Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είπα να βγάλω ένα σοβαρό ελάττωμά μου στη φόρα, μπας κ βρω λίγη βοήθεια!! Κορίτσια..ΝΑΙ!Είμαι ακαταστατη και είμαι καλα!!! Μάλλον δεν είμαι κ πολύ , γιατί για να σας το λέω σημαίνει ότι έχω καταλάβει ότι δε βοηθάει κ πολύ το να είμαι ακατάστατη!! Από θέμα καθαριότητας είμαι άψογη! Σκουπίζω και καθαρίζω με χλωρίνη 2-3 φορές την εβδομάδα. Όμως δεν μπορώ να βάλω τα πράγματά μου σε μία τάξη!!Τα συρτάρια μου;Ενα χάος!Ενω στην αρχή τα τακτοποιώ σωστά μετά από ένα χρόνο καταλήγουν να περιέχουν άσχετα πράγματα..ή αν δεν είναι άσχετα τότε είναι πεταμένα μέσα κ στριμωγμένα...απλώς δεν το έχω! Δεν μπορώ να είμαι τακτική..δεν ξέρω γιατι..δεν μπορώ να καταλάβω..με ενοχλεί πολύ κ ντρέπομαι αλλά απλώς δεν μπορώ..Τουλάχιστον αν έχετε τίποτα μυστικά που ακολουθήτε εσείς μπας κ με βάλουν σ΄τον ίσιο δρόμο!!

Δημοσίευση

χαχα να συγκρινουμε τις ντουλαπες μας να δουμε πια ειναι η πιο ακαταστατη.κιεγω χαλια στο σπορ.απο καθαριοτητα αλλο τιποτα αλλα αν ανοιξεις τα ντουλαπια θα εισαι τυχερη αν δε σου ερθει τιποτα βαρυ στο κεφαλι.ασε οι τσαντες....εκει ειναι το δραμα.:dry:

κι ενω προσπαθω συχνα να τα τακτοποιω το πολυ σε μια εβδομαδα ειναι παλι χαλια μαυρα.βιαζομαι ,βαζω βγαζω ρουχα και ξαναγινονται αχταρμας.

μονο του μωρου η ντουλαπα ειναι στην τσιτα γιατι τα χαιρομαι τα ρουχα του:)

τι να σου πω μωρε κι εγω ο καθενας με τα ελατωματα του.φαντασου να ηταν τα πατωματα και οι κουζινες μες την μπιχλα:huh: εγω με το μπανιο και την κουζινα εχω θεμα.:P φανη η λυση ειναι λιγοτερες ντουλαπες,οσο περισσοτερες τοσο πιο πολυ στριμωγμα τελικα:blush:

αληθεια τι ζωδιο εισαι?

Δημοσίευση

Εγω τι να πω που ειχα ενα ωραιο μαζεμενο και τακτοποιημενο σπιτι και τωρα με το μωρο καθε μερα ειναι μπαχαλο... μου τα βγαζει ολα μεσα στη μεση και δεν προλαβαινω να καθαριζω οσο συχνα θελω... κανω οτι μπορω για να βλεπεται το σπιτι... υπομονη και ορεξη για συμμαζεμα χρειαζεται... χαχαχα... τι μας περιμενει ακομα...:laugh: :kiss:

Δημοσίευση

apis έγραψε:

Κοριτσια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και μονο εγω ειμαι καλα ..ολοι οι αλλοι ψαχνουν το ενα το αλλο..Ειμαι διδυμος ..περιμενω κι εγω προτασεις ..

καλα αυτο δεν ειναι απιστευτο ,μες την ακαταστασια μου μονο εγω ξερω που ειναι το καθε πραγμα η ρουχο,τρελο γελιο:laugh:

μη μου λες γιατι ο γιος μου ειναι διδυμος,μαζι με μενα (υδροχοος) το παρθενακι(ο μπαμπας μας)δε βλεπω να τη βγαζει καθαρη....:laugh: :laugh: :laugh: ειναι και τερας τακτικης.:huh:

Δημοσίευση

πω πω τυρογαριδακι μου δυστυχως εχω κι εγω αυτο το ελαττωμα και το παλευω με νυχια και με δοντια,ειναι πολυ ασχημο και δεν φανταζεσαι ποσο κακο φερνει γενικοτερα στην ζωη μας!!!!!Εφοσον υπαρχει ακαταστασια γυρω μας δεν γινεται να υπαρχει ταξη ουτε στην ζωη μας γενικοτερα,αυτο ισχυριζονται οι ειδικοι και αρχισα να πιστευω πως εχουνε δικιο!!!Δεν γινεται να ζουμε σε ακαταστατο περιβαλλον οπου μονιμως κατι ψαχνουμε να βρουμε και να νοιωθουμε ισορροπημενες ψυχικα μεσα σε ενα τετοιο χαος!!Εμενα με βοηθησε πολυ ενα βιβλιο το ΑΠΛΗ ΑΦΘΟΝΙΑ!!!Περιγραφει μεσα διαφορους τροπους που ειναι ιδιαιτερα χρησιμοι,πρωτος κανονας ειναι να ξεφορτωθουμε ολα τα αχρηστα και περιττα πραγματα,μπιμπελο,ρουχα,διαφορα αντικειμενα και παμπολλα αλλα...,χαρισμα η πεταμα στον καδο!!!!Επισης να θυμομαστε εμεις και οσοι ζουν μαζι μας πως,οτι ανοιγει -το ξανακλεινουμε,οτι φοραμε-το ξανακρεμαμε,οτι χρησιμοποιουμε-το ξαναβαζουμε στη θεση του, την ιδια στιγμη και οχι αργοτερα!!!!!Αυτα ...απο μενα που κι εγω προσπαθω σκληρα να τα κανω πραξη στην καθημερινοτητα μου,χωρις δυστυχως να το καταφερνω παντα....:blush::P

Δημοσίευση

Κοριτσαρες ακαταστατες αφου το παραδεχεστε κανατε το πρωτο βημα!!!

Να κανω καποιες προτασεις αν και...δεν ξερω αν θα ακολουθησετε!!!

-Καταρχην αγοραστε πολλα κουτια σε διαφορα μεγεθη ωστε να χωρανε ακριβως στα ντουλαπια σας.

-Επισης διαχωριστικα για τα συρταρια.

πχ ενα συρταρι με κοντομανικα μπλουζακια φαινεται χαος οταν ειναι απλως πεταμενα ολα μεσα.Αν το διαχωρισετε σε 3 μερη και "πετατε" χωριστα μεσα τα ασπρα,τα σκουρα κ τα χρωματιστα...Θα φαινεται καλυτερα μεχρι να αποφασισετε να τα διπλωσετε!B) Δλδ πετατε με στυλ ακαταστατο αλλα κ "συμμαζεμενο"!!!

-Το ιδιο με τα καλλυντικα και γενικως τα "συνεργα" μας στο μπανιο.Χωριστε τα σε κατηγοριες πχ μακιγιαζ,αποτριχωση,προιοντα μαλλιων και σε ανοιχτα κουτια(χρωματιστα) μπορειτε να "πετατε" την καθε κατηγορια!!!

-Μια καλη τακτικη αν τυχαινει να βιαζεστε συχνα ειναι ή να βαζετε ξυπνητηρι αρκετα νωριτερα ή να συμμαζεψετε αμεσως μολις γυρισετε οση κουραση κ αν υπαρχει.Μην το αφηνετε για μετα ή για αυριο;)

-Ακομα αν υπαρχει πχ ενα πεταμενο παιχνιδακι του ζουζουνιου σας στο σαλονι κ εσεις κατευθυνεστε προς την τουαλετα,απλα σηκωστε το εκεινη τη στιγμη κ καντε 2 βηματα παραπανω μεχρι το παιδικο.Ουτως η αλλως εσεις θα το μαζεψετε καποια στιγμη οποτε καντε το μια ωρα αρχιτερα για να μη μαζευονται οι δουλειες και δεν μπορειτε μετα να βγαλετε ακρη!

Δημοσίευση

Απανταχου ακαταστατες ενωθητε:woohoo: !!!!!!!Εδω ειμαι και εγω!!:lol: :woohoo: :lol:

Διδυμος

Ευτηχως εγω τωρα πριν ερθει το μωρο εχω βαλει σε ταξη καποια πραγματα στο σπιτι πιο πολυ γιατι ειμαι αγχωδης και δεν εχω καμοια διαθεση να ψαχνω τελευταια στιγμη τι θα κανω με την ακαταστασια μεσα στο σπιτι

Εμενα με Βοηθησε να βαλω Ταμπελακια με το καθε ειδος που εχω μεσα στα συρταρια

Π.χ Στο ενα συρταρι Εσωρουχα

Στο αλλο καλτσες + πιτζαμες

εχω κανει δυο συρταρια φαρμακειο (αρκει να κλειδωνουν η να ειναι σχετικα ψηλα ωστε να μην παει το μωρο να δοκιμασει τα προιοντα που εχω εκει μεσα)

πηρα ενα ξυλινο κουτι τετραγωνο σχετικα μεγαλο και βαζω μεσα στυλους γομες μπλανκο και αλλα τετοια συναφη ειδη γραφειου (ποτε πριν δεν εβρισκα στυλο οταν τον χρειαζομουν)

Καμοια αλλη προταση για συμαζεμα???????????????

Δημοσίευση

ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ

ΕΙΧΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ 3 ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙΡΟ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ.

ΒΡΗΚΑ ΜΕΣΑ 30 ΕΥΡΩ ΣΕ ΨΙΛΑ.

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ.

ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΖΕΥΩ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.

ΔΕ ΣΚΑΩ ΟΜΩΣ.ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

ΕΙΜΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.:woohoo:

Δημοσίευση

κ εγω ανοικω στο κλάμπ των ακατάστατων. Τα μαζεύω τα τακτοποιώ τα καμαρώνω και μετα απο μια εβδομαδα το πολυ ειναι παλι ολα σαν το μαλλι της γριάς. Χαχα απ τη μια ανχωνομαι και σκαω απ την αλλη τι να κανω. Θα προσπαθησω τωρα καποια στιγμη να τα ξαναοργανώσω και να πεταξω ολα τα αχρηστα η να τα φυλαξω στην αποθηκη απλα να μην ειναι μες στην μεση πραγματα που δεν χρησιμοποιώ ετσι ωστε να καθαριζεται και πιο ευκολα το σπιτι και να μην γινονται ολη την ωρα σκ...

Δημοσίευση

Να μαι και εγω (Ζυγός)ενα ακομα ζωδιο του αερα (μας πηρε και μας σηκωσε). Ο μόνος τρόπος για να συμμαζεψω τη ντουλαπα μου ειναι οταν πιανει τον αντρα μου υστερια και μου αδειαζει οοοοοοοολη τη ντουλαπα στο κρεββατι μας και μου λεει : τωρα φτιαξτη!!!!. Εκεινος εχει ντουλαπα σαν εκθετικο χωρο... μεχρι κατα χρωμα τα εχει χωρισμενα. Οποτε καταλαβαινετε. Και τωρα μου λεει: Ετσι και κανεις την κορη μας σαν και σενα σε εφαγα. Εγω θα το εκπαιδευσω το παιδι.... και οχι τιποτα αλλο κοριτσια αλλα η κορούλα μας καλως εχοντων των πραγματων θα ειναι Παρθενακι.... ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση

Βρε διδυμάκια μου, γιατί τόση ακαταστασία;

& εγώ είμαι δίδυμος, αλλά είμαι το συνώνυμο της τάξης!

Τόση τάξη που κάποιες φορές καταντάει κουραστική!!!

&σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου!!!

Το μόνο που μπορώ να σας προτείνω είναι, κατ' αρχάς, να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες σας :laugh:

Κάθε φορά που θα βγάζετε κάτι και τελικά δε θα το χρησιμοποιείτε, να το τοποθετείτε πίσω όπως ακριβώς ήταν!

Αν τα μαζεύετε θα ξαναδημιουργηθεί το μπάχαλο!

Δημοσίευση

Εγω κορίτσια είμαι Παρθένος!!Υποτίθεται το ζώδιο της τάξης αλλά καμία μα καμία σχέση!!Εχω προσπαθήσει να βάλω μια τάξη αλλά πάντα υπάρχουν πραγματάκια που δεν ξέρεις που να τα βάλεις...να τα πετάξεις;;νατα κρατήσεις;;κ αν τα κρατήσεις που να τα φυλάξεις;;;

Δημοσίευση

και εγω παρθενος ειμαι και οσο και αν εχω προσπαθησει δεν μπορω να βαλω με τιποτα ταξη στα πραγματα μου.απο μικρη ετσι ημουν ,πως να αλλαξω τωρα...που δεν εχω και την μαμα απο πανω να με κυνηγαει...

efi αυτο που γραψες μουθυμιζει παρα πολυ τον εαυτο μου...

Δημοσίευση

Ένα θα σου πω! Αν υπάρχει τάξη τριγύρω μου χάνω τα πράγματα μου! Πιο εύκολα θα βρω κάτι που έχω χάσει μέσα στο χάος παρά στην απόλυτη τακτικότητα! Ο άντρας μου όλο παράπονα κάνει!

Εμμμμ ! Έχεις πάρει γυναίκα 3Α!!

Άστατη, Ακατάστατη κι Αναντικατάστατη!!!!

Βέβαια όπως λες και εσύ! Από καθαριότητα δεν το συζητώ! Κουζίνα, μπάνιο, πλακάκια αστράφτουν! Αλλά ρούχα μες στην μέση, τσάντες, παππούτσια...Φρίκη!!

Και γω διδυμάκι είμαι στο ζώδιο! Αέρας .. Φτερό στον άνεμο!! Ο ωροσκόπος μου είναι στον Παρθένο! Με πιάνει φορές τα πετάω όλα έξω, κάνω καμιά βδομάδα να μαζευτώ, είναι όλα super και μετά από 2 μέρες είναι πάλι σκατά! Χειρότερα κι από πριν! Οπότε.. ποιος ο λόγος να τα φτιάχνω;; :P Πλάκα κάνω...

Δημοσίευση

να μαι κι εγω!! πηρα το ..ποτακι μου κι ηρθα στο κλαμπ!! Διδυμος με διδυμο γιο....Βεβαια την ντουλαπα του τη φτιαχνω συνεχεια ενω τη δικη μου..........:dry: ..Ευτυχως ο αντρουλης ειναι παρθενος..κι ετσι ψιλοσωθηκαμε!!!

εμενα δεν ειναι το προβλημα μου οι δουλειες...ειναι οτι μαζευω τσαγκαλα και μαγκαλα..συνεχεια!!!Επειδη μου αρεσει να μαστορευω...εχω τα παντα....μετα λυπαμαι να πεταω...λεω κι αν το χρειαστω? κι αν το θελουμε για το εξοχικο που ΘΑ αποκτησουμε? ευτυχως ο παρθενος που και που με ..αναγκαζει να πεταω τις ..χρησιμες σαβουρες μου!!!

νανουκα μου ευτυχως εχεις αλλο ωροσκοπο!!διδυμος κ τακτικος...ειναι ανεκδοτο!!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Εγω κορίτσια είμαι Παρθένος!!Υποτίθεται το ζώδιο της τάξης αλλά καμία μα καμία σχέση!!Εχω προσπαθήσει να βάλω μια τάξη αλλά πάντα υπάρχουν πραγματάκια που δεν ξέρεις που να τα βάλεις...να τα πετάξεις;;νατα κρατήσεις;;κ αν τα κρατήσεις που να τα φυλάξεις;;;

Να τα πεταξεις ειναι καλυτερα ετσι!

Καλα κι εγω εχω ορωσκοπο παρθενο και δε λεει τιποτα...

Δημοσίευση

χαχαχα μακαρι να ημουν κι εγω λιγο ακαταστατη!!!!!ξερετε τι δυσκολο ειναι να τα εχεις ολα σε ταξη? και οσο σκευτομαι οτι θα μεγαλωσει ο μπεμπης και θα βλεπω παιχνιδακια απο εδω και απο εκει....με πιανει κρυος ιδρωτας και να φανταστητε οτι πιο μικρη ημουν ολιγον τσαπατσουλα:laugh: :laugh: :laugh: μηπως φταιει το ζωδιο μου ειμαι ζυγος:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Είπα να βγάλω ένα σοβαρό ελάττωμά μου στη φόρα, μπας κ βρω λίγη βοήθεια!! Κορίτσια..ΝΑΙ!Είμαι ακαταστατη και είμαι καλα!!! Μάλλον δεν είμαι κ πολύ , γιατί για να σας το λέω σημαίνει ότι έχω καταλάβει ότι δε βοηθάει κ πολύ το να είμαι ακατάστατη!! Από θέμα καθαριότητας είμαι άψογη! Σκουπίζω και καθαρίζω με χλωρίνη 2-3 φορές την εβδομάδα. Όμως δεν μπορώ να βάλω τα πράγματά μου σε μία τάξη!!Τα συρτάρια μου;Ενα χάος!Ενω στην αρχή τα τακτοποιώ σωστά μετά από ένα χρόνο καταλήγουν να περιέχουν άσχετα πράγματα..ή αν δεν είναι άσχετα τότε είναι πεταμένα μέσα κ στριμωγμένα...απλώς δεν το έχω! Δεν μπορώ να είμαι τακτική..δεν ξέρω γιατι..δεν μπορώ να καταλάβω..με ενοχλεί πολύ κ ντρέπομαι αλλά απλώς δεν μπορώ..Τουλάχιστον αν έχετε τίποτα μυστικά που ακολουθήτε εσείς μπας κ με βάλουν σ΄τον ίσιο δρόμο!!

:P Να κανεις παρεα με τον αντρουλη μου!!!!

Και πως γινεται παντα μα παντα να τα συμμαζευει τα συρταρια του και παντα να μην βρισκει αυτο που θελει???

Δε νομιζω οτι ειναι θεμα ζωδιου...παντως.

Εγω παλι ειμαι του συμμαζεματος αλλα μη με πεις να σου καθαρισω παγκο ή να πλυνω πιατα.Να ειναι καλα το πλυντηριο μας που δουλευει (φτου-φτου) συνεχως ολη την εβδομαδα...

Δημοσίευση

dallia έγραψε:

Βέβαια όπως λες και εσύ! Από καθαριότητα δεν το συζητώ! Κουζίνα, μπάνιο, πλακάκια αστράφτουν! Αλλά ρούχα μες στην μέση, τσάντες, παππούτσια...Φρίκη!!

Και γω διδυμάκι είμαι στο ζώδιο! Αέρας .. Φτερό στον άνεμο!! Ο ωροσκόπος μου είναι στον Παρθένο! Με πιάνει φορές τα πετάω όλα έξω, κάνω καμιά βδομάδα να μαζευτώ, είναι όλα super και μετά από 2 μέρες είναι πάλι σκατά! Χειρότερα κι από πριν! Οπότε.. ποιος ο λόγος να τα φτιάχνω;; :P Πλάκα κάνω...

Και μετα σου λενε να μην πιστευεις στα ζωδια Ειμαι ο,τι γραφεις !

Παντως ο συγκεκριμενος συνδυασμος (διδυμος-παρθενος) ειναι.. σχιζοφρενεια

Δημοσίευση

Ποσο θα ήθελα να ήμουν τακτικη!!!Κ ας έτρεχα όλη μέρα πάνω κάτω..δε θα με ενοιαζε!Τουλάχιστον δε θα ντρεπόμουν να ανοιξω την ντουλάπα μου! Για παράδειγμα αυτη τη στιγμή...το κουτί με τα παιχνίδια του μικρού έινι ανοιχτό στο σαλόνι με τα παιχνίδια έξω, 2 μπουφαν πεταμένα πάνω στον καναπε, ενα πάπλωμα επίσης.2 πιάτα περιμένουν να πλυθουν τα καημένα στο νεροχύτη..χμ..τι άλλο..α και μια σαλιάρα στο πάτωμα δίπλα στα παιχνίδα..αναζητεί κ αυτη τη μοιρα της!!!Μα επιτέλους δε θα τα μαζέψει κάποιος;;;;;; Ελεος που ζουμε;;;;; >:(

Δημοσίευση

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ:

1ON

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ANYTIME!!!ΕΓΩ,ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ!!ΤΑ "ΡΙΧΝΩ" ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ-ΕΝΤΑΞΕΙ-ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ ΦΑΤΣΑ" ΔΗΛ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΣΑΛΟΝΙ ΩΑ ΑΠΟΘΗΚΗ??ΓΥΡΝΑΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,ΘΑ ΑΦΗΣΩ Κ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΕΣ.

2ΟΝ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΑΠΟΘΗΚΗ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ROOM....ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..........(ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ!)

3ΟΝ

ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ (ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ),ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ!ΕΤΣΙ Η ΗΛΕΚΤΡ ΣΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΥΡΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.ΤΟ΄ΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ Κ ΤΟ΄ΧΩ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ....ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ΄ ΧΩ ΡΕ ΓΜΤ!!!

Δημοσίευση

Υβόννη...χαχαχαχαχα έχεις δίκιο!!!Μα όλη μέρα στο μάμυ κ να κάνουμε κ δουλειές;;; Πάει πολύ!!Ενα από τα δύο να μας που να κάνουμε!!!:)))))

Ριτσάκι..όλο κ κάπου θα το τρυπώσεις το μωρό ρε συ!!!χαχαχαχαχαχαχα ΠΡαγματικά κ εγώ με ραντεβου δέχομαι επισκέψεις!!Δε γίνεται όποτε θέλει ο άλλος ...ντριν..να σου χτυπάει το κουδούνι κ να χει κ την απαιτηση να λάμπεις;;;Που πας κυριος;;Πήρες ένα τηλέφωνο να ειδοποιήσεις;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...