Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια του μαμμυ...

Με αφορμη μια κουβεντα που ειχα με την κουμπαρα μου αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα...

Σκεφτηκα οτι εδω μπορουμε να αναφερουμε ολα αυτα τα μαγαζια, τους χωρους, τις πλατειες, και οτι αλλο υπαρχει που προσφερει ειδικα διαμορφωμενους χωρους για να μπορουμε να παμε με τα μωρακια μας χωρις να ταλαιπωρηθουμε, ουτε εμεις ουτε αυτα...

Απο μια απλη αλλαξιερα στην τουαλετα μεχρι και play room...

Εγω λοιπον ξεκιναω πρωτη και αναφερω πως πολλες υπηρεσιες τετοιου ειδους προσφερει το ικεα... εχει παντα καθαρες τουαλετες, εχει ειδικο δωματιο για να αλλαζουν οι μαμαδες τα μωρακια, στο εστιατορειο εχει παιδικα γευματακια αλλα και ειδικα διαμορφωμενο χωρο για να παιζουν τα παιδια και οι γονεις να τα επιτηρουν καθως επισης και play room στην εισοδο με ειδικο προσωπικο επιτηρησης ωστε να κανεις τα ψωνια σου και το παιδακι σου να περασει μια ομορφη ωρα μαζι με αλλα παιδακια... ικεα εχει στον Κηφισο και στο αεροδρομιο Αθηνων...

Επισης εχω να προτεινω ακομα ενα... λεγεται 21 και βρισκεται στην Κηφισια... εχει μια πολυ ομορφη αυλη με τραπεζακια που μπορεις να κατσεις για καφεδακι η για φαγητο, εχει πολυ ωραιο μενου, καθαρες τουαλετες και αλλαξιερα για τα μωρακια... και παρ'οτι βρισκεται στο κεντρο της Κηφισιας εχει και πολυ ησυχια...:)

Αυτα προς το παρον... περιμενω και τις δικες σας προτασεις...;)

Δημοσίευση

Ναι κι εγω συμφωνω με τη Θουλη,τις περισσοτερες εδω στην Θεσσαλονικη τις βολευει το cosmos οταν εχουν τα μωρα μαζι γιατι εχει τα παντα εκει μαζεμενα,και δεν σε νοιαζει εκει αν εξω εχει κρυο η βρεχει γιατι ειναι σκεπασμενο και το καλοκαιρι παλι κλιματιζεται.:)

Δημοσίευση

Ναι, ετσι ειναι και το The Mall στην Αθηνα... οπως επισης και τα Golden Hall, Athens Heart, Avenue και Attica... το καλοκαιρι ομως, που υπαρχουν μερη για μια μανουλα με το μωρακι της; δεν μπορει, θα υπαρχουν κι'αλλα... εχεται τωρα και το καλοκαιρακι και οι βολτουλες αυξανονται...:P

Δημοσίευση

http://www.parnitha.gr/pparty_01.htm δειτε αυτο ειναι ενας καταπληκτικος χωρος που δινετε η δυνατοτητα οχι μονο να παιξουν αλλα να ερθουν και σε επαφη με τη φυση και να κανουν και πικ νικ .Περα απο το παιδοτοπο εχει γηπεδο 5*5 τραμπολινο φουσκωτα συγκρουομενα και ολα οσα θελουν μικρη καιμεγαλη .Μαλιστα αν καποια στιγμη θελετε μπορουμε να το κανονισουμε και σαν εκδρομη .

Ενας αλλος χωρος ειναι το Αττικο παρκο αλλα εκει ειναι μεχρι το μαιο μετα κανει πολυ ζεστη .

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

http://www.parnitha.gr/pparty_01.htm δειτε αυτο ειναι ενας καταπληκτικος χωρος που δινετε η δυνατοτητα οχι μονο να παιξουν αλλα να ερθουν και σε επαφη με τη φυση και να κανουν και πικ νικ .Περα απο το παιδοτοπο εχει γηπεδο 5*5 τραμπολινο φουσκωτα συγκρουομενα και ολα οσα θελουν μικρη καιμεγαλη .Μαλιστα αν καποια στιγμη θελετε μπορουμε να το κανονισουμε και σαν εκδρομη .

Ενας αλλος χωρος ειναι το Αττικο παρκο αλλα εκει ειναι μεχρι το μαιο μετα κανει πολυ ζεστη .

Αχ βρε Βανια μου αναψες φωτιες βραδιατικα!:P :P :P στο Αττικο παρκο παντα περναω ωραια!Οσο για την εποχη συμφωνω. Το καλοκαιρι κανει πολυ ζεστη και τα ζωάκια ειναι ολα ζαβλακωμένα!Αφιερωμενη!

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

Αχ μπραβο Βανια μου... πολυ ωραιες οι ιδεες σου... τωρα το καλοκαιρακι που θα περπαταμε και θα παιζουμε και με αλλα παιδακια ειναι οτι πρεπει... ;):kiss:

Δημοσίευση

ανακαλυψα και εγω ενα μερος για παιδια, δεν εχω παει αλλα απο τις φωτο φαινεται πολυ ωραιο ειναι μεγαλο παρκο με γκαζον με διαδρομες για ποδηλατο, παιδικη χαρα, καφετερεια για τους γονεις μεσα στο πρασινο.λεγεται παρκο αμφιαλη-πειραια η αλλιως σελεπιτσαρη. ελεπιζω να καταφερω να βαλω φωτο να δειτε.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Μαρίνα μου είχες πραγματικά μια υπέροχη ιδέα!!! :cheer:

Αυτό που έχω κι εγώ να προτείνω με τη σειρά μου είναι ένα site που ασχολείται με τόπους αλλά και τρόπους ψυχαγωγίας για τα παιδιά στο νομό Αττικής. Προτείνει επίσης τοποθεσίες και ξενοδοχεία για οικογένειες και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Το site λέγεται elamazi.gr - Οδηγός Ψυχαγωγίας για παιδιά και η διεύθυνση είναι http://www.elamazi.gr/

Πιστεύω πως θα είναι πολύ χρήσιμο και μελλοντικά που θα μεγαλώσουν περισσότερο τα μωράκια μας αλλά και για όλες τις μανούλες του mammy που έχουν και μεγαλύτερα παιδάκια!!!

Φιλιά κι από μένα!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

μαριαντα και να φανταστεις οτι σε αυτη την περιοχη δουλευα για 7 χρονια εκει παλια ηταν λατομειο ετσι δεν ειναι καλα ειναι τελειο εχω να παω χρονια θα το επισκεπτω σιγουρα .

βανια μου δεν ξερω αν παλια ηταν λατομειο απο κοντα δεν εχω παει, στο ιντερνετ το βρηκα παντως φαινεται βολικο στο να τρεχουν τα παιδια να χαρουν ελευθερια χωρις να ανησυχουν οι γονεις

Δημοσίευση

sweetmammy στο 21 στο Κεφαλαρι,παμε και μεις! λες να σ εχουμε δει?χιχι! ειναι οντως καλα αν εχεις μωρο,χωρανε και τα καροτσια στην αυλη,και ειναι γενικοτερα τα περιξ ωραια για βολτα με το μωρο! Καλα εκανες και εγραψες αυτο το post,θα ναι πολυ χρησιμο να μαθαινουμε για τετοια μερη.

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

για να δουμε μπηκε η φωτο amfiali_peiraias.jpg

μαριαντα που ειναι αυτο το παρκο?πολυ ωραιο!

Και το αλσος Συγγρου στο Μαρουσι ειναι ιδανικο,πισω απο τα Αναβρυτα,εχει και γηπεδακι μπασκετ (παιζει ο μπαμπας μας),κοσμος με παιδακια,πικ νικ και ποδηλατο!και καταπρασινο.

δεν βρισκω κανενα link με φωτο δυστυχως.

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

και ο χαρτης map.jpg αμα πατησετε πανω στον χαρτη μεγαλωνει

Bebadomama σ'ευχαριστω πολυ... αυτο ξερω κι'εγω που με βολευει αλλα ειναι μακρυα απο το σπιτι μου... εκει μενουν οι νονοι του μπεμπη... σου βαζω το χαρτη για το παρκο που εστειλε η Marianda... ειναι στην Αμφιαλη στο Κερατσινι... πολυ ωραιαο παρκο... λεω το καλοκαιρι να το επισκεφτω...!!!:P

Δημοσίευση

αγάπη17 έγραψε:

Μαρίνα μου είχες πραγματικά μια υπέροχη ιδέα!!! :cheer:

Αυτό που έχω κι εγώ να προτείνω με τη σειρά μου είναι ένα site που ασχολείται με τόπους αλλά και τρόπους ψυχαγωγίας για τα παιδιά στο νομό Αττικής. Προτείνει επίσης τοποθεσίες και ξενοδοχεία για οικογένειες και στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Το site λέγεται elamazi.gr - Οδηγός Ψυχαγωγίας για παιδιά και η διεύθυνση είναι http://www.elamazi.gr/

Πιστεύω πως θα είναι πολύ χρήσιμο και μελλοντικά που θα μεγαλώσουν περισσότερο τα μωράκια μας αλλά και για όλες τις μανούλες του mammy που έχουν και μεγαλύτερα παιδάκια!!!

Φιλιά κι από μένα!

:kiss::kiss::kiss:

Αγαπη17 μπηκα και το εψαξα και πραγματικα ειναι πολυ ωραιο... δινει πολλες ιδεες για καφεδακι, ενημερωνει για διαφορες εκδηλωσουλες για παιδικα βιβλια, για πραγματα που μπορεις να κανεις μαζι με το παιδακι σου κ.α. ... σ'ευχαριστουμε πολυ...!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ηλέκτρα καλησπέρα! Κι εγώ τα πήρα μόνο για έναν κύκλο που κάνανε σπερματεγχυση, αλλά δεν είδαμε θεαματικά αποτελέσματα. Μόνο ένα ωοθυλάκιο μεγάλωσε, ενώ τον μήνα που θα μου έλεγαν πότε θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο μεγαλωσαν δύο ωοθυλάκια μόνα τους στο ίδιο ακριβώς μέγεθος. Η σπερματεγχυση δεν πέτυχε κ δεν έκανα άλλη προσπάθεια, προχωρήσαμε τα χαρτιά για την εξωσωματική.
    • Χα χα χα χα αν δεν έρθει μέχρι Δευτέρα Τρίτη λογικά θα κάνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως ❤️❤️
    • Επειδή έβαλε 1 κιλό σε έναν μήνα (μάλλον τότε που είχε μειωθεί το γάλα μου τον παραταιζα απο το άγχος μου)  μού είπε να ξεκινήσουμε τον επόμενο στερεές για να μην  βάζει ακόμα παραπάνω βάρος άμα ξεκινήσουμε στερεές (μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι θα είναι καλοφαγάς)  5μηνων και κάτι που θα ξαναπάμε θα μου δώσει οδηγίες!  Από την ανιψιά μου ξέρω ότι θα ξεκινήσουμε με λαχανικά! 
    • Μπράβο σας κι εσάς! Εμείς τέλος του μήνα θα πάμε..
    • Μήπως να έκανες ένα τεστακι μπας και δώσει πιο σίγουρη απάντηση από τις υποθέσεις μας εδώ; 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...