Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΥΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ -ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΟΥΧΕΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ-ΟΧΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΜΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

Δημοσίευση

antroula μου γεια σου!

Δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τα μανιταρια αν ξερεις απο που ειναι - παραγωγο.

Εμενα η γιατρος μου τρια πραγματα μου απογορευσε στην εγκυμοσυνη τα κουκια, τον αρακα και τα τυρια τυπου ροκφορ (αυτα τα μουχλιασμενα).

Κατα τα αλλα το μονο που μου τονισε ειναι να πλενω καλα τα λαχανικα και αυτο να κανεις με τα μανιταρια και να ψηνω καλα το κρεας!! Αυτα :) :)

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ?ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΕΦΑΓΑ ΚΑΝΑ 2-3 ΦΟΡΕΣ

Μου ειπε οτι αν φαω καμοια φορα σε μικρη ποσοτητα δεν ειναι τιποτα. Βασικα με τον αρακα μπορει το μωρακι να παθει ικτερο οπως και με τα κουκια. Αυτο μου ειπε.

ομως για να μην σου πει τιποτα ο δικος σου γιατρος για τον αρακα παει να πει οτι ειναι για εκεινον ΟΚ και οτι μπορεις να τρως.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...