Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.. "ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ?" ΚΑΙ ΣΥΝΟΦΡΥΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ....ΕΓΩ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ!

Δημοσίευση

Αχ!αχ!ποσες φορες ακομα θα το σκεφτη ο Γιωργος σου αυτο!!Απηρες........ετσι ειναι οι αντρες με της κορες,τα ιδια λεει και ο δικος μου,δεν βρισκεις ακρη,οι κορες τους ειναι κορες ενω εμειςςςς.....δεν ειχαμε μπαμπα!!Με πιανεις τι εννοω........εχεις ακομα να ριξεις πολλα γελια στην ζωη σου!!!Παντος να τους χαιρεσε!!!!!:woohoo:

Δημοσίευση

και εσυ να χαιρεσε την ζουζουνα που βλεπω στη φωτο,ειναι μια κουκλα!ναι ναι λες και εμεις δεν ειχαμε μπαμπα,βεβαια ο δικος μου ακομα δεν του το συγχωρει που με εκλεψε απο εκεινον χαχα:P

Δημοσίευση

ο δικός μου ο άντρας λέει ότι θα αγοράσει μια καραμπίνα για να την προστατέψει από κάθε επίδοξο νέο που θα την φλερτάρει!!!! η καημενούλα δεν θα τολμά να φέρνει κανένα φίλο στο σπίτι!!!:ohmy:

Και εγώ τον ρωτώ: τί γίνετε με τον γιο μας όταν φλερτάρει καμμιά κοπέλα και ο πατέρας της βγει με την καραμπίνα? Απάντηση: άλλο ο γιος μας!!!!!!:laugh:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 2 ΚΟΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ. ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ. ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ. ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΡΩΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ.

Δημοσίευση

Πάντως κορίτσια ελπίζω να μην έχει καμία συζυγο αστυνομικό γιατί εγώ είχα φίλη που ο (αστυνομικός) πατέρας της είχε κάτσει έξω από τις καφετέριες και φώναζε την κόρη του με το μικρόφωνο του περιπολικού!!

Υ.Γ1 ... Καθώς επίσης και κρεοπώλη φυσικά.

Υ.Γ2 Ολοι οι πατεράδες είναι τρελαμένοι πάντως με τις κόρες. Εμένα μου είπε στο πρώτο δεκαήμερο "Εμείς τώρα αυτήν θα την καλοαναθρέψουμε και θα ρθει καποια μέρα ένας μαντραχαλάς να μας την παρει..."!! Ημαρτον μπαμπάδες!!!!

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.. "ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ?" ΚΑΙ ΣΥΝΟΦΡΥΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ....ΕΓΩ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ,ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ?ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ!

:laugh: χαχαχαχαχαχαχ αχ...βρε Γιωτουλα...και που εισαι ακομα....,να δεις οταν θα αρχισει να του λεει και λογακια πως θα κανει!!!!θα τον μουρλανει τον ανθρωπο.....:laugh: :P

Δημοσίευση

αχχαχαχαχαχχαχα :woohoo: :laugh: Τελικα ειναι ολοι ιδιοι!!!Και εντελως προβλεψιμοι!!!!Εμεις ακομα δεν την ειδαμε της περασαμε και το τσιγκινο βρακακι με το λουκετο στην ακρη!!!χαχαχαχαχα

Mary78 ξεκαρδιστηκα καθως φανταζομουν τη σκηνη με το περιπολικο!!χαχαχαχα το καημενο το κοριτσιιιιιιι!!!

Ο θειος μου κοριτσια καθοταν πισω απ'τις κουρτινες και περιμενε να δει με ποιον γυρνουσε η ξαδερφη μου!Καποια μερα γυρισε αυτη με το "φλερτ" της (16 χρ),τον κρατουσε απ'το χερι και καπως τον τραβουσε.... Την παιρνει τηλ ο θειος μου και της λεει "Αν δε θελει να ερθει, τι τον τραβας τον μ"λ$κα???"

χαχαχαχα 7χρονια μετα και ακομα δεν του εχει συγχωρεσει την παρακολουθηση!!!!!!

Περαστικα μας αυτες που θα κανουμε ή εχουμε κορες!!!!!

Δημοσίευση

Ο δικός μου ο μπαμπάς έπεσε να πεθάνει όταν το απόγευμα της 2ας Σεπτεμβρίου 2008,γύρισα στο σπίτι φορώντας στο δάχτυλο μια κοτρόνα.

Ακολούθησε η εξής συζήτηση:

ΜΠΑΜΠΑΣ:Τι είναι αυτό παιδάκι μου;Σου κρέμασε το δάχτυλο.Τράβα βγάλτο.Ποιός στο'δωσε;Η μάνα σου;

ΕΓΩ:Ποιό καλέ;Αυτό;Αααα.Όχι,δε μου το'δωσε η μαμά.

ΜΠΑΜΠΑΣ:Το'χες;Δε το'χω ξαναδεί.

ΕΓΩ:Όχι.Μου το'δωσε ο Γιάννης,ο φίλος του Χρήστου.Μου'κανε πρόταση γάμου πρίν λίγες ώρες και γω δέχτηκα.Το Σάββατο θα έρθει με τους γονείς του.Προλαβαίνεις.

Έμεινε μ'ανοιχτό το στόμα.

Ανήμερα του λόγου,βαλάντωσε στο κλάμα.Η έρμη η μαμά μου είδε κι έπαθε να τον ηρεμήσει.

Για να μη μιλήσω για τους αρραβώνες.Τον έχω βίντεο ντοκουμέντο που σκουπίζει τα μάτια του.Κόντεψε να μου μείνει στα 50 ο άνθρωπος.

Όσο για το γάμο;Με ηρεμηστικά θα τον έχουμε!Τώρα προσέχει την αδερφή μου σαν τα μάτια του.Θα πεθάνει αν του φύγει κι αυτή.Για τον αδερφό μου χέστηκε."Αυτό είναι αγόρι".

Αυτά είναι τα ωραία!

Δημοσίευση

Χαχαχα... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και που είσαι ακόμα! Εμένα ο αδερφός μου λέει στις κόρες του, οι οποίες είναι 3 και 2 ότι δεν θα τις αφήσει να παντρευτούν! Να μείνουν πάντα με τον μπαμπάκα!! Ψύχωση οι μπαμπάδες στα κοριτσάκια τους!!

Αφού η Αντριάνα λέει: "Όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ έναν πρίγκηπα και θα κάνω παιδάκια κι ο μπαμπάς μου θα φτιάχνει γάλα!!" Όχι ο πρίγκηπας.. ο μπαμπάς της!

Να σας ζήσει.. η μπουμπούκα σας!! Και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!

Δημοσίευση

Εγω λεω να μαζευετε τους γιους σας απο τις κορες μας

για να μην εχουμε τετοια προβληματα!!

Οταν ημουν εγκυος στον ενατο μηνα(!) συναντηθηκαμε με κατι γνωστους μας

που εχουν ενα κοριτσακι 2 1/2 χρονων..

Μιλαγε ο αντρας μου με τον μπαμπα της και την χαζευαμε γιατι

ειναι μια ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!

Λεει ο αντρας μου: Πωπω ρε φιλε κι εμενα η κορη μου τετοια

θα κανει;; Τι φοβερα!! Τι θα κανουμε οταν μεγαλωσουνε;;

Απανταει ο γνωστος μας: Φιλε μου δεν ειναι τιποτα, μια αδεια

για οπλο να βγαλεις και θα εισαι ενταξει!!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχα

τελικα ολοι τα ιδια ειναι...:laugh:

και εμενα λεει διαφορα..οτι θα την κλεισει μεσα και οτι θελει να το κανει μετα τα 30:blink: μπας και εχει παθει μαλακινση ο ιδιος μεχρι τοτε και δεν καταλαβαινει τα οργια της κορης του..χιχι και αλλα τρελα!!

εχεις να ακουσεις ακομα πολλα..χιχι!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...