Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

οταν εκανα την αυχενικη θυμαμαι μου εδωσαν ενα χαρτι να υπογραψω οτι αναλαμβανω την ευθυνη αν σε περιπτωση που χρειαστει να κανω παρακεντηση αποβαλω.Υπαρχει αυτο το ενδεχομενο παντα -σε μια φιλη μου ετυχε να κανει αποκολληση μετα απο παρακεντηση. Εκεινη την στιγμη αποφασισα οτι οπως και να χει δεν θα κανω παρακεντηση.Ειμαι τυχερη γιατι τα ποσοστα ηταν αριστα και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Το συζητησα και με τον αντρα μου τοτε και αυτος τι ιδιο ειπε οτι οπως και να ναι θα το κρατησουμε. Στο ιστορικο μου εχω μια εκτρωση πριν απο 12 χρονια (ενω παιρναμε προφυλαξεις),μια αποβολη πριν απο 2 χρονια και μια γεννα πριν απο 7 μηνες. Ακομα κουβαλαω την εκτρωση μεσα μου. Δεν μπορω να κρινω καμια γυναικα για τις αποφασεις που παιρνει,εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οταν ανοιξα τα ματια μου μετα την εκτρωση ενιωσα μεσα μου οτι αυτο ΔΕΝ επρεπε να γινει και οτι δεν θα ξαναγινει.

Αυτο που δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση ειναι να μην παιρνει το ζευγαρι προφυλαξεις. Επισης δεν μου λεει απολυτως τιποτα το θεμα των γονιων που δεν στηριζουν ή στηριζουν αυτες τις αποφασεις.Μετα τα 18 αφου μπορει κανεις να ψηφισει σιγουρα μπορει να κρατησει ενα παιδι!!! Αλλα αυτα τα ξερω τωρα που ειμαι 33.

Και η κοινωνια ειμαστε εμεις οι ιδιοι,τι παει να πει οτι αν το παιδι εχει καποια ιδιαιτεροτητα δε θα το φερουμε στον κοσμο γιατι δεν θα το θελουν οι αλλοι. Καταλαβαινω γιατι καποιος δεν θελει να γεννησει ενα παιδι με προβληματα,αλλα δεν καταλαβαινω αυτη την δικαιολογια.

  • Απαντήσεις 59
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

pink το ανεφερα σαν παραδειγμα,οτι αφου θεωρουμαστε ετοιμοι να κρινουμε το μελλον μας τοτε μπορουμε να αναλαβουμε κι αλλες ευθυνες.Με αυτη την εννοια το ειπα. Να ξαναπω οτι δεν κρινω καμια που βρισκεται/εχει βρεθει σε αυτη τη θεση? Δεν θα εγραφα κατι εδω γιατι δεν νιωθω ανετα να το συζηταω το συγκεκριμενο θεμα,αλλα ισως οι μικροτερες απο εμας που μπορει να ερθουν σε αυτη την θεση να βγαλουν καλυτερα συμπερασματα απο αυτα που εβγαλα εγω ή εσυ ή οποια αλλη το χει κανει.

Δημοσίευση

καλα κανεις και γραφεις,απλα τα 'χω παρει με τους πολιτικους και γι'αυτο φουντωσα με την ψηφο,οντως το πιο θετικο μεσα απο το θεμα αυτο ειναι να καταλαβουμε και πιο πολυ οι ακομα πιο μικρες απο μενα οτι την ευτυχια την οριζουμε μονοι μας,ηρθαμε στον κοσμο σαν ελευθερα πλασματα κι οχι σαν κτηματα των γονιων μας

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

εσυ pink σε τι φαση βρισκεσαι τωρα? θελεις παιδακι? συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη,αλλα δεν ξερω απο που να σε "πιασω" :)
θελω παιδακι αλλα κοιταω να τελειωσω τις σπουδες μηπως βρω καμια δουλεια,να εχω μια σιγουρια,αλλα γενικως δυσκολα τα πραγματα:dry:
Δημοσίευση

σωστα σκεφτεσαι.τελειωσε με τις σπουδες σου πρωτα. αν και να σου πω επειδη πανω κατω ολες το ιδιο σκεφτομαστε,τωρα που εκανα το μωρο μπορω να πω οτι δεν σταματαει τιποτα.ολα γινονται -με παραπανω τρεξιμο αλλα γινονται :)

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

σωστα σκεφτεσαι.τελειωσε με τις σπουδες σου πρωτα. αν και να σου πω επειδη πανω κατω ολες το ιδιο σκεφτομαστε,τωρα που εκανα το μωρο μπορω να πω οτι δεν σταματαει τιποτα.ολα γινονται -με παραπανω τρεξιμο αλλα γινονται :)
το ξερω αλλα τα παρατας λιγο πιο ευκολα!να σου πω την αληθεια και τωρα να εβρισκα μια σταθερη δουλεια με νορμαλ χρηματα θα τα παρατουσα ολα,γιατι δεν ειμαι και σε σχολη που μου αρεσει,μαλλον θα μπω σε αλλη οταν τελειωσω,να το χαιρεσαι το μωρακι σου
Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

μια δουλεια με πολλα χρηματα κ να καθομαστε γινεται???:( οχι ε?
τωρα μια χαρα τα βολεψανε οι εργοδοτες δουλευεις λιγες ωρες,σε ξεκουραζουν ωσπου να σε στειλουν τελειως σπιτι 'η στο δαφνι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...