Ακριβώς. Για δεύτερο παιδί τα πάντα. Πέρασα τόσα πολλά που πολλές φορές αναρωτιέμαι και εγώ η ίδια τη δύναμη έκρυβα μέσα μου. Άκουγα εφόσον έχεις ένα παιδί γιατι κάνεις έτσι και διάφορα άλλα .. απορώ κάποιες φορές με τις αδιάκριτες ερωτήσεις τους. .
Ξέρω κοπέλα που το 4 με εξωσωματική. Ήθελε η κοπέλα και καλά έκανε δικαίωμα της. Προσωπικά στηρίζω οποιαδήποτε απόφαση θέλει κάποια κοπέλα ακόμα και αυτές που λένε δε θέλω παιδάκι .
Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου!! Βρείτε τα πατήματα σας τώρα με το νεογέννητο και εδώ είμαστε εμείς!! ❤️❤️❤️
Ανυπομονώ βέβαια να ακούσω epic moments!! 😍😍😍😍
Γτ θυμάμαι ότι σου έδωσα... 🫣 Κάτι ένιωθα για αυτό τον καιρό.. ξέρει γτ στο λέω; Η ημερομηνία που έχω στο μυαλό μου είναι η ημερομηνία που θα είναι για εσένα. Και δεν ξέρω γτ αλλά νιώθω τώρα.. είναι οι στιγμές σου
Όχι όχι καμία σχέση!! Τα μαθήματα αυτά είναι στο πλαίσιο προετοιμασία της γονεϊκότητας που σου έλεγα να έκανες και εσύ..!
Εγώ είμαι στο κλάδο της πληροφορικής.. ηλεκτρονική ασφάλεια (red hat cyber security για όποιον γνωρίζει..🙄)
Καλημέρα κορίτσια,εγώ θα πάω πάλι 17/12 στον γιατρό εκτός απροόπτου γιατί μπορεί να με πιάσει καμία βλακεια στον εγκέφαλο πάλι και να θέλω να πάω νωρίτερα. Εκεί θα κανονίσουμε και την β επιπέδου.
Εγώ δεν έχω ανυπομονησία για το φύλο, γερό να είναι και δεν με νοιάζει, ο μικρός μου έχει λυσσάξει και θέλει να μάθει. Αν και πιστεύω πως είναι κορίτσι και έχω αρχίσει ήδη να τπτ λέω πως τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στα αγόρια αδέρφια και θα τον αγαπάει πιο πολύ από ότι θα αγαπάει εμάς και τέτοια. Όπως καταλάβατε ο γιος μου θέλει αδελφό.