Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ηθελε δεν ήθελε τα κατάφερε!!Ειχε πεισμώσει παιδάκι μου!!Ηθελε να με αφήσει έγκυο για 2η φορά και το πέτυχε!!!P :laugh: Και ναι...είμαι έγκυος στο 2ο :laugh: Σημερα εκανα το τεστ κ ειναι 8ετικο...αν κ κοριτσια..το χάπι της επομενης ημέρας δεν έπιασε:blink: ...προσοχή λοιπον!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!Με το καλο κουκλα μου,να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!Εγω εχω ενα γιο 2 χρονων και λεω στον αντρα μου για δευτερο και δεν θελει με τιποτα!Και παλι συγχαρητηρια!:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

αντε με τοκαλοοοοοο καλη εγκυμοσυνη να χει και παρεουλα ο μικρουλης σου. Ειδες οι πεισματαρηδες αντρες αν βαλουν κατι στο μυαλο τους τσακ το καταφερνουν. Εμεις δεν εχουμε συζητησει για δευτερο αλλα το θελω πολυ στην αρχη λεγαμε να τα καναμε αμεσως αλλα τωρα καμια κουβεντα ελπιζω να μην του καρφωθει και εμενα αποτομα και εχουμε αλλα μετα. Καλη εγκυμοσυνη να εχεις

Δημοσίευση

Δεν το πιστευω...πηγα τουαλέτα κ είδα αιματακι!!!Αχνο αχνο αλλα΄το είδα!!!! Εχω και πόνους περιόδου..ρε κοριτσια είναι φυσιολογικο;;; Οι πόνοι δεν είναι πολυ δυνατοί, είναι σα να περιμένω να μου έρθει..μηπως κάτι δεν πάει καλα;;;;:dry:

Δημοσίευση

Δεν το πιστευω...πηγα τουαλέτα κ είδα αιματακι!!!Αχνο αχνο αλλα΄το είδα!!!! Εχω και πόνους περιόδου..ρε κοριτσια είναι φυσιολογικο;;; Οι πόνοι δεν είναι πολυ δυνατοί, είναι σα να περιμένω να μου έρθει..μηπως κάτι δεν πάει καλα;;;;

Δημοσίευση

annoula1982 έγραψε:

emena sthn 5h evdomada fanhke sporaki!sthn 7h xtes akousa kai kardoula!!!!!

me to kalo filenada!!!

kai gia tous ponous kai emena mou eipe o giatros oti einai apolytos fysiko giati anoigei h mhtra (megalonei) kai giayto mou edose xapia progesterone gia na xalarosei kai mhn ponao . oso gia to aima an htan kati kako tha evlepes poly oxi ligo nomizo...

mhn agxonesai tha matheis ayrio!!! filakia

Δημοσίευση

Tirogaridaki συγχαρητήρια!

Βασικά στον άντρα σου.. που σε τύλιξε.. χαχαχα!

Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη, χωρίς δυσάρεστα συμπτώματα.

Πόνοι περιόδου ναι, είναι φυσιολογικοί, όπως και το αιματάκι.

Η επίσκεψη στο γιατρό σου θα σε καθησυχάσει.

5η εβδομάδα θυμάμαι φαινόταν το σακουλάκι μόνο. Καρδούλα δεν ακούσαμε.

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!

Με το καλόοοοοοοοοοοοοοο!

Δημοσίευση

Δεν ήξερες που λένε ένα ίσον κανένα!!!

Πάντως μάλλον και εσύ το ήθελες το ζουζούνι!!!

Συγχαρητήρια!!!, Να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη, χωρίς δυσκολίες και παρατράγουδα και με έναν πόνο. Γερό να είναι να το χαίρεστε

Και μην το χαλάς τώρα , τίποτα δεν είναι ξεκουράσου !! Όλα να πάνε καλά!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...