ζωνη.Στη μεση καθοταν η ξαδερφη μου 12 χρονων χωρις ζωνη και διπλα της η διδιμη αδερφη της χωρις ζωνη.Οδιγος ηταν η θεια μου χωρις ζωνη.Συνοδιγος η 17 χρονων ξαδερφη μου χωρις ζωνη.Πηγεναμε απο τα χανια στο ηρακλειο. Η ταχιτητα ηταν 72 χιλιομετρα. Το ατιχιμα εγινε οταν η θεια μου πηγε να σηκωσει το κινητο εχασε τον ελενχο και επεσε σε διερχομενη νταλικα.Απο αυτο σκοτοθηκε η θεια μου και η μεγαλιτερη ξαδερφη μου.Μαλιστα η ξαδερφη μου που δεν κρατιοταν απο πουθενα βγηκε εκτος αυτοκινητου διαπερνωντας το ταμπλο.Η κατερινα που καθοταν στη μεση σκοτοθηκε επειδη χτιπισε το κεφαλι στο ταμπλο.Εγω και η αλλη ξαδερφη μου καναμε πολλα ραματα στο κεφαλι.Η μανα μου τραυματιστικε λιγοτερο επειδη επεσε ολο το βαρος πανω μου.Ειμαι 16 χρονων και φοβαμε να κατσω μπροστα δεν το εχω κανει ποτε.Καθομαι παντα πισω με ζωνη για οποιαδιποτε διαδρομη.Απο το χτιπιμα στο κεφαλι δεν μπορω να κουνισω το αριστερο χερι.Με λενε νικο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...