Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα!!!!Μπραβο Franita μου πολυ χαρηκα με τα νεα σου!!!!Ολα εχουνε δρομολογηθει και θα σου πανε μια χαρα!Τελεια!!!Με το καλο να σφιξεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!!

φιλακια πολλα!!!!:kiss:

Δημοσίευση

μπράβο franitaki μου που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα!!!!

είχα διαβάσει και παλαιότερα post σου και ήσουν πολύ στεναχωρημένη,χωρίς να απολάμβάνεις την εγκυμοσύνη σου....φυσικά είχα στεναχωρηθεί πολύ αλλά ήμουν σίγουρη οτι θα το ξεπεράσεις!!!!χαίρομαι που σε ακούω έτοιμη να υποδεχτείς το μωράκι σου!@!!!!!

και πάνω απ'όλα χαίρομαι που έβγαλες από η ζωή σου ανθρώπους που σε χάλαγαν και σε σταναχωρούσαν....

τα καλύτερα έρχονται από τη στιγμή που θα κρατήσεις το μικρό σου αγκαλιά!!!!θα αλλάξει όλη σου η ζή και θα αναπνέεις μόνο για αυτο!!!!

άντε τώρα περιμένουμε με αγωνία το post που θα μας λές οτι γεννάς!!!!

φιλάκια πολλά και να συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι θετικά!!!!

Δημοσίευση

Franita, συγχαρητήρια!! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Και να σου πω ότι όσον αφορά το ιατρικό κομμάτι της διαδικασίας .. πολλές θα θέλαμε να ήμασταν στην θέση σου! Εδώ εγώ υπολογίζω το πακετάκι στα 5000 περίπου για 6κλινο!! :dry: Που σημαίνει, κόσμος, βαβούρα, άστα! Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Ξένο γάλα στο μωρό!! Ήδη βλέπω κάτι περίεργα όνειρα!!

Όσο για την ψυχολογία σου, μπράβο κοπέλα μου! Χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά! Θα δεις τώρα που θα γεννηθεί και το ζουζουνάκι σου, θα γεμίσει εντελώς διαφορετικά η μέρα σου! Και να σου πω.. Άνθρωποι μίζεροι και καταθλιπτικοί... μακρία!!! Εγώ κάποτε έκανα παρέα με μια ξαδέρφη μου η οποία τα 'χε όλα μαύρα! Στην αρχή δεν είχα καταλάβει και πολλά , μέχρι που ένιωθα ότι θέλω έναν τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου! Μ'επηρέαζε πολύ άσχημα χωρίς να το θέλω ή να έχω κάτι! Δεν λέω, ξαδέρφη μου είναι, την αγαπώ, αλλά μακριά κι αγαπημένη! Θέλω να'ναι καλά!!

Καλή συνέχεια... και μ'έναν πόνο το αγγελούδι σου!!

Δημοσίευση

franita μπραβο κοπελα μου ετσι σε θελω να αντλεις δυναμη και αισιοδοξια, μεσα στη ζωη ειναι και οι ασχημες στιγμες αλλα να σκεφτεσαι οτι μετα την νυχτα παντα βγαινει ο ηλιος, ειναι στο χερι μας να βρισκουμε δυναμη και να ανεβαινουμε ψιχολογικα, ετσι θελω να σε ακουω απο εδω και περα, φιλια πολλα και με το καλο το μωρακι σου να γεννηθει.:cheer:

Δημοσίευση

Franita μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλά.

Μαθαίνω τα νέα σου απο την Χριστίνα.

Να διώξεις κάθε τί που σε χαλάει απο το μυαλό σου και να κρατήσεις μόνον αυτά που σε χαροποιούν. Όπως τον ερχομό του μπέμπη σου.

Να προσέχεις την Franita και το μικρό της.

Φιλιά πολλά κούκλα μου.

Δημοσίευση

Franita mou, kopela mou, ta nea sou einai panemorfa!!!:)

de mporeis na fantasteis POSO xarika!!!:cheer:

synexise na xamogelas kai tha deis pou OLA tha ftiaxoun!!!

mpravo, mprabo, mprabo!!!;)

ante, me to kalo na erthei to zouzounaki sou sto kosmo kai tha nai i pio glykia syntrofitsa, tha me thymitheis!!!;) kai SIGOURA tha sou ferei megali eulogia kai OLA tha pane kala apo dw kai mpros!!!

i wra i kali!!!!:kiss: tha perimenoume ta nea sou, e???:kiss:

Δημοσίευση

franita μου μπραβο σου μακρια ολοι οσοι προκαλουν αρνητικα συναισθηματα αισιοδοξια και παλι αισιοδοξια ειδες που τελικα ολα πανε καλα?

χαιρομαι παρα πολυ για σενα και σου ευχομαι το μωρακι σου να εχει ολα τα καλα μεσα απο την καρδια μου ειναι υπεροχο να κανεις ονειρα για το πλασματακι που εχεις μεσα στην κοιλιτσα σου και να χαμογελας εφτασες στην τελικη ευθεια με το καλο και με εναν πονο

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ κοπέλα μου!!!!

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Επιτέλους έδωσες προτεραιότητα στον εαυτό σου!!! Έτσι θέλω να είναι τα post σου! Γεμάτα αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Όλα καλά θα σου πάνε, όπως πήγαν και σε μας!

Και να θυμάσαι ότι η γέννα είναι καταπληκτικότατη εμπειρία! Χρειάζεσαι ηρεμία για να την απολαύσεις!

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλίτσα σου! Τα καλύτερα για σένα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...