Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΟΥLA!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΌ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ;:kiss:

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΝΟΥLA!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΌ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΑΖΟ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ;:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Loussilla....καθομουν στην μπανιερα και με ενα καθρευτη ξυριζομουν.Ετσι πηγα και ετοιμη για γεννα.Δεν με ξυρισαν καθολου..Αλλες φορες στα τυφλα αλλα τα καταφερνα!!!!!:woohoo: :woohoo: ;) ;) ;)

Δημοσίευση

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ Loussilla....καθομουν στην μπανιερα και με ενα καθρευτη ξυριζομουν.Ετσι πηγα και ετοιμη για γεννα.Δεν με ξυρισαν καθολου..Αλλες φορες στα τυφλα αλλα τα καταφερνα!!!!!:woohoo: :woohoo: ;) ;) ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 6 years later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Είμαι καινούργια στο forum και διάβαζα τις απόψεις σας για τις πανάδες στο πρόσωπο και ήθελα να πω και γω τη γνώμη μου. Μετά την εγκυμοσύνη άρχισα να βγάζω πανάδες στο πρόσωπο που δεν είχα ποτέ!! Συγκεκριμένα το πρώτο καλοκαίρι αφού γέννησα. Το συζήτησα με τη γυναικολόγο μου και μου είπε ότι το δέρμα στις αρχές είναι πολύ ευαίσθητο και θα στρώσει. Αυτό που μου είπε είναι να μην ξεχνάω να βάζω αντηλιακή συνέχεια, χειμώνα καλοκαίρι. Επίσης πιστεύω ότι μου έκαναν διαφορά και μια κρέμα Frezyderm για τις πανάδες που χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Δηλαδή φέτος το καλοκαίρι έβγαλα πολύ λιγότερες από πέρισυ. Γενικά πλέον έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ καλλυντικά Estee Lauder, Lancome (που κάνουν και μια περιουσία) και χρησιμοποιώ φαρμακευτικά προϊόντα. Βρήκα κρέμες για πανάδες σε καλές τιμές σε ένα online φαρμακείο και έμεινα ευχαριστημένη στην πρώτη αγορά μου. Γενικά έχει μεγάλη ποικιλία σε καλές τιμές και μάλλον θα αγοράσω και καλλυντικά για το μικρό

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...