Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα!!!!Μπραβο Franita μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!Ολα εχουνε δρομολογηθει και θα σου πανε μια χαρα!Τελεια!!!Με το καλο να σφιξεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!!

φιλακια πολλα!!!!:kiss:

Δημοσίευση

μπράβο franitaki μου που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα!!!!

είχα διαβάσει και παλαιότερα post σου και ήσουν πολύ στεναχωρημένη,χωρίς να απολάμβάνεις την εγκυμοσύνη σου....φυσικά είχα στεναχωρηθεί πολύ αλλά ήμουν σίγουρη οτι θα το ξεπεράσεις!!!!χαίρομαι που σε ακούω έτοιμη να υποδεχτείς το μωράκι σου!@!!!!!

και πάνω απ'όλα χαίρομαι που έβγαλες από η ζωή σου ανθρώπους που σε χάλαγαν και σε σταναχωρούσαν....

τα καλύτερα έρχονται από τη στιγμή που θα κρατήσεις το μικρό σου αγκαλιά!!!!θα αλλάξει όλη σου η ζή και θα αναπνέεις μόνο για αυτο!!!!

άντε τώρα περιμένουμε με αγωνία το post που θα μας λές οτι γεννάς!!!!

φιλάκια πολλά και να συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι θετικά!!!!

Δημοσίευση

Franita, συγχαρητήρια!! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Και να σου πω ότι όσον αφορά το ιατρικό κομμάτι της διαδικασίας .. πολλές θα θέλαμε να ήμασταν στην θέση σου! Εδώ εγώ υπολογίζω το πακετάκι στα 5000 περίπου για 6κλινο!! :dry: Που σημαίνει, κόσμος, βαβούρα, άστα! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Ξένο γάλα στο μωρό!! Ήδη βλέπω κάτι περίεργα όνειρα!!

Όσο για την ψυχολογία σου, μπράβο κοπέλα μου! Χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά! Θα δεις τώρα που θα γεννηθεί και το ζουζουνάκι σου, θα γεμίσει εντελώς διαφορετικά η μέρα σου! Και να σου πω.. Άνθρωποι μίζεροι και καταθλιπτικοί... μακρία!!! Εγώ κάποτε έκανα παρέα με μια ξαδέρφη μου η οποία τα 'χε όλα μαύρα! Στην αρχή δεν είχα καταλάβει και πολλά , μέχρι που ένιωθα ότι θέλω έναν τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου! Μ'επηρέαζε πολύ άσχημα χωρίς να το θέλω ή να έχω κάτι! Δεν λέω, ξαδέρφη μου είναι, την αγαπώ, αλλά μακριά κι αγαπημένη! Θέλω να'ναι καλά!!

Καλή συνέχεια... και μ'έναν πόνο το αγγελούδι σου!!

Δημοσίευση

franita μπραβο κοπελα μου ετσι σε θελω να αντλεις δυναμη και αισιοδοξια, μεσα στη ζωη ειναι και οι ασχημες στιγμες αλλα να σκεφτεσαι οτι μετα την νυχτα παντα βγαινει ο ηλιος, ειναι στο χερι μας να βρισκουμε δυναμη και να ανεβαινουμε ψιχολογικα, ετσι θελω να σε ακουω απο εδω και περα, φιλια πολλα και με το καλο το μωρακι σου να γεννηθει.:cheer:

Δημοσίευση

Franita μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλά.

Μαθαίνω τα νέα σου απο την Χριστίνα.

Να διώξεις κάθε τί που σε χαλάει απο το μυαλό σου και να κρατήσεις μόνον αυτά που σε χαροποιούν. Όπως τον ερχομό του μπέμπη σου.

Να προσέχεις την Franita και το μικρό της.

Φιλιά πολλά κούκλα μου.

Δημοσίευση

Franita mou, kopela mou, ta nea sou einai panemorfa!!!:)

de mporeis na fantasteis POSO xarika!!!:cheer:

synexise na xamogelas kai tha deis pou OLA tha ftiaxoun!!!

mpravo, mprabo, mprabo!!!;)

ante, me to kalo na erthei to zouzounaki sou sto kosmo kai tha nai i pio glykia syntrofitsa, tha me thymitheis!!!;) kai SIGOURA tha sou ferei megali eulogia kai OLA tha pane kala apo dw kai mpros!!!

i wra i kali!!!!:kiss: tha perimenoume ta nea sou, e???:kiss:

Δημοσίευση

franita μου μπραβο σου μακρια ολοι οσοι προκαλουν αρνητικα συναισθηματα αισιοδοξια και παλι αισιοδοξια ειδες που τελικα ολα πανε καλα?

χαιρομαι παρα πολυ για σενα και σου ευχομαι το μωρακι σου να εχει ολα τα καλα μεσα απο την καρδια μου ειναι υπεροχο να κανεις ονειρα για το πλασματακι που εχεις μεσα στην κοιλιτσα σου και να χαμογελας εφτασες στην τελικη ευθεια με το καλο και με εναν πονο

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου!!!!

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Επιτέλους έδωσες προτεραιότητα στον εαυτό σου!!! Έτσι θέλω να είναι τα post σου! Γεμάτα αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Όλα καλά θα σου πάνε, όπως πήγαν και σε μας!

Και να θυμάσαι ότι η γέννα είναι καταπληκτικότατη εμπειρία! Χρειάζεσαι ηρεμία για να την απολαύσεις!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου! Τα καλύτερα για σένα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την συμβουλή! ❤️ ευχομαι και σε εσενα τα καλυτερα!
    • Νομίζω πως τόσο νωρίς καμία κοπέλα δεν είχε συμπτώματα..μετά ξεκινάνε τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης (αν έχεις). Τωρα από τη στιγμή που έχεις ελεύθερες επαφές πάντα μπορεί να μείνεις έγκυος, και στο εύχομαι!  Αν τώρα περιμενεις αυτες τις μερες περίοδο, και συνήθως έχεις και τόσο έντονα συμπτώματα κ αυτή τη φορά δεν έχεις, ίσως να είναι η τυχερή, ποιος ξέρει!! Βεβαια αποτι είδα τώρα, πριν 1 εβδομάδα λες ότι είχες ωορρηξία άρα δεν είναι απλά νωρίς για συμπτώματα, καλά καλά μπορεί να μην έχει γίνει καν εμφύτευση! Περίμενε μέχρι τη μέρα που είναι να σου έρθει περίοδος, και αν εχεις καθυστέρηση κάνε τεστ!
    • Εντωμεταξύ του λέω είδατε γιατρέ δε με πιστεύατε ότι θα έρθω στο ραντεβού αλλά σας διέψευσα..μου λέει όχι δεν πίστευα εσένα, τον τράχηλο δεν πίστευα 😂 Τώρα πέρα από την πλάκα, εγώ ένιωθα ότι θα φτάσω μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τις 14 δε νιώθω ότι θα φτάσω..δηλαδή θα είναι θαύμα μου φαίνεται αν φτάσω..αλλά οκ, θα δούμε!  
    • Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από το γιατρό. 3065γρ το μωρό! Τώρα δε ξαναπάω γιατρό, μου είπε αν δε γεννήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη θα κλείσουμε για το Σάββατο που θέλω να πάω(στις 14 δηλαδή).  Αυτός βέβαια μέτρησε πότε είναι το άλλο Σάββατο, και μου λέει σε 10 μέρες; Δεν παίζει να φτάσεις. Αλλά από την άλλη μου λέει ούτε μέχρι εδώ πίστευα ότι θα φτάσεις, οπότε ποιος ξέρει; Τώρα που το θυμήθηκα, μου είπε ότι έχει ανοίξει κάτω απλά ακόμα δε χωράει το κεφάλι να βγει. Κάπως έτσι μου το είπε δε θυμάμαι καλά. Ο Κώστας αγχώνεται τον ρώταγε αν έχει 5 μέρες έστω ακόμα να προλάβει το σπίτι 😂  Οπότε αναμένουμε.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...