Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες , Θα ήθελα να σας εκφράσω κάποια βασικά ερωτήματα που με βασανίζουν . Βασικά είμαι έγκυος τώρα στην εβδομάδα 33 και θα κάνω προγραμματισμένη καισαρική στης 29 Μαΐου .

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι όλα εφόσον πάνε καλά θεού θέλοντος λέμε τέλος ιουλίου με τον άντρα μου να έρθουμε ελλάδα διακοπές αλλα δεν ξέρουμε τι θα είναι καλύτερο για το μωρό ένα ταξίδι με αυτοκίνητο η αεροπλάνο ?

Με το αυτοκίνητο είναι πολλές οι ώρες και τι χρειαζόμαστε για να κοιμάται το μωρό ? Τι θα πρέπει να αγοράσω? Τώρα με αεροπλάνο φοβάμαι γιατί λένε ότι δεν κάνει για τα αυτάκια του ???

Την περίοδο που θέλουμε να ταξιδέψουμε το μωράκι θα είναι 2 μηνών

Εσείς τι λέτε ???? A ο γιατρός μας είπε με αεροπλάνο λόγο ζεστης και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα αυτιά του .

Ένας άλλος μας είπε με το αυτοκίνητο.....Τελικά με τι ????

:unsure::unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

Καταρχήν με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου.

Δεν νομίζω πως θα έχεις κανένα πρόβλημα να έρθετε με το αεροπλάνο. Τόσα και τόσα μωράκια ταξιδεύουν έτσι.

Και εμείς πριν δυο χρόνια που ήρθαμε Κοπεγχάγη, αυτή την απορία είχα. Αλλά ο γιατρός μου είπε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η μικρή. Βέβαια ήταν 10 μηνών. Ρώτα 2-3 παιδίατρους, να πάρεις γνώμες και μετά αποφασίζεις.

Σκέψου όμως πως με το αυτοκίνητο θέλεις σχεδόν 3 μέρες να έρθεις και θα είναι κουραστικό να κάθετε συνέχεια το μωρό στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου. Θα πρέπει να κάνετε κάθε 2 ώρες τουλάχιστον στάσεις. Ενώ με το αεροπλάνο, η πτήση είναι γύρω στις 3,5 ώρες η απ'ευθείας.

Οπότε ψάξτο λίγο.

Δημοσίευση

Καλησπέρα και από εμένα και Χρόνια Πολλά!

Η κουμπάρα μου γέννησε περσι το Μάιο στο Βέλγιο και τον Ιούλιο ήρθαν Ελλάδα για διακοπές. Εκείνη ήρθε με τη βαφτισημιά μου με το αεροπλάνο και ο κουμπάρος μου με το αυτοκίνητο. Ήρθαν μια χαρά και δεν ταλαιπωρήθηκε κανείς... Είναι πολλές οι ώρες και είναι κρίμα και για το μωρό και για εσένα...

Δημοσίευση

ekoliou καλή λευτεριά!!! :)

Αν ήμουν στη θέση σου θα επέλεγα να ταξιδέψω με αεροπλάνο! Ποιος εγώ??? Που τα τρέμω... :S Θα έκανα πέτρα την καρδιά μου και θα ταξίδευα. Πιστεύω πως με το αυτοκίνητο θα ταλαιπωρηθεί πολύ το νινάκι σου.

Α! Όσο για τα αυτάκια, κάπου διάβασα ότι την ώρα της απο/προσγείωσης είναι καλό τα μωράκια να θηλάζουν.

Νομίζω πως η Argie και η AthinaK έχουν ταξιδέψει με τόσο μικρά μωράκια. Θα σε βοηθήσουν νόμιζω.

Καλό ταξίδι και καλό... επαναπατρισμό! ;)

Σε φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...