Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Mpoympoyki καλημέρα από μένα!

Ποιο εμβόλιο θα κάνετε? Πρωτο ναι μεν... αλλά κάθε γιατρός έχει το δικό του πρόγραμμα.

Εμείς κάναμε το pentavac (πενταπλό), HPVAXPRO (της Ηπατίτιδας Β) [ενέσιμα και τα 2] και το rotateq (του ροταϊού -από το στόμα).

Ο δεύτερος παιδίατρος μας άλλαξε το πρόγραμμα. Δεν κάνουμε ποτέ 2 ενέσιμα μαζί.

Παρενέργειες δεν είχαμε καμία!

Στο Act-hib μόνο, που το κάναμε στον 6ο μήνα, έκανε ένα οιδηματάκι στο σημείο που την τσιμπήσαμε. Όπως ήρθε έτσι κι έφυγε!

Να σου ζήσει το μαλλιαρό σου μπουμπουκάκι και μην αγχώνεσαι! :)

Δημοσίευση

Mpoympoyki καλημέρα από μένα!

Η δική μου μπέμπα είναι 9 μηνών και έχουμε κάνει όλα τα εμβόλια (εκτός από το προαιρετικό της γαστρεντερίτιδας) και δεν είχε καμία απολύτως παρενέργεια!

Οι παρενέργειες του πρώτου εμβολίου από ότι μου είχε πει ο παιδίατρος, ήταν απλές!! Πυρετός, ανυσηχία και πρίσιμο στο σημείο όπου έγινε το εμβόλιο! Και μου τόνισε ότι αυτές οι παρενέργειες ότι είναι σπάνιες! Δεν εμφανίζονται σε πολλά παιδάκια!

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Δημοσίευση

και σε εμενα τα εμβολια δεν ειχαν καμμια παρενεργεια στον μικρουλη...η παιδιατρος μου ειχε πει πως μπορι να κανει λιγο πυρετουλη,γκρινια....ερεθισμο στο σημειο που εγινε και υπνηλια...αλλα τιποτα απο αυτα δεν μας εχει αγγιξει μεχρι σημερα,...μην αγχωνεσαι..φιλακια

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ!ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ(ΜΑΛΙΣΤΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ)ΜΟΝΟ ΕΝΕΣΙΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ.ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.:kiss:

Δημοσίευση

Απ'όσο θυμάμαι....:dry: (γιατί περάσανε και κάποια χρόνια) δεν είχαμε ποτέ παρενέργειες απο τα εμβόλια. Ειδικά το δευτερο παιδάκι μου ούτε κλάμα δεν εκανε....Αλλιώς τι άντρες θα είμασταν....:P

Δημοσίευση

Απ΄ οτι ειδα μολις τωρα στο βιβλιαριο, το 1ο εμβολιο ειναι ειναι τριπλο (Διφθερίτιδα, Τετανου, Κοκκύτη) γινεται μολις το μωρο κλεισει τους 2 μηνες.

Το ειχαμε κανει απογευμα. Αργά τη νυχτα μου εκανε λιγο πυρετό! Μην ανυσηχείς! Ο παιδίατρος θα σου πει τι να κάνεις! Εμενα μου είπε αν ανέβει πανω απο 37.7 να δωσω Panadol (παρακεταμολη) καλη δυναμη σημερα στο μωρακι σου!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!!!:) ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΝΕΣΙΜΑ ΤΟ 1 ΤΡΙΠΛΟ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ 5ΠΛΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΛΙΓΟ:woohoo:ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ;) ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 5 ΩΡΙΤΣΕΣ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑB):kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...