Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

οχι rubela μου, διαφωνώ...

δεν είναι δίκαιο στο ξανάπα. Δεν είναι μόνο για μένα, αλλά πιστεύω πως και οι άλλες κοπέλες το ίδιο 8α 8έλανε.

καλό 8α ναι να τηρηθεί η λίστα και να δωθεί προτεραιότητα ανεξάρτητα το που είναι η καθεμιά μας.

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΕ.....ΦΕΥΓΩ ΠΑΛΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ! ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8 ΜΟΥ ΛΕΕΙ...

Δημοσίευση

επειδη εγω το βλεπω να ερχονται οι παρεξηγησεις και τα παραπονα το μπλουζακι αν φτιαξω θα το φτιαξω μονη μου στο μαγαζι που λεει η dallia που ειναι σχετικα κοντα μου και εχω ξαναφτιαξει μπλουζακι εκει, θα προσπαθησω και εγω να παρω μπλε για να ταιριαζει με τα δικα σας αλλα και αν δεν μοιαζουν δεν με νοιαζει γιατι εγω δεν θα το παρω να το φοραω στη συναντηση αλλα για καθε μερα, οποια μπορει ας το φτιαξει και μονη της με βαση αυτα που προτεινε η roubela ειναι λογικο η κοπελα να μην μπορει να φτιαξει για ολες, το σιγουρο ειναι οτι θα κανει οτι περναει απο το χερι της, γιαυτο δειχτε λιγο κατανοηση.

Δημοσίευση

Οπότε μάλλον δεν θα ρωτήσω απ'ότι κατάλαβα! Θα πάω και εγώ εκεί που λέει η marianta!! Θα κοιτάξω να το κάνω και εγώ ίδιο με τα υπόλοιπα! Βάλτε αν είναι να δούμε πως θα το φτιάξετε να έχουμε μια ιδέα! Τελικά με τα χρώματα θα τα κάνουμε όλα ίδια; Εγώ μπορεί να φτιάξω παραπάνω από 1 για μένα! Λέω να πάρω ένα για την εγκυμοσύνη μου τώρα κι ένα για όταν δεν θα έχω πια την κοιλίτσα!

Πείτε όμως για το χρώμα!! Θα κάνουμε ροζ, άσπρο, γαλάζιο ή όλα μπλε ή άσπρα;;

Δημοσίευση

:laugh: ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

1 Χ-LARGE ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΝΤΟΡΑ1

3 ΜΕDIUM ME ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ

2 LARGE KAI 1 SMALL ΜΕ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΛΑΙΜΟ ΟΛΑ....

ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕ!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ONOMATA NOYΜΕΡΑ

RUBELA L

CRAZY M

DORA1 XL

ELENITSA M

TEREZ S

SOFIA M

MPEMΠOYΛΗΣ ΧL

SWEETMAMMY S

IRENEKANTE S

BANIA M

ΣΙΣΣΙΩ M

RITADRI32 L

TIROGARIDAKI L

KAΣΣΗ Μ

ΤΖΟΑΝΝΑ S

TΡΕΞΤΕ ΜΕΝEI MONO 1 ΤΕΜΑΧΙO KAI EINAI LARGE

ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΑΖΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Zaxaroulamak @Elli13 τι γίνεται κορίτσια;; Βλέπω οι εφαρμογές γνωριμιών δίνουν και παίρνουν.. 🤣🤣🤣🤣 @Elli13 κορίτσι μαζί είμαστε.. και στη γνωριμία και στην προσπάθεια παιδιού.. μόνο που στη δίκη μας περίπτωση υπήρχε πρόβλημα γι' αυτό και δεν έχει έρθει παιδάκι ακόμη.. δυστυχώς... 😢
    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...