Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• 3 κιλά μόνο;; Είσαι σίγουρη;;; Ποιο πήρες; Ναι το μεγάλο καρότσι που κουμπώνει το αυγό, έχεις κ την καλαθουνα είναι ωραίο αλλά μόνο γ το πρωτο 6μηνο. Με  την τουαλέτα εμεις δεν έχουμε πρόβλημα για να σας νιώσω αλλά εάν έχεις κ συ σκάλα στο σπίτι σου, βάλε ένα ποτό κ κάτσε να στα πω τι τραβάω κάθε μέρα με τα πάνω κάτω και πιο πολύ με νευριάζει που όσο κ αν σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να βρω λύσεις. Εμείς 1 χρόνο έχουμε που μπήκαμε στο σπίτι και νομίζω μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά θα γαμωσταυριζω κάθε μέρα που το έκανα μεζονέτα. 
    • Είστε τυχερές κορίτσια γτ κ εγώ σε ιδιωτικό στη Πάτρα γεννάω κ θέλουν όλη τη προίκα..ενώ όλα τα ιδιωτικά Αθήνα κ Θεσσαλονίκη μόνο τα ρούχα εξόδου.. εμένα μέχρι κ πετσέτες για να κάνω μπάνιο 🤣🤣🤣 ευτυχώς σεντόνια έχουν χαχαχα 
    • Αντε φτάνεις σιγά σιγά στο τέρμα τι ωραία με το καλό ο μπέμπης να τον πάρεις στην αγκαλιά σου !  εσυ είχες διαφορετικά συμπτώματα η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ;  μπράβο που πάτε για vback μην το σκέφτεσαι εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και όπως σας βγει.. εύχομαι να έχεις μια όμορφη γέννα ☺️ ο παιδικός είναι ένα θέμα αλλά και εγώ όταν με το καλό φτάσω να γεννάω σίγουρα θα την σταματήσω ένα μήνα πιο πριν και μετά !  εγώ σκέφτομαι μήπως την σταματήσω και μέσα στο χειμώνα για ένα διάστημα αν υπάρχουν πολλές ιώσεις δεν μπορώ να είμαστε όλοι άρρωστοι με δύο παιδεία και εγώ έγκυος … βλέποντας και κάνοντας..
    • Αχ μωρέ μου τα μικράκια τι καλός μεγάλος αδερφουλης ❤️❤️ Εντάξει υπομονή όλοι και αγάπη και όλα θα γίνουν, μόνο αυτό μετράει και τώρα θα πολλαπλασιαστεί κιόλας! Κι Εμένα ο άντρας μου παίρνει άδεια ένα μήνα το πολύ αλλά τώρα θα έρθει και η πεθερά μου για τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο και σε συνδιασμό με τη μαμα μου που θα πάρει άδεια θα κρατάνε τα μικρά γιατί είναι και τρία πλέον και δύσκολα τα κρατάει μια γιαγιά.  Εσύ είσαι Θεσσαλονίκη μου έχεις πει Ε; Εγώ Αθήνα στο Ρέα γεννάω, όντως δεν θέλει πολλά πολλά αλλα δεν ήξερα μήπως λόγω του ότι είναι δύο θέλει κάτι έξτρα πέρα από δύο φορμακια για έξω αντί για ένα. Φαντάζομαι θα μας πουν κιόλας από εκεί. Άντε κορίτσι μου με το καλό και με έναν πόνο να αναρρώσεις αμέσως και να χαρείς τα παιδάκια σου❤️❤️❤️
    • Τις ιώσεις φοβάμαι ρε γμτ. Μην κολλήσουμε τίποτα πριν γεννήσω... Κυρίως το κοξάκι που λένε ότι είναι πάλι στην γύρα αυτές τις μέρες 😕 Πάει και πρώτη φορά παιδικό,. οπότε περιμένω να κολλήσει τα πάντα. Μέχρι στιγμής έχουμε κολλήσει κάτι με φαρυγγίτιδα. Τώρα είμαστε οκ, αλλά έχουμε όλοι ακόμα μυξες και λίγο λαιμό 😅 Ελπίζω μέχρι να μπω στον μήνα μου να την βγάλουμε καθαροί και μετά ελπίζω να την παλέψω 😅  Πώς είσαι εσύ;;; Μπήκες στο μήνα σου είδα;
  • Προσθήκη...