Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αντε να δουμε αν δεν ερθουν οι επισκεπτες μου τι καλα θα ερθω και εγω .Σημερα το πεταξα σε συζητηση με την αδερφη μ0ου και καλ οτι την Κυριακη εχω δουλεια να δουμε θα με παρει να ερθουν; μακαρι οχι ας ερθουν την αλλη εβδομαδα η εστω τη πρωτομαγια αν και τοτε θελβω να τη κανω .

• Απαντήσεις 166
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα όπως βλέπω την μπλούζα που κρατάς το MEDIUM πιστεύω θα μου κάνει (αν όχι φτιάχνω και μία Large) οπότε μου κάνεις για αρχή την Medium και τα λέμε αύριο στην συνάντηση.

Γιατί δεν συναντιόμαστε Στο Συντριβάνι και όχι στα εκδοτήρια εκεί έχει πολύ κόσμο.

Αφού θα πάμε για καφεδάκι μετά;;

Ε τι λέτε;;;

witch M

Δημοσίευση

Αναστασία καλημέρα! :)

Μιας και οι περισσότερες κοπέλες ξέρουν για συνάντηση στα κάτω εκδοτήρια, καλό είναι να μην το αλλάξουμε το σημείο τελευταία στιγμή. Έχουμε ξανασυναντηθεί στο ίδιο σημείο με αρκετές από τις κοπέλες που θα έρθουν, οπότε μην ανησυχείς, δεν θα μπερδευτούμε! Σίγουρα η Ρούμπη θα φοράει και το μπλουζάκι της και καθώς είναι και πρώτο μπόι :woohoo: (φτου σου κοριτσάρα μου!) αποκλείεται να μην τη δεις!!!

Αφού μαζευτεί το mammyland-μπουλούκι :woohoo: μετά πάμε και για καφεδάκι!

Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά!

Φιλάκια! :)

Δημοσίευση

Εγώ βρε crazy δεν είπα ότι με είπες χαζή (ξέρεις έχω αυτογνωσία χαχα!)

απλά ξέρεις όταν έστειλα το πρώτο ποστ με το :ποια είναι τα κάτω εκδοτήρια, όταν το ξαναείδα μου φάνηκε χαζή η διατύπωση αλλά το είχα στείλει δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Δημοσίευση

WITCH ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.....ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ....ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

Δημοσίευση

KOΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΙΞΕ Ο ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΥΠΩΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.....ΠΗΓΕ Ο ΗΛΙΑΣ (Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΜΟΥ) ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ!!

Η SWEETMAMMY,H IRENEKANTE,Η DORA 1 KAI Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟ ΑΤΥΧΕΣ:( :( :( :( :(

ΘΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ....Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ....ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΡΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑ...

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!!;) ;) ;) ;) :kiss:

Δημοσίευση

RUBELA ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΩ. ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΟΓ/ΣΜΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ.

Δημοσίευση

KPAP MOY OΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.....ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.....ΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ........Ο ΑΝΤΡΑΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΓΙΑ 2 ΩΡΙΤΣΕΣ???:S

Δημοσίευση

RUBELAKI MOY ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ...ΦΙΛΑΚΙΑ1

Δημοσίευση

Ρουμπελα πες αλευρι :η Βανια σε γυρευει !Κοριτσια ακυρωσα με ενα καταπληκτικο τροπο το αυριανο τραπεζι και θα ειμαι εκει .Λοιπον στις 5,30 το απογευμα στα κατω εκδοτηρια του μετρο στο Συνταγμα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...