-
Απαντήσεις
-
Από pennaki · Δημοσίευση
Ρε κοριτσια σε αλλα νεα, εγω ξαναεκανα τεστ και δεν ξερω τι γινεται. Χθες ηταν πολυ αχνη. Και σημερα αυτο! Αυτος ο κυκλος ειναι αμφιβολος. Να σημειωσω ενα χρονο τωρα εβρισκα το πικ και δεν ξανανεβαινε η εντααση της γραμμης (ηταν υποδειγματικη). Σας εχω πρηξει αλλα δεν ξερω πως να το ερμηνευσω. -
Από katiu_131 · Δημοσίευση
Κι εγω ανυπομονω να μπω στον 5ο μήνα! Και γιατί λογικά θα μου φτάσουν και τα αποτελέσματα της ΝΙΡΤ που θα κάνω την ερχόμενη εβδομάδα, και γιατι θα νιώσω τα ψυχάκια μου επιτέλους, και γιατί θα δείχνω έγκυος και οχι οτι ειμαι ένα παραφουσκωμένο γιουβαρλάκι και για να δει επιτέλους ο γιατρός φύλα, αχ ολα ολα μαζι!! αντε να έρθει ο Ιούλιος να ηρεμίσουμε μεχρι την β επιπεδου... -
Από sisi93 · Δημοσίευση
@anna_30Εσύ πως το είδες από κοντά, υπήρχε αχνή γραμ΄μή; Ε΄γω παρότι ξέρω πως δεν παθαίνεις κα΄τι όντως από τα βάρη, θα σου έλεγα να προσέχεις όπως και να έχει ..γιατί ξέρω πως όσο προσπαθείς να κάνεις παιδί καλό είναι να τα αποφεύγεις (όσο μπορείς).. -
Από Eliza Kats · Δημοσίευση
Αλλά γενικά ανυπομονώ να περάσει ο 4ος γιατί από τον 5ο περίπου θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε 😁😁😁 20η εβδομάδα ξεκίνησα να νιώθω την κόρη μου, δειλά δειλά. Στο 2ο λέει ξεκινάει από την 18η περίπου 😁😁😁 -
Από Eliza Kats · Δημοσίευση
Όλα φυσιολογικά είναι κορίτσια με τα πονακια και με τον πόνο κατά το φτέρνισμα (πολύ σπαστικός αυτός ο πόνος. Φοβάσαι να φτερνιστεις). Θυμάμαι κι εγώ είχα φουλ στην πρώτη εγκυμοσύνη. Τώρα έχω μόνο αν κουραστω ή σηκώσω πολύ τη μικρή μου. Λογικά είναι πιο ελαστική η μήτρα και η κοιλιά από την πρώτη εγκυμοσύνη. Εγώ γενικά ξαπλώνω ή κάθομαι όσο τα έχω. Καλό είναι να μην κουραζόμαστε πολύ. Να σας πω εγώ χαίρομαι λίγο όταν έχω πόνους γιατί σκέφτομαι ότι μεγαλώνει το μωράκι 😊 Γενικά από τότε που σταμάτησαν τα βαριά συμπτώματα του πρώτου τριμήνου δεν νιώθω και πολύ έγκυος 😅 Αν και το στομάχι είναι έτσι κι έτσι κάθε μέρα. Εσείς πώς είστε από άλλα συμπτώματα;
-
-
Νέες συζητήσεις