Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

PURPLE έγραψε:

DSC00195-20100510.JPG TI ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!

ΚΑΛΑ ΒΡΕ BELL ΓΕΜΙΣΤΑ!!!ΚΑΙ ΚΛΑΔΕΜΑ ΗΗΗΜΑΡΤΟΝ

ΜΑΜΟΛΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΑ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ!!!ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ,ΣΥΝ 22 ΚΙΛΑ.....ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΒΓΗΚΕ 4220!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Εγώ που έβαλα 20, 3170 βγήκε το μπιζέλι!! Γκρρρρρ!!! Πες μου ότι τα έχασες τα περισσότερα να πάρω θάρρος!!

• Απαντήσεις 397
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σας χαζευα ολες...μωρε τι ωραιες που ειστε????

μικορυλαχριστος...εβλεπς τις φωτο και σου επεφταν τα σαλια...τωωραααα δεν θα αμς βαλεις να σε χαρουμε????

αντε και στις κοιλιτσες μας..συντομαααα....αντεεε...θελω κοιλιαααα

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΜΙΚΑ έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!! ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΘΕΣΙΝΗ, ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! 2010_05_20_33576-20100521.jpg

Καλέεεεεεεεεεεε εσυ είσαι που γεννάς σε λιγότερο από μήνα;;;;Εγώ στον 5ο και έχω τέτοια κοιλιά!!!Που είναι μια θηλιά να κρεμαστώ;;;

Δημοσίευση

Μικα μου με το καλο το κοριτσακι σου!!! Μινιον κοιλιτσα και μινιον σωμα το δικο σου!

Μπουγατσουλα και πιπιτσαζουζουνα εχετε παρει τοσες ευχες απο εγκυουλες (βαλτε και εμενα μεσα :) ) που σας βλεπω με φουσκωμενες κοιλιτσες το συντομοτερο! Αντε κοριτσακια μου μακαρι....!!!

Δημοσίευση

EYAKI1234 έγραψε:

ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΛΑΨΩ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΕΤΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΣΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ!!!!!!! ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ.... :kiss::kiss:_0191.jpg

Να χαιρεστε ολες τις κοιλιτσες σας :)

Ευακι,την ιδια μερα γενναμε!

Σε ποιο μαιευτηριο/νοσοκομειο θα γεννησεις με το καλο?

Θα επανελθω κ εγω με φωτο!

Δημοσίευση

ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ! ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!

PIPITSAZOYZOYNA KAI Mpougarsoula ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ! ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!

MARDIO, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ

ΠΟΛΥ? ΒΆΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...