Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

προσπαθω να βρω γιατι δεν εχω φιλες,πολλες χαθηκαν,αδιαφορησαν,φυσικα καπου θα φταιω κι εγω,επειδη ισως δεν ειμαι πολυ του ''εξω'',ξενυχτια κλπ,ουτε και ιδιαιτερα εκδηλωτικη,ομως ποτε δεν προδοσα τα μυστικα καποιας και ημουν παντα διπλα τους σε ολα,παντως ευχαριστω τα κοριτσια του μαμυ γιατι εδω βρηκα κοπελες να μιλησω και να μαθω αρκετα πραγματα

Δημοσίευση

Απλά δεν είναι οι φίλες που πρέπει να είναι.

Οι φίλες δε σ'αφήνουν ΠΟΤΕ μόνη σου,είτε είσαι του "έξω",είτε όχι.

Εμένα οι "φίλες μου" εξαφανίστηκαν αμέσως μετά το σχολείο.Ε,καλά,δεν έπεσα και να πεθάνω.

Ο μόνος που έμεινε δίπλα μου και είναι εδώ όποτε τον χρειαστώ,είναι ο κολλητός μου και κουμπάρος μου.

Και γω είμαι μόνη μου όλη μέρα,σε μια ξένη πόλη,μακρυά από την οικογένειά μου,και δε μπορώ να πάω πουθενά μόνη μου -είναι και λίγο ηλίθιο να παίρνω σβάρνα μόνη μου τις καφετέριες.

Άρα,δεν είσαι συ που φταις που δεν υπάρχει καμία να μιλήσεις.Αυτές φταίνε που θέλουν να λέγονται "φίλες" -μη χέσω.

Η γιαγιά μου έλεγε ότι η φιλενάδα θα μπει σπίτι σου είτε για να σε ζηλέψει,είτε για να σου φάει τον άντρα.

Και ξέρεις κάτι;Το πιστεύω.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Δημοσίευση

Δεν υπαρχει συνταγη στο θεμα φιλια.Εχει να κανει με τον χαρακτηρα του καθενος, με τις συγκιριες.....

Και οι φιλιες δεν ειναι μονο για τις βολτες και τα ωραια.Ειναι και για τα δυσκολα και τα ασχημα.

Σημασια ειναι να εχεις καπου να μιλησεις.Καπου να ανοιξεις την ψυχη και το μυαλο σου.Εστω κι αν αυτος ειναι ενας διδυκτιακος τοπός.

Χρονια Πολλα με υγεια και αγαπη.:kiss:

Δημοσίευση

Φανή μου, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο εύκολοι στις διαπροσωπικές σχέσεις, στην εκδηλωτικότητα κλπ κλπ... Πρέπει να ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα, οι συνήθειες, τα χόμπι κλπ κλπ.

Κι εγώ "έχασα" αρκετές φιλίες, κυρίως από τα φοιτητικά χρόνια, ακριβώς γιατί δεν ήμουν του πολύ ξενυχτιού και του "έξω".

Αλλά ξέρεις τελικά τι γίνεται; Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Μένεις με τους ανθρώπους που σου ταιριάζουν και τους ταιριάζεις, με τους ανθρώπους που νοιώθεις καλά. Αυτό το νόημα έχει εξάλλου η φιλία.

Θα τα πούμε κι από κοντά το απόγευμα! Φιλάκια! :)

Δημοσίευση

Σε καταλαβαινω απολυτα.

Και εγω οταν ηρθα στην Αθηνα δεν ηξερα κανενα μα κανενα πλην του αντρα μου,σιγα σιγα αρχισα να αποκτω φιλες και να κανουμε τον δικο μας κοινωνικο κυκλο.

Εξι μηνες ομως μετα την γεννηση της κορης μας συνειδητοποιω οτι δεν υπαρχουν φιλοι.....

Ολες ξερανε οτι ειμαι μονη μου εδω χωρις καμια βοηθεια μα καμια δεν σηκωσε το τηλεφωνο εστω μια φορα να με ρωτησει αν χρειαζομαι κατι,αυτο και μονο με καλυψε πληρως για να δω τις "φιλες" μου με αλλο ματι.

Εγω παντα ετρεχα για ολους και τωρα που ειχα καποιον ουσιαστικα αναγκη δεν ητανε κανεις διπλα μου.

Για αυτο σου λεω μην το ψαχνεις.... δεν φταιει που δεν εισαι του εξω αν ητανε πραγματικες φιλες δεν θα εξαφανιζοντουσαν χωρις λογο.

Δημοσίευση

Clay μεχρι πριν 1 χρονο νομιζα πως οι κολλητες μας φιλες(παιδικες κ μη) ειναι σαν αδερφες!Νομιζα πως οπως εγω ημουν εκει παντα γι'αυτες και τις ηθελα παντα πρωτη γραμμη στις πιο ευχαριστες στιγμες μου,ετσι θα ενιωθαν κι αυτες!

Εφαγα λοιπον ενα τεραστιο χαστουκι απο μια υποτιθεμενη κολλητη-αδερφη και εβαλα μυαλο!

Ναι στις παρεες,στους καφεδες με γνωστες και καμια φορα κ σχεδον αγνωστες αλλα.... τερμα στα "κολλητιλικια"!!!!!Εμαθα να δινω ευκαιριες σε ανθρωπους που πριν νομιζα πως "δεν κολλαμε" και ταυτοχρονα να "βλεπω" πιο καθαρα τους ανθρωπους! Εμαθα να ακουω και να μιλαω!

Και οσο για τις διαδυκτιακες μας φιλεναδες...Ποτε δεν ξερεις που θα γνωρισεις εναν "σωστο" ανθρωπο!Ποια απο μας δεν εχει ακουσει με υποτιμιτικο υφος "Καλα,ειναι δυνατον να μιλας με αγνωστους στο νετ και να κανεις και φιλες?????" χαχαχαχααχαχα

Δημοσίευση

clay έγραψε:

προσπαθω να βρω γιατι δεν εχω φιλες,πολλες χαθηκαν,αδιαφορησαν,φυσικα καπου θα φταιω κι εγω,επειδη ισως δεν ειμαι πολυ του ''εξω'',ξενυχτια κλπ,ουτε και ιδιαιτερα εκδηλωτικη,ομως ποτε δεν προδοσα τα μυστικα καποιας και ημουν παντα διπλα τους σε ολα,παντως ευχαριστω τα κοριτσια του μαμυ γιατι εδω βρηκα κοπελες να μιλησω και να μαθω αρκετα πραγματα

Οι φιλοι δεν εξαφανιζονται απο τη μια στιγμη στην αλλη

Ακομα και κατι σοβαρο να συμβει μεταξυ φιλων δεν παιρνει συνεχεια αν δεν υποβοσκουν αλλα..

Ενταξει..μπορει οι φιλες σου να ειναι σε αλλη φαση στο εξω, αλλα ουτε αυτο δικαιολογει αυτο που εισπρατεις εσυ σαν αδιαφορια..

Μπορει απλα να μην ησασταν φιλες

Ή το οτι δεν ησουνα εκδηλωτικη να το εισεπραξαν σαν απορριψη, οτι φοβασαι να εκτεθεις απεναντι τους ή οτι τις σνομπαρεις

Αβυσσος η φιλια

Εχω περασει κατι αναλογο εδω και 5 χρονια και πιστεψε με συμπερασμα δεν εβγαλα

Δημοσίευση

Maniamounias έγραψε:

Η γιαγιά μου έλεγε ότι η φιλενάδα θα μπει σπίτι σου είτε για να σε ζηλέψει,είτε για να σου φάει τον άντρα.

Και ξέρεις κάτι;Το πιστεύω.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη της γιαγιάς σου. Και γω σε αυτήν κατέληξα εδώ και λίγα χρόνια.

Παλιά, όταν ήμουν μικρή, έδινα τα πάντα στις "φίλες". Ξενύχταγα για να ακούω να περιγράφουν τα γκομενιλίκια τους, δώριζα πανάκριβα δώρα στις γιορτές τους, απίστευτη υπεράσπιση κτλ. Τόσο ζώον ήμουνα... Τώρα όμως δεν εμπιστεύομαι καμμία. Ούτε τις ίδιες μου τις αδερφές. Ξέρω πως φαίνομαι κατίνα και κακιά αλλά αυτή είναι η αλήθεια μου.

Συμπεριφέρομαι σε όλους ευγενικά, δεν δίνω δικαιώματα αλλά τους κρατώ και σε μια απόσταση. Όταν άρχισα να εφαρμόζω αυτό το κόλπο, βρήκα την υγειά μου! Ηρέμησα ενώ βελτιώθηκαν όλοι οι τομείς της ζωής μου. Σαν να έφυγε η γλωσσοφαγιά. Κατάλαβα πως πρέπει να έχω ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΟΧΙ ΦΙΛΟΥΣ.

Δημοσίευση

αν μη τι αλλο εχουμε καποιον να μιλησουμε,απο κει και περα οταν υπαρχει δυνατοτητα γνωριζοματε κι απο κοντα,εχω δει και παρεες που απο πισω ''σφαζονται'',να μου λειπουν

Δημοσίευση

Clay μου βλεπω πως υπαρχουν πολλοι ανθρωποι στην ιδια κατασταση... κι'εγω πανω κατω το ιδιο προβλημα εχω με τις φιλες μου... ενα θα σου πω... απο τις "φιλες" μου τις παλιες, τις παιδικες, του σχολειου κτλ δεν με πηρε καμια το Πασχα τηλ. αντιθετως με πηραν τα κοριτσια του μαμμυ που τα ξερω μονο λιγους μηνες και τα εχω δει 2-3 φορες ολες κι'ολες απο κοντα... τι αλλο να σου πω; ο αντρας μου εχει φιλους πραγματικους και τον ζηλευω σ'αυτο το θεμα... για μενα φιλος πραγματικος ειναι μονο ο αντρας μου και πιστευω αργοτερα και ο γιος μου... φιλια πολλα...:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Πολυ λιγες ειναι οι πραγματικες φιλιες μεταξυ γυναικων και το πιστευω πολυ αυτο. Ο αντρας μου εχει πολλους φιλους απο τα παιδικα και μαθητικα του χρονια που μεχρι και σημερα θα βρεθουν ή θα τηλεφωνηθουν μια φορα την εβδομαδα. Εγω τουλαχιστον αν και κρατησα επαφη με μερικα κοριτσια απο το σχολειο σιγα σιγα χαθηκαν και αυτες. τωρα με τις μονες που εχω επαφη ειναι μετα κοριτσια στη δουλεια μου που δε ξερω τι θα γινει αν φυγω απο εκει και με εσας. Σιγουρα ο καθενας κοιταει τον δρομο του αλλα προσωπικα με 1-2 κοπελες που τις θεωρουσα φιλες πληγωθηκα πολυ. ιδιως απο μια που της ζητησα να ειναι και κουμπαρα στο γαμο μου οχι μονο αρνηθηκε αλλα απο εκεινη τη μερα εξαφανιστηκε σιγα-σιγα.:( Λυπαμαι πολυ...

Δημοσίευση

αχ κοριτσια ολοι για το συμφερον,αν κερδιζαμε κανενα λαχειο θα ετρεχαν,χα χα,πραγματικα οι ανδρες ειναι αλλιως και καλα κανουν και μας κοροιδευουν οτι εχουμε ζηλειες κλπ

Δημοσίευση

παντως βρισκω υπερβολικη τη θεση οτι οι γυναικες δεν μπορουμε να εχουμε φιλες

Και τρελαινομαι οταν οι αντρες παρουσιαζονται σαν παναγαθα πλασματα αθωα ενω εμεις οι γυναικες δηθεν κολυμπαμε στην κατινια και την ιντριγκα

Πιστευω πως ολοι εχουμε τους φιλους που μας αξιζουν ή που νομιζουμε πως μας αξιζουν

Αντρες γυναικες ολοι τα ιδια σκατα ειμαστε.....

Δημοσίευση

Clay μου, πραγματικοι φιλοι είναι αυτοί που σε δεχονται όπως είσαι ... Γιατί σ'αγαπούν ... Εμένα οι παιδικές μου φιλές που είμασταν μεχρι και το λύκειο μαζί αχώριστες (σχεδον 20 ώρες το 24 ωρο μαζί), με το πρώτο σοβαρό πρόβλημα που είχα να αντιμετωπίσω ... εξαφανίστικαν :angry: . Φυσικά αρχισαν να "αραιώνουν" μόλις γνώρισα τον άντρα μου, γιατί βλέπεις δεν τον συμπαθούσαν . Από κει και πέρα φιλούς καλούς κάνεις όταν ωριμάσεις και αρχίζεις να καταλαβαίνεις και να ξεχωρίζεις τον άλλο απο το βλέμμα αν είναι εντάξει . Ο μοναδικός καλός φίλος μου που καταλαβαίνει τα πάντα και είναι κοντά μου όποτε τον χρειαζομαι είναι ... ο αντρας μου, γιατί εκτός απο ζευγαρι είμαστε φίλοι, και ξέρω οτι το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο . Μην απογοητεύεσαι λοιπόν οι φίλοι θα αρχίσουν να φαίνονται ... αρκεί να μην αλλάξεις για κανέναν "φίλο" για να σε συμπαθήσει ...;)

Δημοσίευση

Νομιζω οτι η φιλια εχει γινει δυσευρετη.

Εμενα οι φιλες μου με το που γνωρισα τον αντρα μου μου βαζανε φιτιλια οτι δεν ειναι για μενα, οτι δεν ταιριαζουμε...Ποτε δεν ακουσα γενικα ομως και κατι καλο.

Ουτε ποτε ειδανε θετικα τις κινησεις μου.

Η απαντηση σε ολα αυτα ειναι οτι αυτες φτασανε 30 χρονων και εχουν μεινει στασιμες στην ζωη τους κι εγω εχω κανει οικογενεια.

Πολυ ευθυνοφοβια γενικα σε μερικες γυναικες και αν εσυ κανεις την κινηση να παντρευτεις γινεσαι απο γυναικα "γυναικουλα"

Ολα αυτα παντα...κατα την γνωμη τους.

Μην σε τρωει.

Κι εγω καλυτερο φιλο ever εχω τον αντρα μου και την οικογενεια μου...

Ασε που αμα αρχισει να μιλαει η μικρη μου θα γινουμε....κολλητες...:P

Δημοσίευση

Εχω μια πολυ καλη και ειλικρινης σχεση με τον αντρα μου και νιωθουμε ακομα ερωτευμενοι

Ομως δε θα μπορουσα να συγκρινω αυτη τη σχεση με καμια απο τις 3 φιλικες μου σχεσεις

Επισης δεν θα μπορουσα να πω πως η μανα μου (που υπεραγαπω) ειναι η καλυτερη μου φιλη

Απλα ειναι αλλης ποιοτητας σχεσεις

Ειναι τελειως διαφορετικες

Ολοι μας την εχουμε πατησει απο καποιες φιλες οπως ομως και απο καποιους συντροφους( στην περιπτωση μου αυτοι ηταν περισσοτεροι):blush:

Δημοσίευση

Πονεμένο θέμα! Εγώ να σου πω για φίλες και φίλες!! Προσωπικά τα κορίτσια του mammyland, τα εμπιστεύομαι καλύτερα από την κολλήτη και κουμπάρα μου! Είχε παρεξηγηθεί μαζί μου λέει για κάτι που είπε ο άντρας μου στην αδερφή της κι εγώ δεν την υπερασπίστηκα! Και δεν είχε γίνει ακριβώς έτσι! Ρώτησε η αδερφή της, την γνώμη των αντρών! Λέει ο άντρας μου, συμφωνεί ο δικός της αλλά ο δικός μου είπε, δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι!Με ποιο δικαίωμα.. :huh: Και τα είχε βάλει μαζί μου! Κορυφαίο ε;; Και να σου πω και το άλλο! Την Κυριακή, ήρθαν σπίτι κι έφεραν πατατάκια, γαριδάκια και τέτοια σαβουροφαγιά, έπεσε με τα μούτρα ο άντρας της στο μπωλ, και μετά την είπε σε μένα να μην τρώω που έχω το μωρό που έφαγα 3 πατατάκια μετρημένα! Και μετά έλεγε όλο μαλακίες, άναψε τσιγάρο μέσα στο σπίτι χωρίς καν να ρωτήσει αν καπνίζουμε μέσα :angry: , και η φιλενάδα μου δεν είπε απολύτως τίποτα! Μόνο ο δικός μου είναι μαλάκας δηλαδή!! Τα 'χω πάρει πολύ άσχημα μαζί της και μαζί του γιατί δεν είναι σε θέση να μου κάνουν αυτοί κουμάντο για το τι θα φάω, διαιτολόγος είμαι και ξέρω! Τέλος πάντων... Τα θυμήθηκα και συγχήστηκα πάλι!!

Εν το μεταξύ, στην αρχή λέγανε ότι είναι σφιχτός ο άντρας μου, τσιγκούνης γιατί δεν είχε την πολυτέλεια να ανοίγει σαμπάνιες και μπουκάλια στο μπαρ και να τα πετάει! Μισθωτός είναι, μόνος του μένει, ενοίκια, αμάξι όλα αυτά μόνος του τα πληρώνει! Ωστώσο ο δικός μου ο τσιγκούνης με έχει πάει 2 φορές Γερμανία, 1 φορά Ιταλία! Ο δικός της μόνο στο νησί που έχουν οι δικοί του σπίτι!

Συγνώμη για το μεγάλο ποστ.. αλλά ήθελα να τα πω..

Τα θυμήθηκα πάλι ... :angry:

Δημοσίευση

clay mou na sou pw egw gia tin kali mou fili pou ekena k koumpara mou..

ola kala mexri pou epathe kati kriseis panikou k monimws eixe apaitisi na tin pairnw na dw ti aknei les k egw den eixa ta dika mou mou tin elege k apo panw.

To pasxa egw esteila munima oxi auti k apantise les k eimaste geitonises!!

K twra pou tha mpw gia to xeirourgeio tha exei apaitisi na parw egw na tis to pw!!

Meta apo kati tetoia metanoiwsa pou tin ekana koumpara!!!

Mi niwtheis asxima egw stamatisa na skaw!!!

Se opoion aresoume gia tous allous den tha mporesoume!!!

Δημοσίευση

Εχω πληγωθεί πολλές φορές απο δήθεν φίλες...Είμαι τόσο ηλίθια που ανοίγομαι πολύ εύκολα στους άλλους και μετά βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο...Εμπιστεύομαι συνήθως άτομα που δεν πρέπει και δεν αξίζουν...

Ευχαριστώ το θεο που έχω 3 υπέροχες αδερφές που με στηρίζουν και τις στηρίζω ανα πάσα στιγμή (αυτές είναι οι κολλητές μου) τους γονεις μου που με λατρεύουν, τους κουμπάρους μου που τους νιώθω οικογένεια και την ξαδερφούλα μου που την νιώθω σαν την 4η αδερφουλα μου...Μην ξεχάσω και την κουνιάδα μου που υπεραγαπώ!!!Μπορεί να βρίσκονται μακριά μου αλλά στις μέρες μας με το τηλέφωνο και το ιντερνετ είναι σαν να είμαστε συνέχεια μαζί!

Για τον αντρούλη μου δεν το συζητώ!Είμαι τρισευτυχισμένη που έχω ένα τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου!!!

Αυτό τον καιρό εσας όλες νιώθω φίλες μου!!!Με στηρίζετε, με κάνετε να γελάω, περνάω ευχάριστα την ωρα μου, μαθαίνω τόσα απο εσάς!!!

Δημοσίευση

εισαι τυχερουλα που εχεις αδελφες,εγω δεν εχω αδελφια,οχι βεβαια οτι παντα τα αδελφια ειναι σωστα,παντως ειμαστε πολυ τυχερες που στη ζωη μας βρηκαμε ενα συντροφο που ειναι σε ολα διπλα μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...