Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Περαστικα σου και να μην ανχονεσε ολα θα πανε μια χαρα!!Οσο για την θεση σου εδω μεσα την εχεις κερδισει ειδη και δεν χρειαζετε να στην ζεστανουμε εμεις;το εκενες ειδη εσυ!!Φιλια πολλα!!!!!!!!1:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ranini μου, καλη επιτυχια με την εγχειρηση!:) ολα θα πανε καλα κοπελα μου και γρηγορα θα γυρισεις στο παρεακι μας σιδερενια!!!;)

με το καλο, θα περιμενουμε τα νεα σου!!!

σε φιλουμε πολυ γλυκα, σου στελνουμε ολη μας την αγαπη και πολλες ευχες!!:kiss:

και την επομενη φορα που θα μας αποχαιρετισεις, θα ειναι για το μαιευτηριο........;)

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου καλή επιτυχία εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά! Και να έχεις μια γρήγορη κι ανώδυνη ανάρωση! Θα τα πούμε σύντομα! Η θέση σου θα σε περιμένει με ανυπομονησία! Φιλάκια και περιμένουμε νέα σου!

Δημοσίευση

Ρανακι μου Καλημερα!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα να βγεις σιδερενια και με τρελααααα να ξεκινησεις καινουργια πραγματα!!!!Παει κι αυτο ειδες τι γρηγορα περνανε οι μερες?:-) Με το καλο να μας ξαναρθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα μα στε μαζι σου!Φιλακια πολλααααααααααααααααααααααααααα!!!!

Δημοσίευση

Α, βρε Ρανια μου δικιο εχεις,κι εγω θα τσιτωνα...,για την ναρκωση ,ολικη γινεται αλλα ειναι πολυ ελαφρια και μπορεις να ζητησεις βραχεια νοσηλεια δηλ να βγεις την ιδια μερα!Ο αντρας μου που το εκανε στο Παπαγεωργιου το νοσοκομειο ετσι εκανε,και αλλοι δυο που ηταν μαζι του το ιδιο!Τωρα βεβαια εξαρταται κι απο το καθε νοσοκομειο τι γραμμη ακολουθει,οπως και ναχει παντως θεωρειται επεμβαση ρουτινας γι αυτο μην ανησυχεις!!!!και ειπαμε ...τη θεση σου θα στην κραταω ζεστη ...:P;)

Δημοσίευση

Λιγάκι υπομονή ακόμα! Πέρνα ευχάριστα το Σ/Κ, κι όλα θα πάνε καλά!! Και γρήγορα θα είσαι πάλι κοντά μας! Και φυσικά η επόμενη επίσκεψη για νοσοκομείο να είναι όταν γεννάς το νινάκι σου! Και σύντομα.. Πολλά φιλάκια!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...