Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Περασαμε κ παλι ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

Ειμασταν αρκετές κοπέλες κ εγω προσωπικά χαρηκα παρα πολύ που σας ξαναείδα οπως επισης χαρηκα που γνωρισα κ καποιες καινούργιες κοπέλες....ειστε όλες ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ !!!!!!!!!!

θα ξεκινήσω να ανεβάζω κ εγω καποιες φωτο κ θα βάλει κ η Δημητρούλα.(αυτο δεν επρεπε να το αναφέρω καν, εννοείται..)

Εδώ ειμαστε όλες (εκτος απο την paparatsi ) με τα μπλουζάκια μας....

• Απαντήσεις 166
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

οσο περναει ο καιρος η ομαδα μεγαλωνει και γινομαστε ολο και πιο πολλες σημερα λοιπον παρολο που ταλαι0πωρηθηκα με τις συγκοινωνιες πηρα 2 λεωφορεια και τον ηλεκτρικο και το μετρο εφτασα και αξιζε ο κοπος περασαμε πολυ ομορφα και ο ΣταυροΝικολας μου το χαρηκε ειχε παρει την φωτογραφικη μηχανη και εβγαζε φωτογραφιες και αφου εβγαλε τα κοριτσια του mammyland ειπε να βγαλει και μερικες απο τους πελατες και το προσωπικο του μαγαζιου .Η καλυτερη βεβαια ηταν οταν ηρθε η Κασσυ με τον Αγγελακο ονομα και πραμα και η Θεια κασσυ οπας την αποκαλεσε ο γιος μου τους πηρε γλιφιτζουρια , ο Σταυρονικολας πηρε τον φιλο του τον Αγγελο και τον εκανε βόλτα με το καροτσι μεσα στο μαγαζι τωρα να πω οτι οι ιδιοκτητες και το προσωπικο θα χαρουν ανα μας ξαναδουν δεν ξερω !Παντως θα παω να παρω και ενατζινακι για αν ερχομαι στις συναντησεις αντε να δειτε τη μου κανετε εγω εχω βαλει εως τωρα που ειμαι 38 ετων ζητημα 1 χρονο συνολικα τζιν μεγαλη η χαρη σας !

Εν τω μεταξυ ημασταν εκει μαζι με το μπεμπουλη (αναστασια) καιμας ειπε οτι εδωσε στο μωρο ετοιμη φρουτοκρεμα απαπα !τι κακο ηταν αυτο μα καλα κοπελα μου δεν ντρεπεσε καθόλου αντι ν απαρεις ενα ενα τα φρουτακια να τα καθαρισεις απαπα κατα τα αλλα καλα περασαμε (αναστασια φιλακια )

Δημοσίευση

Κορίτσια μου χάρηκα πολύ που σας είδα..ξανά...αν και πάλι δε σας χάρηκα στην κουβέντα.....

Την επόμενη φορά όμως το αποφάσισα δεν θα πάρω τον αγγελάκι μου μαζί θα τον αποχωριστώ λίγο χαλάλι για ΤΟ ΜΑΜΜΥLAND...και τα κορίτσια του...χιχιχιχι!

Μόνο έτσι θα πούμε και καμιά κουβέντα και δεν θα καθυστερήσω.....

σας φιλώ γλυκά..χάρηκα που είδα και νέα άτομα στην παρέα...τέλεια και τα μπλουζάκια ...

Να ευχαριστήσω τον Σταυρονικόλα για την πολύτιμη βοήθεια νταντάς ...να τον χαίρεσαι βάνια μου είναι πολύ γλυκό παιδί.. !!!!

Φιλιά πολλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...