Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβάμαιιιι.....

tirogaridaki

Recommended Posts

Κορίτσια το ξέρω...σας πρήζω!!Από τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη αν κ δεν ήταν προγραμματισμένη, έχω αγχωθεί!!!Φοβάμαι για όλα και για τα πάντα!Φοβάμουν μήπως ήταν εξωμήτριο, τελικά δεν ήταν. Φοβάμαι μήπως δεν εχει μωράκι μέσα κ είναι άδειος ο σάκος, φοβάμαι μην πάθω παλλινδρομη κύηση, φοβάμαι...δεν ξέρω..κάτι θα βρεθεί στην πορεία να φοβηθω!! Κάτι που θα πιάσει το αυτί μου ή θα διαβάσει το μάτι μου..όλα θα τύχουν σε μένα!!!Δείξτε κατανόηση σε μια παλαβιάρα μαμά!!!!:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανουλα μου δεν το πιστευω... :ohmy:

Εσυ με τις τοσο δυναμικες απαντησεις στο φορουμ και το τοσο καθαρο μυαλο να εχεις ΤΟΣΟ αγχος!!

Ηρεμα ρε συ και ολα θα πανε καλα!! ;)

Σταματα να κανεις αυτες τις ηλιθιες σκεψεις!!

Σε λιγο εχουμε Πασχα πρεπει να ηρεμισεις και να σου πω και κατι?? Πολλα διαβαζεις στο μαμμυ γι αυτο μην μπεις για κανα δυο μηνες :laugh: :P !!

Σε φιλω!! :kiss::kiss:

Φανούλα μου, μην σε πιάνει πανικός! Είναι κατανοητό κι εγώ φοβόμουν στην αρχή, αλλά μην το σκέφτεσαι έτσι! Έχεις ήδη ένα παιδάκι, γιατί να πάει τώρα κάτι στραβά;; Μην φοβάσαι κοπέλα μου! Όλα καλά θα πάνε! Όλες μας φοβόμαστε! Εγώ ακόμα και τώρα! Όταν τον νιώθω να κουνιέται, ησυχάζω! Λέω καλά είναι το μωράκι μου! Διαβάζουμε πολλά κι είναι λογικό! Αλλά μην πέσουμε στην παγίδα της παραπληροφόρησης γιατί το χάσαμε το παιχνίδι τότε και το μυαλό μας φυσικά! :laugh:

Το θέμα είναι να μην μας πάρει από κάτω! Να σκέφτεσαι θετικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια!

apolayse tin egkimosini sou..k to proto sou moraki...

mi bazeis arnitikes skepseis sto mialoudaki sou...

ola tha pane kala...

itan ektos programmatos k giayto isos ta skeftesai ola mazi k exeis pelagosi...

sou eyxomai mia iremi egkimosini k ena gero moro...

kalo pasxaaaaaaa

Ψυχραιμία κοριτσάκι μου... ψυχραιμία!

Όλα είναι πρωτόγνωρα και αγχωτικά.. το ξέρω!

Αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να αποβάλλεις όλες τις αρνητικές σκέψεις. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάς τον εαυτό σου, αλλά κυρίως βοηθάς και το μωράκι σου να αναπτυχθεί καλύτερα.

Η ένταση και το άγχος δε βοηθάνε καθόλου, ίσα ίσα που κάνουν κακό γιατί προκαλούν συσπάσεις στη μήτρα και δεν το θες αυτό!!!

Στην ανάγκη, σταμάτα να διαβάζεις πράγματα σχετικά με την εγκυμοσύνη, τουλάχιστον μέχρι να το συνειδητοποιήσεις.. και να μπορείς να το δεις με πιο πολλή ψυχραιμία!

Χαλάρωσε, σκέψου πως τώρα διανύεις μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου. Να'σαι χαρούμενη για κάθε μέρα που περνάει, γιατί θα σε φέρνει όλο και πιο κοντά στην στιγμή που θα κρατήσεις το μωρό σου αγκαλιά.

Κι όταν νοιώθεις πως το άγχος σε κυριεύει, σταμάτα ό,τι κάνεις, κλείσε τα μάτια, πάρε 5 βαθιές ανάσες, άδειασε το μυαλό σου από τις όποιες σκέψεις και φαντάσου πως είσαι σε ένα όμορφο καταπράσινο λιβάδι, ανάμεσα σε ανθισμένα, πολύχρωμα λουλούδια...

Όλα θα πάνε καλά! :)

Προσωπικα κατανοω

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι χαλαμε τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης μας με το φοβο και.. ειναι κριμα , Αφου τελικα οτι ειναι να γινει θα γινει(καλο ή κακο) ειναι περα απο τις δυναμεις μας ..ας ευχαριστηθουμε αυτο που εχουμε τωρα και..αυτριο βλεπουμε..

Βεβαια ολα αυτα ειναι η θεωρια..κατσε να μεινω εγκυος ..κι εχετε να "φατε" ολες μου τις φρικες;)

Παντως φαινεται πως ολα μεχρι στιγμης πανε καλα:kiss:

Πω πω.. στραβομάρα... :P

Τώρα είδα πως έχεις ήδη ένα παιδάκι... :P

Οπότε, διέγραψε το "πρωτόγνωρα".. χιχιχι..

Να χαίρεσαι το γιο σου και με το καλό και το δεύτερο!! :)

Ela vre su afou eheis idi ena paidaki ti psaroneis!

Ante ola kala tha pane tha deis ti kathesai kai frikareis?:kiss: :kiss:

Kai se mia teliki opos leei kai i apis an eina ina ginei kati tha ginei min to prokalleis kiolas me to aghos.

Ela kai pali sygharitiria kai oti thes pes mas na se xekollisoume!

Ναι κ όμως...ακόμη κ οι πιο δυναμικοί Τόμα μου έχουν τις αδυναμίες τους!!:D Με έχει πιάσει μελαγχολία τώρα...αφού λέω στον άντρα μου να πάμε κ σε άλλο γιατρό να το δει! Τώρα θυμάμαι τι φοβιτσιάρα ήμουν κ στο πρώτο μου παιδί!! Εκατσα σταυροπόδι;;Πάει το σκότωσα!! Εσκυψα;; Πάει το παιδί πνίγηκε με τον ομφάλιο λώρο!! Είμαι τρελή ε; Το ξέρω...Δεν υπάρχει γιατριά...Όλοι μου λένε πως η άγνοια καμιά φορά είναι καλύτερη..ίσως κ να είναι!!Αν δεν είχα διαβάσει για παλίνδρομη κύηση και όλα τα σχετικά περί άσχημων καταστάσεων στην εγκυμοσύνη, να ήμουν μια ευτυχισμένη μαμά , που ζει στον κόσμο της και δεν ξέρει τι γίνεται στον κόσμο γύρω ..βέβαια το αναπόφευκτο δεν το γλιτώνεις αν είναι να σου συμβεί αλλά τουλάχιστον είσαι ευτυχισμένος!

tirogaridaki mou, katarxin epeidi den eixa pc arketes meres ki exasa ligo epeisodeia... POLLA POLLA POLLA sygxaritiria gia tin egkymosini sou kai me to kalo na erthei sto kosmo to 2o mikrouli sou! episis, XRONIA POLLA gia to agoraki sou pou ekleise xrono prin liges meres -an de kanw lathos- na ton xaireste kai me to kalo na ethei sto kosmo to kalytero dwraki... to aderfaki tou!:cheer:

oso gia tis fobies, i alitheia einai oti se katalavainw apolyta giati ki egw eimai poly fobitsiara kai s'oli ti diarkeia tis egkymosinis mou etrema:blush: fantasou oti den eixa enimerwthei kai toso gia tis pithanes epiplokes... twra pia me tosa pou exoume diavasei, sti defteri tha pathw paniko!!!:blush:

einai krima omws bre koritsi mou... einai poly krima na xalame m'afto to tropo aftes tis omorfes stigmes pou pernoun kai den gyrnoun pisw...;)

ki opws SOFA eipe mia kopela prin... o,ti einai na ginei tha ginei! gi afto tha euxithoume na pane ola kala...;)

kai na deis pou tha pane!!!;)

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!! ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ..:dry: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΒΡΕ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΥΣΤΕΡΙΚΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΩ, ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΡΕΜΩ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!:P ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?:silly: :kiss:

Θα περιμένω δηλαδή τώρα ένα μήνα για να είμαι σίγουρη για το μωρό; Ασχετο αλλά εκανα εχθες κ το 2ο τεστ κ βγηκε μεν θετικό αλλά πιο αχνο απο το πρωτο..λέτε να σημαίνει κάτι;; Όπως π.χ. οι τίμες της χοριακής που κατεβαίνουν αν πάει κάτι στραβα;Δειξτε κατανοηση..αλλιώς αστράψτε μου κανενα χαστουκι να συνέλθω...ουφ!

ΠΛΑΦ!!!!! παρε ενα χαστουκι να συνελθεις!!!! βρε φοβιτσιαρικο χαζουληηηη!!!!

πηγενε για μια χοριακη να δουμε τις τιμες να συγκρινουμε,μην αγχωνεσαι καλε ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!

ρε φανουλα ρε φανουλα θα σε μαλωσω:P

εχεις περασει απ το σταδιο της εγκυμοσυνης κ ξερεις πως ειναι οκ θα μου πεις ολες οι εγκυμοσυνες δεν ειναι ιδιες αλλα οπως κ ναχει εχεις βιωσει αυτη την εμπειρια..

ολα θα πανε καλα μην φοβασαι βρεεεε;)

καθόλου άσχημη η ιδέα της mikroulasxristos!!!θα πάω να κάνω β χοριακή!!Κ όποτε αγχώνομαι αυτό θα κάνω!!Βέβαια θα μου κοστίζει 20 ευρω η φορά...αλλά τι να κάνω..μπορει να το κόψω στην τελική αν δω ότι αδειάζει η τσέπη μου!!!:)))))

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...