Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειχαμε σταματησει το μπιμπερο το Σταυρο-Νικόλα επειδη ειναι 5 ετων ακι η παιδατρος μας ειπε οτι δεν του κανει καλο ουτε στα δονται αλλα ουτε και στα αυτια του οπως επισης και στην παραρινικολπιτιδα επειδη το πινουν ξαπλωμενα και γυρναει μια ποοστητα πισω .Ειχαμε σταματησει περιπου απο τα χριστουγεννα ομως ο μικρος δεν επινε το γαλα εκλειγε το αφηνε καποιες φορες το εβαζε αρχιζε να αγνοει το γαλα και γενικοτερα η κατασταση ηταν ασχημη για όλους μας και το χειροτερο ειναι οτι ειχε κιψει το γαλα .Επεινε παλια 3 μπουκαλια τουλαχιστον ακι τωρα μονο μισο ποτηρι και αν .Χτες ειχαμε παει στη κουνιαδα μου εχει δυο κοριτσακι 6και 8 οι οποιες ακομα πινουν το γαλα με μπιμπερο μου ειπε η κουνιαδα μου προτιμω να το πινουν εως και τα 12 μετα ας το σταματησουν και ο Σταυρος τις κοιταγε με παραπονο ετσι σημερα του εκανα παλι στο μπιμπερο το κοιταγε μκαλα καλα μου ειπε οτι θα τον μαλωσει ο πατερας του του ειπα να το παρει ρε κοριτσια φιλαγε το μπιμπερο και το ηπιε μεσα σε 3 λεπτα και μου ειπε οτι και αριο εκει θελει να το πιει . Ο ανρας μου δικαιολογημενα δεν ηθελε να υποχωρησουμε αλλα εχει περασει τοσος καιρος και ο μικρος εχανε καθημεριαν τοσα γευματα .Ποια ειναι η γνωμη σας , εγω υποθετω οτι θα καταλαβει μονος τοθυ ποτε θα το κοψει .

Δημοσίευση

βανια μου εφοσον εκει πινει το γαλα του μονο...μην του το στερεις...

και μια φιλη μου ετσι ηταν ..ο μικρος της 7 χρονων ηθελε γαλα μονο στο μπιμπερο και ο παιδιατρος της ειχε πει αφου μονο εκει το πινει να του το δινει....ειναι κακο να μην πινει γαλα απο το να πινει στο μπιμπερο...

βεβαια ρωτα και τον γιατρο σας και βλεπεις...φιλακια

Δημοσίευση

βρε βρε τον πονηρουλη τον ανταρτη μας!!!!! τι να πω βανια μου και εγω μεχρι 8 χρονων με το μπιμπερο ημουν και οταν μου το πηραν εκοψα το γαλα δεν επινα σταγονα αλλα μετα η μαμα μου βρηκε την λυση μου πηρε κυπελακι με στομιο σαν του μπιμπερο και το ηπια!!! του το δοκιμασατε αυτο? δωσε φιλακια στο αντρακι σου και αν δεν γινεται τιποτα..αστον με το μπιμπερο του καποια στιγμη θα το σταματησει μονος του

Δημοσίευση

και τη δεν εχουμε δοκιμασει και ποτηρακι με στόμιο και κουπα και ποτηρακι με καλαμακι και μπολακι με δημητριακα και σεικερ του καφε φαντασου τιποτα απο χτες που του ξαναδωσα το μπιμπερο το εχει αγκαλια και το φιλαει και λεει στο μπιμπερο :ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ .Η παιδιατρος οπως και οι περισσοτεροι ειναι αρνητικοι με το μπιμπερο ομως αν βλεπεις οτι το παιδι δεν πινει γαλα τι θα κανεις ; δινεις ενα διαστημα καιρο αλλα η κατασταση ειχε ξεφυγει , τουλαχιστον τωρα το πινει το γαλα μεσα σε 3 λεπτα και δνε εχω το νατε Σταυρο πιες και να τον κανω καθημερινα να κλαιει.Κια απο οτι βλεπω μπεμπουλη και εσυ μια και το ειχες εως τα 8 δεν επαθες τιποτα μια χαρα γυναικαρα εισαι !

Δημοσίευση

αχχ βρε Βανια μου πως σε καταλαβαινω...Αν κι εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε..θυμαμαι ακομη το φοβο μου,το κλαμα του..ολα τα συναισθηματα που βιωνα τοτε!

οι παιδιατροι .και οι οδοντιατροι ακομη περισσοτερο, εχουν δικιο..Αν το πινει γρηγορα κ δεν το πιπιλαει ωρα δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα..Για τα δοντακια περισσοτερο..

Στο δικο μου το εκοψα περιπου στα 4..Στην αρχη ,κι ενω επινε πολυυυ γαλα με το μπιμπερο ,δεν ηθελε ουτε να δοκιμασει..Μετα σιγα σιγα αρχισε κ επινε!Ειναι στο παιδι..Σε αυτη την ηλικια νομιζω οτι αρκουν 2 ποτηρια,κ γιαουρτακια..Θελει πολυ προσπαθεια!

ΟΤΙ και να κανεις εισαι μανουλα κ προσπαθεις για το καλυτερο!!Αυτο εχει σημασια!και το καθε παιδι ειναι μοναδικο!

Παντως κατα τη γνωμη μου στην ηλικια των 8 χρονων..θεωρω οτι ειναι ασχημο το να χουν ακομη μπιμπερο...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...