Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 166
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσια... Θα είμαι και εγώ εκεί τελικά!!! Rubelaki αν είναι έτοιμο και το δικό μου μπλουζάκι φέρτο μαζί!! Ανυπομονώ να σας γνωρίσω!! Πολλά φιλάκια.... Έχω το τηλέφωνο της Ρούλας αν χρειαστώ κάτι..

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.........ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ.......ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΖΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ......

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα!!Θελω και εγω μλπουζακι!!:blush: :blush: Εαν μπορειτε φυσικα!!Για νουμερο τωρα,επειδη ειμαι εγκυος και το καλοκαιρι θα τουρλοση για τα καλα η κοιλια μου θελω το νουμερο ΧL μεγαλο εεεεεεεε:blush: :blush: :blink: :blink: τι να κανω!!!Θα ηθελα να ειμαι στην γλυκια παρεα σας αλλα μου ειναι δυσκολο αυτον τον καιρο επειδη δουλευει ο αντρας μου δυο δουλειες και εγω δεν οδηγω και με την μπεμπα....λιγο δυσκολο εαν δεν εχεις ανθρωπο να σου την κρατηση!!!:huh:

Δημοσίευση

ρουμπελακι μου καλημερα!!!!

το δικο μου ειναι ετοιμο η θα φορεσω το αναποδο??:( :( :(

καλη ιδεα το τζινακι πλακα θα εχουμε!!!!:laugh: :laugh: :laugh:αληθεια ποσες εχουμε μαζευτει θα μας χωραει κανενα μαγαζι γιατι σε λιγο μας βλεπω να χρειαζομαστε γυπεδο χιχιχι

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ....ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΠΕΜΠΑΡΟ ΣΟΥ!!!1

Δημοσίευση

ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ.....ΜΟΝΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ρουμπελακι μου καλημερα!!!!

το δικο μου ειναι ετοιμο η θα φορεσω το αναποδο??:( :( :(

καλη ιδεα το τζινακι πλακα θα εχουμε!!!!:laugh: :laugh: :laugh:αληθεια ποσες εχουμε μαζευτει θα μας χωραει κανενα μαγαζι γιατι σε λιγο μας βλεπω να χρειαζομαστε γυπεδο χιχιχι

_________________2-40a895b5d031b8527dcd034f98522704.gif

Μπεμπουλης χαχαχαχα!Λες να σπασουμε ρεκορ σημερα!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
:( Εγώ είμαι με την κοιλιά τούρλα και δεν μου κάνει κάνενα τζιν από αυτά που είχα ! Δεν ξέρω ακόμα τι θα φορέσω γιατί τα ρούχα μου περιορίζονται σε 2 φόρμες και 2 φορέματα! Πειράζει αν δεν είμαι ίδια με την ομάδα;; Εκτός αν θέλετε να το ανεβάσω μέχρι το γόνατο το τζιν!!:laugh: Μέχρι εκεί πρέπει να φτάνουν τώρα!! :laugh:
Δημοσίευση

κοριτσάκια μου για όσες χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικό:

Μετ’ εμποδίων γίνονται τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, λόγω των έργων αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της σιδηροδρομικής γραμμής.

Σήμερα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα εξυπηρετεί τα τμήματα από Πειραιά έως Ηράκλειο και από Ειρήνη έως Κηφισιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΗΣΑΠ οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ με αριθμό «Χ3» από το σταθμό Νέα Ιωνία έως και το σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Συγκεκριμένα η γραμμή «Χ3» θα ξεκινά από την οδό Κάλβου στη Νέα Ιωνία και θα τερματίζει στην οδό Νεραντζιώτισσης απέναντι από την είσοδο του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Τα δρομολόγια θα γίνονται κάθε 8 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΑΣΑ 185 ή στο τηλέφωνο 210 32 93 000.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου συναντηθήκαμε, μοίρασε και η RUBELA μας τα υπέροχα μπλουζάκια!Ρουμπι μου σε ευχαριστούμε που διέθεσες το χρόνο σου και ένα ευχαριστώ και στον άντρα σου που σε βοήθησε!Μαζευτήκαμε πολλά κορίτσια και εννοείται ότι περάσαμε τέλεια!Ειμασταν οι εξης!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ(Αναστασία)

Βανια + ΣταυροΝικολας

witch(Αναστασία)

IRENEKANTE(Ειρήνη)

sweetmammy(Μαρίνα)

Σισσιώ

DORA1(Μαρία)

RUBELA(Ρουμπι)

crazy(Ρουλα)

dallia(Eλενη)

mikroulaxristos

asterias(Λίνα)

clay(Φανή)

dimitroula29

Κάσση + Άγγελος

και η _Anna_ η οποία δυστυχώς δεν μπορούσε να μας ακολουθήσει στην καφετέρια!Αννα μας στο χρωστάς!:kiss:

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια κοπέλα!Επίσης θέλω να καλωσορίσω τα κορίτσια που σήμερα είδαμε για πρώτη φορά!Κοριτσάκια μου ελπίζω να σας άρεσε!:P

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ BELL ΘΑ ΣΟΥ ΦΙΑΞΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΟΥ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ COURIER ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ....

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΛΑ ΜΑΣ....ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Δημοσίευση

Θα ξεκινήσω με την _Anna_ η οποία μας έφυγε και δεν την χορτάσαμε!:P Πριν μας φύγει βέβαια δέχτηκε να ποζάρει για τον φωτογραφικό μας φακό! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...