Μετάβαση σε περιεχόμενο

μολις αδιαθετησα...... :(

Recommended Posts

μολις αδιαθετησα κοριτσια....δεν μου την εκανε τη χαρη η καταραμενη παλι................ ευχαριστω για την στηριξη παντως... σας αγαπω ολες... φιλακια και καλη ανασταση!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελα μου μην το βαζεις κατω...

σου ευχομαι την επομενη φορα να ειναι η τυχερη σου!

σε καταλαβαινω παρα μα παρα πολυ διοτι εγω περιμενα τον πελαργο γυρω στους 15 μηνες!!

Υπομονη και καλη συνεχεια!! :kiss:

Δεν πειράζει καλή μου...:(

Δεν το βάζουμε κάτω, έτσι; Βουρ για αυτό το μήνα ;)

Την επόμενη φορά θα μας ανακοινώνεις τα ευχάριστα...:kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ....ΘΑ ΦΑΣ,ΘΑ ΠΙΕΙΣ,ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ....ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Κρίμα!! Και είχα καλό feeling!! Δεν πειράζει! Μπορεί να ισχύει και για τον άλλον μήνα το καλό προαίσθημα! Εύχομαι μέσα από την καρδιά τον επόμενο μήνα να μην σε θυμηθεί η τρισκατάρατη!!

Καλή Ανάσταση κουκλίτσα μου κι απόβαλε το άγχος! Θα δεις πολύ σύντομα θα φουσκώνει η κοιλίτσα σου ... Πόσο καιρό προσπαθείτε, αν επιτρέπετε!

Ζουζουνίτσα μου γλυκιά, μη στεναχωριέσαι :) Σύντομα θα σου την κάνει τη χάρη και θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα! Θετική σκέψη, το κεφάλι ψηλά και θα 'ρθει το μπεμπάκι! Καλή ανάσταση!!!

ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχουλες σας,μακαρι να βγουν αληθινες..... μα τοσα συμπτωματα μαζι ειχα...εκανα εμετους,το πρωι αισθανομουν χαλια,ειχα και καθυστερηση,ξινιλες,τσιμπιματα χαμηλα.... τι αλλο δηλαδη επρεπε να με πιασει....? ουφφφ....εσκασα αποψε απο την στενοχωρια μου....εσκασε και ο χρησταρας μου,αλια εγινε,ητανε σιγουρος και αυτος... τωρα απο εδω και περα χαλαρα,θα γινεται χωρις προγραμμα,ουτε γονιμες ουτε ξεγονιμες μερες,ουτε να κανουμε διακοπη να ειναι δυνατο,ουτε τιποτα... χαλαρα και οποτε γουσταρουμε και κανουμε κεφι εμεις...ουτε ποσο εχει σημερα ο μηνας δεν θα κοιταω για να υπολογιζω ποτε θα αδιαθετησω για να φοραω σερβιετα. μολις νοιωσω οτι αδιαθετω θα το γραφω απλα στο ημερολογιο γιατι μου εχει ζητησει ο γιατρος να κραταω καθε μηνα και τερμα.. και να δειτε που ετσι σιγουρα θα ερθει πιο γρηγορα... τερμα και τα αρθρα με τις ωρες στο ιντερνετ για να ενημερωνομαι για την εγκυμοσυνη και ολα τα σχετικα... οποτε κανουμε κεφι εμεις (καθε μερα δηλαδη χαχαχα) θα κανουμε αγκαλιτσες και πονηραδες!!! θα προσπαθησω να μην μπαινω και καθε ενα λεπτο στο μαμυλαντ,γιατι οπως και να το κανουμε αγχονομαι εδω βρε κοριτσια...συνεχεια νοιωθω οτι εχω αργησει και οτι δεν θα γινω μανα ποτε...... ισως να θελω λιγακι χρονο πιο χαλαρα....αλλα σας λατρευω ομως να το ξερετε....θα με τρωει το χερακι μου να μπαινω,αλλα και να μην με αφηνει ο χρηστος(γιατι ξερει οτι καθε φορα που μπαινω και δω κατι περιεργο αγχονομαι) να ξερετε οτι θα φροντισω να μην λειπω συνεχεια και πολυ...

dallia μου μακαρι το προαισθημα να βγει τον αλλο μηνα και να μπω και να μαθεις τα ευχαριστα!!! γιαυτο που με ρωτησες,ενα χρονο ημαστε ελευθερα ολες τις ημερες του μηνα,και τους τελευταιους 8 μηνες περιπου μπηκαμε και πιο δυναμικα στο να πετυχουμε και στην ωοριξια και τετοια..... στην ουσια ενας χρονος... οποτε λιγο χαλαρα πρεπει να το δουμε και πιστευω θα ερθει γρηγορα να δεν το σκεφτομαστε,γιατι τωρα τελευταια εγινε εμμονη ιδεα......

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ...ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ!:)

Χριστος Ανεστη σε ολες σας κοριτσια!!:woohoo: Μη στεναχωριεσαι κοπελιτσα μου καθε εμποδιο για καλο...δεν ηρθε αυτον το μηνα;Μη το βαζεις κατω υπαρχει ο επομενος;)Ευχομαι ολα να σου πανε οπως τα θες:P

Μικρουλα μου οπως λες κι εσυ το ολο θεμα θελει μια πιο χαλαρη προσεγγιση.

Αλλωστε εχω την εντυπωση πως μολις εχεις αρχισει τις προσπαθειες..επομενως δεν υπαρχει κανενας λογος να στεναχωριεσαι. Το μπεμπε ερχεται καλε..στο δρομο ειναι

Φρου φρου λυπαμαι πολυ που δεν εγινε ..μη το βαζεις κατω

Η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη σας

Λένε ότι αν κάτι δεν πάει όπως το θέλουμε , πως κάθε εμπόδιο για καλό! Όταν μου συμβαίναν διάφορα έλεγα πάλι... ή όταν στα αισθηματικά μου πήγαινα από το κακό στο χειρότερο έλεγα τι αμαρτίες πληρώνω;; Ένα καλό παιδί δεν μπορώ να βρω κι εγώ;; Και τελικά, όλες αυτές οι αναποδιές που συνέβησαν είχαν κάποιο σκοπό τελικά! Και ο άντρας μου για μένα τουλάχιστον είναι από τα σπανιότερα άτομα, σε μένα φαίρεται με τον καλύτερο τρόπο και δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου! Και είχα τύχει κάτι περιπτώσεις ... άστα να πάνε! Έκανα σχέσεις κι έκλαιγα συνέχεια!

Το παραδειγματάκι δεν κολλάει με το ποστ, απλά επειδή μιλήσαμε αυτές τις μέρες κι αισθάνθηκα ένα δέσιμο μεταξύ μας, σκοπός είναι η αισιοδοξία του μηνύματος! Πολύ σύντομα θα έρθει! Πες με τρελή, αλλά πιστεύω πως τώρα που ανοίγει κι ο καιρός κι έρχεται το καλοκαιράκι, θα ακούσουμε από πολλές τα ευχάριστα νέα εδώ στο mammyland!!

Μην αγχώνεσαι, μην μετράς μέρες, κάνε όπως είπες κι εσύ όποτε θες κι όποτε σου βγαίνει.. Έτσι έκανα κι εγώ.. και ήρθε σχεδόν αμέσως! Απόλαυσε το τώρα που μπορείς γιατί εγώ έχω ξεχάσει και τι χρώμα έχει από το φόβο μου! Ο γιατρός μας είπε ότι μπορούμε αλλά εγώ δεν έχω αυτήν την λαχτάρα που είχα πριν γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι στο μωράκι!

Όποτε χρειαστείς οτιδήποτε.. Στείλε μου μήνυμα ή πόσταρε !! Είμαι εδώ για να σ'ακούω, να σε βλέπω καλά και να βοηθήσω αν μπορώ σε κάπου! Και πιστεύω πως και τ'άλλα κορίτσια το ίδιο θα σου πουν!

Πολλά φιλάκια και συγνώμη αν έγραψα πολλά!

ωχ φρου φρου μου λυπαμαι πραγματικα... :( :( :( ουφ.... οντως τελικα δεν ειμαι μονη μου....ημαστε πολλες που περναμε τα ιδια ζορια!!! ομως τι ειπαμε??? ΧΑΛΑΡΑ!!! αυτο πρεπει να ειναι το νεο μας συνθημα!!!!!! και ολα θα γινουν..!!!!! ειμαι σιγουρη!!!

apis και milaw εχεte δικιο,δεν το βαζω κατω!!!! μονο πανω θα ειναι ολα απο εδω και περα...(ποπο τι προστυχοφατσα ειμαι) χααχχαχααχχαχχαχαχαχ

quinta μου χαλαρααααα!το συνθημα που ολους μας ενωνει!!!

dallia μου εχω να σου λεω εγω ιστοριες απο τον πρωην μου!!!!! ουισκια να εχουμε να πινουμε!!!!χαχαχαχα και εγω γιαυτο χαιρομαι για τον αντρουλη μου γιατι καταλαβα οτι απο εκει που νομιζεις οτι εν εχεις τιποτα βρισκεις ολον τον κοσμο στα ματια του... και δεν πρεπει να δινουμε βαση μονο στο μωρο που θελουμε,αλλα και στον αντρα που μας εστειλε ο θεος να ειναι το πιο γλυκο στηριγμα διπλα μας!!! εννοειται,ετσι χαλαρααααα απο εδω και περα και να δεις που σε κανα δυο μηνες θα λεμε οτι και σε μενα πετυχε!!!για τα υπολοιπα πολυ γλυκα λογακια σου,σου εχω στειλει μηνυματακι.....

σας ευχαριστω ολες....εισαστε το καλυτερο παρεακι.....

Μικρουλα καλημερα!Δεν πειραζει κοριτσαρα μου!Ειπαμε!Εχει κ αλλους μηνες ο χρονος!

Καλα τα ειπες!Χωρις αγχος και ρολοι στο χερι θα ερθει συντομα το μπεμπακι!!!!Φιλακια!

καλημερα αναστασακιι!!! καλα τα ειπα το ξερω :ppppppp θα ερθει και το μπεμπακιιι,αφου το θελωωωωωω πως να μην ερθει????????????????????

Και είχα μια σκασίλα αμα έρθει ή οχι!!!!Ήρθε η ξεπατωμένηηηηηηηηηηηη!!Κλαψ!!Αλλά τον επόμενο μήνα δεν θα της κάνω τη χάρη!!! Κορίτσια πάμε όλες μαζί!!!

Κοριτσια υπομονη,

Το ξερω καλά αυτό το περιμενε ... Ειναι ψυχοφθορο ... Χρειαζεται να μην το σκεφτεσαι και τοτε ... Τσουουουουπ να η εκπληξη ... εκει που δεν το περιμενεις ερχεται ... Τον επομενο μηνα κοριτσια ... αλλα δεν πρεπει να σκεφτεστε μονο αυτο ... Το ξερω είναι δυσκολο !!!

ΥΠΟΜΟΝΗ !!!

κοριτσια,σκεφτειτε κι αυτο,ατοπο βεβαια για οσες προσπαθουν για μωρακι,αλλα ειναι μια λειτουργια που ανηκει κατα καποιο τροπο στον κυκλο αναπαραγωγης και μας προστατευει,φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...