Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες , Θα ήθελα να σας εκφράσω κάποια βασικά ερωτήματα που με βασανίζουν . Βασικά είμαι έγκυος τώρα στην εβδομάδα 33 και θα κάνω προγραμματισμένη καισαρική στης 29 Μαΐου .

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι όλα εφόσον πάνε καλά θεού θέλοντος λέμε τέλος ιουλίου με τον άντρα μου να έρθουμε ελλάδα διακοπές αλλα δεν ξέρουμε τι θα είναι καλύτερο για το μωρό ένα ταξίδι με αυτοκίνητο η αεροπλάνο ?

Με το αυτοκίνητο είναι πολλές οι ώρες και τι χρειαζόμαστε για να κοιμάται το μωρό ? Τι θα πρέπει να αγοράσω? Τώρα με αεροπλάνο φοβάμαι γιατί λένε ότι δεν κάνει για τα αυτάκια του ???

Την περίοδο που θέλουμε να ταξιδέψουμε το μωράκι θα είναι 2 μηνών

Εσείς τι λέτε ???? A ο γιατρός μας είπε με αεροπλάνο λόγο ζεστης και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αυτιά του .

Ένας άλλος μας είπε με το αυτοκίνητο.....Τελικά με τι ????

:unsure::unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

Καταρχήν με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου.

Δεν νομίζω πως θα έχεις κανένα πρόβλημα να έρθετε με το αεροπλάνο. Τόσα και τόσα μωράκια ταξιδεύουν έτσι.

Και εμείς πριν δυο χρόνια που ήρθαμε Κοπεγχάγη, αυτή την απορία είχα. Αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η μικρή. Βέβαια ήταν 10 μηνών. Ρώτα 2-3 παιδίατρους, να πάρεις γνώμες και μετά αποφασίζεις.

Σκέψου όμως πως με το αυτοκίνητο θέλεις σχεδόν 3 μέρες να έρθεις και θα είναι κουραστικό να κάθετε συνέχεια το μωρό στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Θα πρέπει να κάνετε κάθε 2 ώρες τουλάχιστον στάσεις. Ενώ με το αεροπλάνο, η πτήση είναι γύρω στις 3,5 ώρες η απ'ευθείας.

Οπότε ψάξτο λίγο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα και Χρόνια Πολλά!

Η κουμπάρα μου γέννησε περσι το Μάιο στο Βέλγιο και τον Ιούλιο ήρθαν Ελλάδα για διακοπές. Εκείνη ήρθε με τη βαφτισημιά μου με το αεροπλάνο και ο κουμπάρος μου με το αυτοκίνητο. Ήρθαν μια χαρά και δεν ταλαιπωρήθηκε κανείς... Είναι πολλές οι ώρες και είναι κρίμα και για το μωρό και για εσένα...

Δημοσίευση

ekoliou καλή λευτεριά!!! :)

Αν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα να ταξιδέψω με αεροπλάνο! Ποιος εγώ??? Που τα τρέμω... :S Θα έκανα πέτρα την καρδιά μου και θα ταξίδευα. Πιστεύω πως με το αυτοκίνητο θα ταλαιπωρηθεί πολύ το νινάκι σου.

Α! Όσο για τα αυτάκια, κάπου διάβασα ότι την ώρα της απο/προσγείωσης είναι καλό τα μωράκια να θηλάζουν.

Νομίζω πως η Argie και η AthinaK έχουν ταξιδέψει με τόσο μικρά μωράκια. Θα σε βοηθήσουν νόμιζω.

Καλό ταξίδι και καλό... επαναπατρισμό! ;)

Σε φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...